Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoş geldin canım inşallah verirsin kilolarını benimde trafik kazasından kalma bel ve sırt sorunum var bir kaç kiloda alsam deli gibi ağrılar başlıyor anlıyorum seni ben Nilgün 2 çocuk annesiyim 34 yaşındayım

Adı sena sanıyorum canım. Güzel dileklerin için sağol. Ben Ayşe 43 yaşımdayım. Evli mutluve 2 çocukluğum. ALLAH nazardan saklasın bu aralar evliliğinde mutluyum çok şükür. Ama o yemeeyemekler ve temizlikler bizim eve pek uğraşamıyor. Bizim sincap (avatar fotosu ona ait) evi temiz sevmiyor sürekli dağıtıyor. Dağınık seviyor.
Istedigin kiloya yakında kavuşursun inşALLAH

Bir laz daha mi? Bu bünyenin de bir dayanma noktası var canım. Tüm Türkiye karadenizli galiba
Gerçi bizim karadeniz menşeili takim arkadaşlarım laz böreği kıvamında yada kuymak gibi de olabilirler

Canim ben Hatice. 28yasindayim ve öğretmenim. Manisaliyim. Evliyim.
Boyun 1.62 , kilom 63,8

Oyy yavrum ya.
Sana da ufaklığa da kıyamam. O hasta, sen uykusuz.

7 küçük galete 1 dilim ekmek, 2 kaşık yulaf ezmesi de galiba 1 ekmek listeden bakacağım yarın canım

Teşekkür ederiz Denizcim.

Maşallah oynakbaşıcım, harikasın.

Hoşgeldin aramıza Senacım.
Ben evli ama çocuksuzum.
Fazla relaksım :)
Hangi bölümde okuyorsun?

Bende de skolyoz başlangıcı varmış.
Bütün kış sırt ağrısından öldüm resmen.
Sonunda skolyoz çıktı. Bunun ilerlemiş halini düşünemiyorum. Çok geçmiş olsun.
Kilo vermek ağrıları rahatlatıyor mu?

Bir laz daha mi? Bu bünyenin de bir dayanma noktası var canım. Tüm Türkiye karadenizli galiba
Gerçi bizim karadeniz menşeili takim arkadaşlarım laz böreği kıvamında yada kuymak gibi de olabilirler

Aaa, Karadenizli misin şekercim? Neresi?
Biz bu sene Karadeniz'i baya baya dolaştık.
Çok sevdim ben ama illerde hiç Karadeniz havası kalmamış gibi.
Ben daha farklı hayal etmiştim.
Yeşillik falan beklediğimden çok azdı ama yollar mükemmeldi.
Ayrıca özellikle Ordu'nun insanları çok ilgimizi çekti. Bu kadar yardımsever bir şehir görmemiştim hiç.
Eskişehir'de de insanlar birbirine çok yardımcıdır ama Ordu bir başkaydı.

Benim babam Kastamonulu babamın annesi trabzonlu.
Annem arnavut :)

Yani boyum çok uzun değil ama işte kiloda olunca dev anası gibiyim
İstanbul Üniversitesinde İşletme 3.sınıftayım aynı zamanda Piri Reis Üniversitesinde Deniz Brokerliği okuyorum ve bütün üniversiteli arkadaşlara başarılar diliyorum
Ben İstanbulda yaşıyorum. 21 yaşındayım öğrenciyim nişanlı sayılırım yani okulda kız olmadığı için nişanlıyım demeye alıştım yoksa tam olarak resmiyete dökmedik hem okuyup hem çalışırken tanıştık işte bakalım kısmet zayıflarsam süper olacak :)

Şöyle ki skolyoz biliyorsun bir omurga şekilsizliği hastalığı ve net bir tedavisi yok ve bize evde kardiyo dışında bi egzersiz yaptırılamıyor. Kontrolsüz hareketler malum kalıcı zarar verebilir. En büyük düşmanı yüzme. Yüzme yaptığım zaman ağrılarımda çok ama çok ciddi azalma oluyor ve duruşum hemen değişiyor. Mutlaka bir fizyoterapist ile görüş derim. Evde plates falan yapma. Ve evet kilo verince baskı azalıyor doğal olarak.

Karadenizin insanı hakkında ise yorum yapmayacağım

Evet, doktor yüzmeyi söyledi. Şu an için fırsat bulamıyorum ama önümüzdeki süreçte düzenli yüzmek istiyorum.
Sanırım başlangıç seviyesi olduğu için doktor dik durmaya, ağırlık kaldırmamaya çalış dedi. Egzersizler verdi ve 6 ayda bir kontrol ettir mutlaka dedi.
Pek bir şey yapmıyorum bakalım şimdilik ama dikkat edeyim yanlış bir hareket yapmamaya.

Laz değilim :) karadenizliyim. Kastamonuluyum. Pek karadeniz saymaz kimse ama aslında karadenizin tam ortası biziz Annem arnavut babam karadenizli ikisinin de en net özelliğini almışım İNAT ve SİNİR
Laz değilim yani o yüzden dayanma sınırlarına dokunmayacağım

Amiiiin. Evet adım Sena :)
Maşallah size siz de annemle yaşıt sayılırsınız genç anne olanlardan :)
Annemlerde 40larından sonra kendilerine ve bize huzur vermeye başladılar ilişkilerinde neden bilmiyorum çoğu öyle sanırım. Allah bugünlerinizi aratmasın inanın çocuklarınız için de çoook zor. Benim annem babam 2 sene ayrı kalmışlardı barıştık dedikleri zaman ağlamıştım nolur barışmayın biz çok mutluyuz diye şimdi iyiyiz şükür allah size de hep iyilik versin

Canım ben değil eşim trabzonlu. Ben dogma büyüme istanbulluyum. Benim ailem ise çocukken ineboludan istanbula gelmişler. Ben çok küçükken giderdik ineboluya. Bir de dedemin cenazesine gittim. Bizim ıneboluda kimsemiz kalmadı ama oraya gezmek için gitmek istiyorum. Ben çok beğenmiştim. Bulutların arasına çıkıp tekrar aşağı inebileceğin nadir yerler karadeniz de.

Sen epey karışıkmışsın

Âmin hepimize inşALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…