Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoş geldinPazartesi sabah ve cuma sabah kilo bildirimi yapıyoruz. Spora ve 3litre su içmeye özen gösteriyoruz

Bugünkü menüm

Sabah ; 1 dilim ekmek, 5 zeytin, 1 Kk peynir, 1 light karper peynir, domates salatalık biber

Ara ; şekersiz sütsüz kahve, 2 çorba kaşığı granola

Öğlen ; 2 dilim ekmek, 3 fırında köfte, bol yeşil salata yağsız tuzsuz limonlu

Ara; 5 badem , 1 light soya sütü

Akşam ; 4 kaşık yoğurt 2 kaşık çiya 1 nektarin

Ara; 1 bardak kefir

3 litre su, 2 kupa Yeşilçay 2 kupa hibiskus
Spor ; şu an hava güzel eğer bozmazsa, açık havada 30-45 dakika yürüyüş düşünüyorum. İlerleyen saatlerde yazarım

Süpersin canım

Herzamanki gibi gubi guzell menu..
Dün Migros'ta baktim goremedim hibuskus cayini..

Karşı takımdan bizi yolumuzdan, yarışımızdan uzaklaştırma çabaları seni daha çok gaza getirmeli nilsub sen iki kaşık aşure yemiş kadınsın, davetler yemekler korksun senden..
Haklısın canım daha şimdi yaptım kahvaltımı güzel yedim yani gozum dönmüş öğlene salata akşamada yoğurt chia

Haklısın canım daha şimdi yaptım kahvaltımı güzel yedim yani gozum dönmüş öğlene salata akşamada yoğurt chia
Yeme ataklarımız, tatlı isteğimiz hep açlıklan oluyor baksana dün peynir zeytinle atlattın. Bu gun de yine başa çıkacaksın.

günaaaaaydın kızlaaar.

istanbulda leş bi hava var şööyle sağlam arka arkaya bir ay boyu sıcakları göremeden kara kış geldi resmen.
çoğunuz evli çocuklu musunuz yoksa yanlış tahmin mi bi aydınlatıverin baken

evliye bekara çolukluya çocukluya bebesi olmayana bekar olup babasının evinde oturana, bekar olup şirret ev arkadaşına katlanmak zorunda ana baba özleyene hepinize heerkese GÜÜÜNAAAYYYDIIINNN

ben daha 21 yaşındayım 2 üniversite okuyorum ailemle aynı evde yaşıyoruz. siz demeden ben diyiverim

hepinize musmutlu evlerinizin erkenden tertemiz olduğu akşama kalmadan 2 günlük yemeğin hazır olduğu iradenizin kuvvetli durduğu bir pazar, bol eksili haftalar olsun :*

menülere gelince kızlar, ben dün ve bugün oruçlu olduğumdan kahvaltı öğlen falan yok tabiki :)

ama bugün sahurda ne yedim hemen söylüyorum:
dün zeytinyağlı yaprak sarmıştım ama babam şeker hastası olduğu için bizim eve beyaz pirinç girmez yaprağı bulgurdan sarmıştım, koca bi tabak yaprak sarması yedim yoğurtlu
bir de eti lifalif var ya 4 kaşık ondan yedim laktozsuz süt ile.
kocaman 2 bardak su içtim.

dün akşam iftarda da tarhana çorbası yoğurt bulgur pilavı zeytinyağlı kaşık salatası yedim.

ben hiç gidip görmememe rağmen hatta babam bile yaşamamasına rağmen genetiğine işlenmiş bir karadenizli olduğum için yoğurtsuz öğünüm geçmiyor taze fasulyeye bile yoğurt koyuyorum allah affetsin

Bi ben bekarim canim.. besbekarim nerelisin ne okuyosun

Hoşgeldin canım
Kendini tanıtır mısın bize? Şu an kac kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun? :)

şimdi geleyim sorduklarınıza.

