- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #260.421
Eee öncelikle okudum kabul ediyorum
Ama ben üniversite okuyorum acaba akşamları atsam o beş mesajı cuma günleri hemencik sabahtan bildirim yapsam oluyor mu öyle?
Bi de şimdi 2 gün aşure orucu tutuyorum Allah kabul ederse, yediğimi içtiğimi yaptığımı Pazartesiden itibaren paylaşmaya başlasam olur mu?
Çok soru sordum kusura bakmayın
Süpersin canımBugünkü menüm
Sabah ; 1 dilim ekmek, 5 zeytin, 1 Kk peynir, 1 light karper peynir, domates salatalık biber
Ara ; şekersiz sütsüz kahve, 2 çorba kaşığı granola
Öğlen ; 2 dilim ekmek, 3 fırında köfte, bol yeşil salata yağsız tuzsuz limonlu
Ara; 5 badem , 1 light soya sütü
Akşam ; 4 kaşık yoğurt 2 kaşık çiya 1 nektarin
Ara; 1 bardak kefir
3 litre su, 2 kupa Yeşilçay 2 kupa hibiskus
Spor ; şu an hava güzel eğer bozmazsa, açık havada 30-45 dakika yürüyüş düşünüyorum. İlerleyen saatlerde yazarım
Herzamanki gibi gubi guzell menu..Bugünkü menüm
Sabah ; 1 dilim ekmek, 5 zeytin, 1 Kk peynir, 1 light karper peynir, domates salatalık biber
Ara ; şekersiz sütsüz kahve, 2 çorba kaşığı granola
Öğlen ; 2 dilim ekmek, 3 fırında köfte, bol yeşil salata yağsız tuzsuz limonlu
Ara; 5 badem , 1 light soya sütü
Akşam ; 4 kaşık yoğurt 2 kaşık çiya 1 nektarin
Ara; 1 bardak kefir
3 litre su, 2 kupa Yeşilçay 2 kupa hibiskus
Spor ; şu an hava güzel eğer bozmazsa, açık havada 30-45 dakika yürüyüş düşünüyorum. İlerleyen saatlerde yazarım
Haklısın canım daha şimdi yaptım kahvaltımı güzel yedim yani gozum dönmüş öğlene salata akşamada yoğurt chiaKarşı takımdan bizi yolumuzdan, yarışımızdan uzaklaştırma çabaları seni daha çok gaza getirmelinilsub sen iki kaşık aşure yemiş kadınsın, davetler yemekler korksun senden..
Ben netten aldımHerzamanki gibi gubi guzell menu..
Dün Migros'ta baktim goremedim hibuskus cayini..
Kız banuş nasılsın takip edemedim kaç kilodasın enerjin yine tavan yapmış maşallah sanaSanada Günaydın canıminşallah kaçamaksız yada en azından çook çook az kaçamakla atlatmayı nasip eder
Eehhh işte. Sağol canımGeçmiş olsun canım. Şimdi nasıl mertoş
Teşekkür ederizzz şekerimCanim geçmiş olsun
Ferah etiketlemedim seni dun 50 dk eliptiğim vardı gordun mu canımEehhh işte. Sağol canım
Teşekkür ederizzz şekerim
Aktarda var canım ya da internetten sipariş edebilirsin. Marketlerde yok diye biliyorum.Herzamanki gibi gubi guzell menu..
Dün Migros'ta baktim goremedim hibuskus cayini..
Yeme ataklarımız, tatlı isteğimiz hep açlıklan oluyor baksana dün peynir zeytinle atlattın. Bu gun de yine başa çıkacaksın.Haklısın canım daha şimdi yaptım kahvaltımı güzel yedim yani gozum dönmüş öğlene salata akşamada yoğurt chia
Kız banuş nasılsın takip edemedim kaç kilodasın enerjin yine tavan yapmış maşallah sana
Oy maşallah sana yaaa çok sevindim92,2 çıktım cuma günü8li rakamlara çok az kaldı
Bi ben bekarim canim.. besbekarimgünaaaaaydın kızlaaar.
istanbulda leş bi hava varşööyle sağlam arka arkaya bir ay boyu sıcakları göremeden kara kış geldi resmen.
