- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #260.461
Umarım herkes güzel bir pazar geçiriyordur. Benim sabahtan 1 saat yürüyüşüm var. Hiç sporum olmayınca kimi etiketliyorduk unuttum.
Bu arada hibiskus çayı aldım. Çiçek olarak. Nasıl demliyorduk bunudennisgo cum?
Canım ben değil eşim trabzonlu. Ben dogma büyüme istanbulluyum. Benim ailem ise çocukken ineboludan istanbula gelmişler. Ben çok küçükken giderdik ineboluya. Bir de dedemin cenazesine gittim. Bizim ıneboluda kimsemiz kalmadı ama oraya gezmek için gitmek istiyorum. Ben çok beğenmiştim. Bulutların arasına çıkıp tekrar aşağı inebileceğin nadir yerler karadeniz de.
Canım 2 tatlı kaşığı ile 2 kupa olacak kadar suyu demleyip içiyorum ben. 10 dakika falan bekleyince oluyor. Bazen tarçın zencefil de ekliyorumUmarım herkes güzel bir pazar geçiriyordur. Benim sabahtan 1 saat yürüyüşüm var. Hiç sporum olmayınca kimi etiketliyorduk unuttum.
Bu arada hibiskus çayı aldım. Çiçek olarak. Nasıl demliyorduk bunudennisgo cum?
Bravo detoksçuların sporsuz zayıflamak isteyen kilo savaşçısına :)Ayy teşekkür ederim Egelicim.
fancynancy şekercim ben spor yaptım ama ayda 1 yapıyorum gözden kaçmasın.
Yok canım bu hafta iki grup olarak yarışıyoruz kendi aramızda. Bir grup detoks yapacak diğer grup diyete spora devam edecek.. Ondan öyle diyoruz. Grupta sağlıksız diyetlerin tümü yasak aslında. Aç kalarak zayıflamak, İsveç diyeti yapmak gibi..Bu detoks muhabbetini ben çözemedim. Detoks yasak mı :)
Yok canım bu hafta iki grup olarak yarışıyoruz kendi aramızda. Bir grup detoks yapacak diğer grup diyete spora devam edecek.. Ondan öyle diyoruz. Grupta sağlıksız diyetlerin tümü yasak aslında. Aç kalarak zayıflamak, İsveç diyeti yapmak gibi..
Yani değişik diyetler uyguluyor herkes kendi diyetinden sorumlu, ama buraya yazdığında gün boyu aç kalmış öğün atlamışsın eleştiriliyor elbette. Ölçüleri aylıkPeki detoks yasak mı bu yarış bitince? Gerçi ben detoks yapamıyorum beni bozuyor ama
Bi de mesela ceza var mı? Ya da fotoğraflarımızı mı gönderiyoruz aydan aya ölçü zamanı falan mesela? Yani belki 1 kilo verdim 4 diyorum nasıl anlaşılacak ki bu?
Cok.guzel.incelmissin cnm tebrikler ay her ay aldin mi olcu?
Maşallah sübhanallah Banu. Seni bizim takıma mi alsak. Detoksculara karşı bize destek olsan
Dün akşamdan beri her fırsatta uyuyorum.koltukta otururken ne zaman yatar pozisyona geçiyorum ne zaman sızıyorum anlamıyorum doğrusu :) ve evet bu satırları da yattığım yerden yazıyorum :) yatmak spordan sayılsa akşamdan beri tığa dönerdim :)
Gördüm bebeyim ve yazdımFerah etiketlemedim seni dun 50 dk eliptiğim vardı gordun mu canım
Oyyyy enerjiye bak amaşallahgünaaaaaydın kızlaaar.
istanbulda leş bi hava varşööyle sağlam arka arkaya bir ay boyu sıcakları göremeden kara kış geldi resmen.
çoğunuz evli çocuklu musunuz yoksa yanlış tahmin mi bi aydınlatıverin baken
evliye bekara çolukluya çocukluya bebesi olmayana bekar olup babasının evinde oturana, bekar olup şirret ev arkadaşına katlanmak zorunda ana baba özleyene hepinize heerkese GÜÜÜNAAAYYYDIIINNN
ben daha 21 yaşındayım 2 üniversite okuyorum ailemle aynı evde yaşıyoruz. siz demeden ben diyiverim
hepinize musmutlu evlerinizin erkenden tertemiz olduğu akşama kalmadan 2 günlük yemeğin hazır olduğu iradenizin kuvvetli durduğu bir pazar, bol eksili haftalar olsun :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?