- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #260.361
Bazen içimden ne geçiyor biliyor musun? Listedeki tüm ekmeklerimi öğlene toplayıp şöyle yarım bagete sandviç yapmak :) baget çok seviyorum nedense.Evet okudum şimdi bundan sonra seni öyle mi çağırsak biz de bagetli Deniz diye
Selam Banucum, ipleri ele almamızın vakti geldi de geçiyordu bile :)
Umarım çok daha küçük bedenleri de görürsün canım :)
Ahaha olur mu olur
Diyet için değil hedefcim hamileyken günlük alınması gereken miktar :) bebek fazlasını tolere edemiyormuș.
Süper misin nesin :)Eki Görüntüle 2050734
Yazın kızlar 50 dk eliptik:)
Afiyet olsun ay bir ara ben yapıyordum canım ama dikkat et duraksatmıştı benim kilomu smothieMenümü yazayım
Sabah:
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim beyaz peynir
4-5 tane top peynir
6 tane zeytin
1 kuru kayısı
Yarım domates
Ara:
En minnak grissinilerden 6 tane. Toplamı şu büyük olanlardan 1 taneye gelmez.
Öğle:
Armutlu, beyaz çaylı, yulaflı smothie (Bu arada ben mix go olayına çok sardım. Tam benlikmiş. Karıştır karıştır iç :))
Ara:
Buzlu kahve (Tabi ki şekersiz.)
Ara:
3 ceviz
Akşam:
2 kaşık makarna
4-5 kaşık elmalı mantar
2 bardak ayran
2 litre kadar su (Daha yatana kadar içerim.)
2 maden suyu
2 fincan kahve
Pazar ve perşembe günleri yapmayacağım tartı öncesi dinlenmek içinSüper misin nesin :)
Bence çok iyi olur. Hem gün sayın 7 olmasın dinlenmiş ol, hem de ödem olabilir tartı memnun etmez hiç gereği yok :))Pazar ve perşembe günleri yapmayacağım tartı öncesi dinlenmek için
Hemen yapayim canım, biraz geç kaldım ama cevap vermekte olsun ne zaman dersen yaparızBana da yap bir tane:)
Akşam kahvesi olurHemen yapayim canım, biraz geç kaldım ama cevap vermekte olsun ne zaman dersen yaparız
Evet hemde sıkıcı olmazBence çok iyi olur. Hem gün sayın 7 olmasın dinlenmiş ol, hem de ödem olabilir tartı memnun etmez hiç gereği yok :))
Neee düşmüş haliniz miAahhhh ahhh bu da birşey miiii, eskiden buralarda sayfalar bitmezdi atlar özet isterdikformdan düşmüşüz
Eger sabah ve akşam ekmeksiz gecirebileceksen bir gün öyle yapabilirsin :)Bazen içimden ne geçiyor biliyor musun? Listedeki tüm ekmeklerimi öğlene toplayıp şöyle yarım bagete sandviç yapmak :) baget çok seviyorum nedense.
Kaptım seni o zaman detoks metoks yapmadığına göre, bizımlasın bebeyimSelamlar kizlar.. bugun yoğundum baya. Sabah bi yere kahvaltiya davetliydik aksam da arkadasin d.gununu kutladik ancak gelebildim.
Bu hafta ben de sporuma geri baslamak istiyodu bozmam niyetimi insallah.
Bana dusen bakanligim da baki.. zaten ilk girisleriniz vardi ben de hazir ayin 1i de geliyo siz yazin etiketleyin bana olculerinizi ben iki elim kanda da olsa hazirlicam analizlerinizi
not beni de yaziverin bi grubun kosesine kostek olmamaya calisicam allahin izniyle
Güzel menü çekirgeBugünkü menum
Sabah 3 dilim ekmek, omlet, 2 salatalık 2 biber 1 ck bal, 6 zeytin, kk kadar peynir 1 sb çay
Ara 1 sb kefir
Öğle 2 yemek kaşığı taze fasulye 2 gün önceden kalanbitsin gari
1 kepçe Şehriye çorbası
ara 1 yeşil elma
Aksam 5 ızgara köfte yarım sb ayran
2 cb çay
Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
50 mekik
50 ip atlama dünkü cezam
3 poğaça ci cevap veriyor@moni @servey @Dirilisci hatunkaanin annesi morordek sizlerden hiç ses soluk yok. Sanıyorum size bu hafta piyangodan yatış çıktı. Nasıl olsa detokscular bizi yenecek diyerek sermeye mi karar verdiniz?
Aklınızı başınıza alın ve harekete geçin. Yalnız bizim takımda bir ben bir @moni var kilosu fazla olan. Azdan az ve zor gider ama gider. Gerçi siz her hafta iyi kilo veriyorsunuz. Bunu benim kendime söylemem lazım ama
3 pogcaci lütfen bu hafta kh ları sağlıklı olanlarından seçelim. @Egeliegeli seni unuttum sanmailk aylarda 500gr yeterli hatta almasan da olur. Ama diyet falan yapayım diye düşünme. Bebeğin için sağlıklı olan herşeyi ye
Başkan @moni gözüm üzerinde. Istersen saat başı taciz edebilirim
Artık kılıçlar kuşanıldı.
Bu oklavalı ama olsun idare edelim
HEdefçim liste genel olarak iyi bence Afiyet olsun. Ama şu 6 grisini var ya o 1 dilim ekmek ediyor. Öğlen ne kadar yulaf koydun bilmiyorum ama sabah öğlen akşam ve arada ekmek oluyor. Bir öğünden ekmek çıkarmak iyi olabilir.. Böyle bir durumda akşam mantar değil protein seçip ekmek yememek daha iyi olabilir. Ekmek yemediğin için diğer yemek seni tok tutmalı o da protein olmalı. Sebze ile aç kalırsın :)
Evet okudum şimdi bundan sonra seni öyle mi çağırsak biz de bagetli Deniz diye
Selam Banucum, ipleri ele almamızın vakti geldi de geçiyordu bile :)
Umarım çok daha küçük bedenleri de görürsün canım :)
Ahaha olur mu olur
Diyet için değil hedefcim hamileyken günlük alınması gereken miktar :) bebek fazlasını tolere edemiyormuș.
Afiyet olsun ay bir ara ben yapıyordum canım ama dikkat et duraksatmıştı benim kilomu smothie
Yada 3 poğaça yeRiskli kilo falan yok, sen annesin artık herşey farklı.. bu hafta da iyi vereceksin bence. Az dikkat biraz yürüyüş sana yetecektir. Ama istersen çiklat falan ye yani. Sonuçta güzel şeyler bunlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?