çoğunuz evli çocuklu musunuz yoksa yanlış tahmin mi bi aydınlatıverin baken
evliye bekara çolukluya çocukluya bebesi olmayana bekar olup babasının evinde oturana, bekar olup şirret ev arkadaşına katlanmak zorunda ana baba özleyene hepinize heerkese GÜÜÜNAAAYYYDIIINNN
ben daha 21 yaşındayım 2 üniversite okuyorum ailemle aynı evde yaşıyoruz. siz demeden ben diyiverim
hepinize musmutlu evlerinizin erkenden tertemiz olduğu akşama kalmadan 2 günlük yemeğin hazır olduğu iradenizin kuvvetli durduğu bir pazar, bol eksili haftalar olsun :*
Hoşgeldin canım
Kendini tanıtır mısın bize? Şu an kac kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun? :)
Gunaydin canim ben dun gece sizmisim ama kizlar yazmis zaten. Herkes isinde gücünde zaten,vakit buldukça girip iki lafin belini kiriyiruzsabah bi gunaydinini aliriz :) aksam toplu menu su spor yazmalisin zaten.iki de sohbete katilsan bitti gitti.alisinca anlarsin zaten o en kolay kural :) ordek kaptanim da dedi once 2hafta deneme suren olacak sonra katilimin yeterliyse listeye alicaz seni. Herkes kendinden bahseder,ben de bi kenardan bahsedeyim sonra sen de anlatirsin bize kendini. Bi de ordekcime baslangic ve hedef kilonu yazmalisin seni kayit etsin
Gelelim bana. Ben de unideyim.26yasindayim.yuksek lisans tezimi yazmakla ugrasiyirum bu ara pek sık giremiyirun ama bi gözüm burda. Gecen sene 3haneli rakamlara kosarken geldim hatunlarin arasina simdi halimden oldukça memnunum,darisi basina diyelim
Not. Bugun ayin 1i. Olculerini alip beni etiketleyerek yazar misin. Her ay boyle bi rutinimiz var sonra ben onların analizini hazırlıyorum
Göğüs bel göbek kalca ust bacak alt bacak pazudan kol seklinde alabilirsin ölçülerini
Hoşgeldin canım
Kendini tanıtır mısın bize? Şu an kac kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun? :)
Gunaydin canim ben dun gece sizmisim ama kizlar yazmis zaten. Herkes isinde gücünde zaten,vakit buldukça girip iki lafin belini kiriyiruzsabah bi gunaydinini aliriz :) aksam toplu menu su spor yazmalisin zaten.iki de sohbete katilsan bitti gitti.alisinca anlarsin zaten o en kolay kural :) ordek kaptanim da dedi once 2hafta deneme suren olacak sonra katilimin yeterliyse listeye alicaz seni. Herkes kendinden bahseder,ben de bi kenardan bahsedeyim sonra sen de anlatirsin bize kendini. Bi de ordekcime baslangic ve hedef kilonu yazmalisin seni kayit etsin
Gelelim bana. Ben de unideyim.26yasindayim.yuksek lisans tezimi yazmakla ugrasiyirum bu ara pek sık giremiyirun ama bi gözüm burda. Gecen sene 3haneli rakamlara kosarken geldim hatunlarin arasina simdi halimden oldukça memnunum,darisi basina diyelim
Not. Bugun ayin 1i. Olculerini alip beni etiketleyerek yazar misin. Her ay boyle bi rutinimiz var sonra ben onların analizini hazırlıyorum
Göğüs bel göbek kalca ust bacak alt bacak pazudan kol seklinde alabilirsin ölçülerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?