şu an tartıldım 78,9 kiloyum kızlar boyum 175 cm yani kemiklerim falan iri benim beni gören diyemez 80e yakınsın. ama 55 kilo bile olsam o zamanda hadi canım 55 olamazsın olsan olsan 65 70 derler. nasıl anlatayım boyum kemiğim iriliğim dolayısıyla ben ne yapsam ne şişko görünüyorum ne zayıf hedef kilom 65

ama bu beni neden rahatsız ediyor bi kere skolyoz hastasıyım kilom ağrılarımı felaket azdırıyor. ve nişanlım zamanında ben "ya aşkım senin bacakların daha mı ince olsa ya oraya yoğunlaş" dedim diye 30 kilo vermiş bi insan ki ben onun 115 kilo olduğunu inanın bilmiyodum o da benimle aynı yapıda aynı boyda demese inanmazdım. ben ona kilomu söylemiyorum ama aynı zamanda karaciğer rahatsızlığım var korkuyor kilo vermelisin diyor ve spor konusunda çok büyük destek sağlıyor.

uzun uzun anlatıyorum ki siz sanırım hepiniz benden büyük ve tecrübelisiniz yanlışımı bilin düzeltin takıma girersem çünkü nişanlımdan başka kimse destek olmuyor iyisin diyor zaten ona da 72 kiloyum aşkım çikolata valla yemedim aşkım hep yalan söylüyorum utanıyorum

şimdi benim en büyük düşmanım çikolata mutlaka günde en az 2-3 yiyorum. mutfakta çok iyi yemek yapıyorum yaptığımdan iyi yiyorum ve inanın beni yemek yerken gören acıkıyor yani yiyesi yoksa yiyor öyle güzel iştahım doymak ne bilmiyorum yavaş yavaş akşama kadar durmadan yiyebilirim sorun yok kola çok tüketiyorum zaten karaciğerimi çikolata kola bitirdi.

makarna pilav(pirinç) aç kalmamışsam yemem. ekmek beyaz ekmek seviyorum ve malesef suyla aram yok

boyum:175
kilom:78,9
göğüs:97
göbek:95
bel:82
kalça:102
üst bacak:92
sağ baldır:40
sağ üst:60
sol baldır:40
sol üst:62
sağ pazu:34
sol pazu:33
hedef kilomKK200:

Hoşgeldin canım
Kendini tanıtır mısın bize? Şu an kac kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun? :)

şimdi geleyim sorduklarınıza.

şu an tartıldım 78,9 kiloyum kızlar boyum 175 cm yani kemiklerim falan iri benim beni gören diyemez 80e yakınsın. ama 55 kilo bile olsam o zamanda hadi canım 55 olamazsın olsan olsan 65 70 derler. nasıl anlatayım boyum kemiğim iriliğim dolayısıyla ben ne yapsam ne şişko görünüyorum ne zayıf hedef kilom 65

ama bu beni neden rahatsız ediyor bi kere skolyoz hastasıyım kilom ağrılarımı felaket azdırıyor. ve nişanlım zamanında ben "ya aşkım senin bacakların daha mı ince olsa ya oraya yoğunlaş" dedim diye 30 kilo vermiş bi insan ki ben onun 115 kilo olduğunu inanın bilmiyodum o da benimle aynı yapıda aynı boyda demese inanmazdım. ben ona kilomu söylemiyorum ama aynı zamanda karaciğer rahatsızlığım var korkuyor kilo vermelisin diyor ve spor konusunda çok büyük destek sağlıyor.

uzun uzun anlatıyorum ki siz sanırım hepiniz benden büyük ve tecrübelisiniz yanlışımı bilin düzeltin takıma girersem çünkü nişanlımdan başka kimse destek olmuyor iyisin diyor zaten ona da 72 kiloyum aşkım çikolata valla yemedim aşkım hep yalan söylüyorum utanıyorum

şimdi benim en büyük düşmanım çikolata mutlaka günde en az 2-3 yiyorum. mutfakta çok iyi yemek yapıyorum yaptığımdan iyi yiyorum ve inanın beni yemek yerken gören acıkıyor yani yiyesi yoksa yiyor öyle güzel iştahım doymak ne bilmiyorum yavaş yavaş akşama kadar durmadan yiyebilirim sorun yok kola çok tüketiyorum zaten karaciğerimi çikolata kola bitirdi.

makarna pilav(pirinç) aç kalmamışsam yemem. ekmek beyaz ekmek seviyorum ve malesef suyla aram yok

boyum:175
kilom:78,9
göğüs:97
göbek:95
bel:82
kalça:102
üst bacak:92
sağ baldır:40
sağ üst:60
sol baldır:40
sol üst:62
sağ pazu:34
sol pazu:33
hedef kilomKK200:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…