Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gerçekten güzel yerler.
İmkanın olacak Karadeniz'in köylerinde oturacaksın aslında ama hem alışmayan insana çok zor hem de korkarım ben oralarda sanırım. Biraz sertler malum :)

Dün akşamdan beri her fırsatta uyuyorum.koltukta otururken ne zaman yatar pozisyona geçiyorum ne zaman sızıyorum anlamıyorum doğrusu :) ve evet bu satırları da yattığım yerden yazıyorum :) yatmak spordan sayılsa akşamdan beri tığa dönerdim :)

Canım 2 tatlı kaşığı ile 2 kupa olacak kadar suyu demleyip içiyorum ben. 10 dakika falan bekleyince oluyor. Bazen tarçın zencefil de ekliyorum

Bu detoks muhabbetini ben çözemedim. Detoks yasak mı :)
Yok canım bu hafta iki grup olarak yarışıyoruz kendi aramızda. Bir grup detoks yapacak diğer grup diyete spora devam edecek.. Ondan öyle diyoruz. Grupta sağlıksız diyetlerin tümü yasak aslında. Aç kalarak zayıflamak, İsveç diyeti yapmak gibi..

Peki detoks yasak mı bu yarış bitince? Gerçi ben detoks yapamıyorum beni bozuyor ama
Bi de mesela ceza var mı? Ya da fotoğraflarımızı mı gönderiyoruz aydan aya ölçü zamanı falan mesela? Yani belki 1 kilo verdim 4 diyorum nasıl anlaşılacak ki bu?

Pazartesi tartısı

servey 68,4/
moni 83,5/
inatettimolacak 60,2/
dennisgo 67,4/
Egeliegeli 63,8/
hedef38beden 76,9/
kaanin annesi 56/
Dirilisci hatun 80,1/

toplight 73,8/
morordek 65,6/
wendigo 69,2/

nilsub 80,6/
0zlem 76,5/
lydznp //
fancynancy 75,1/

lydznp canım senin cuma bildirimini göremedim. Eksik yanlış varsa düzeltebilir misiniz kızlar?
Bugün moni doğum günü diye bakamaz belki diye listeyi yaptım ama bu işte çok tecrübeli değilim :)

Yani değişik diyetler uyguluyor herkes kendi diyetinden sorumlu, ama buraya yazdığında gün boyu aç kalmış öğün atlamışsın eleştiriliyor elbette. Ölçüleri aylık inatettimolacak alıyor ve bizim için takip ediyor zaten. Onun haricinde pazartesi cuma kilo bildirimi yapıyoruz. Yani 1 kilo veren neden 4 desin ki? sonuçta bu öncelikle kişinin kendi zayıflama hikayesi, 1 kilo verip 4 kilo verdim dediğinde ne kazanmış olacak ki? Yani kısaca beyan esastır ilkesi geçerli olup,arada tartı fotoğrafları da paylaşıyoruz. Bu söylediğimizi ıspat etmek için değil, tartıda gördüğümüz güzel bir sonucu takımımızla paylaşmak için oluyor.

Menüm;
08:30
300ml cevizli,muzlu sut

11:30
1 kase tavuk corbasi
Yarim dilim tb ekmegi

15:45
Ev yapimi hamburger eti,pane harcli tavuk,cok az firinda patates
1,5 hamburger ekmegi ve ayran

2 buyuk t.kahvesi

3 L su

1 kupa ihlamur
1 kupa yesil cay
1 kupa kaysili form cay(birazdan icecem)

Sporum yukarda usenmezsem uyumadan once 30 dk daha eliptik yaparim insallahh.

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Çok şükür evime dönebildim Kızımın arkadaşından yeni geldik sayılır
Hatun tahmin ettiğim gibi döktürmüş Poğçalar, un kurabiyeleri, Mantı, Patates salatası ve sarma
Dedim ya niye okadar hazırlık yaptın hiç bir şey yapmasaydın ben diyetisyene gidiyorum yiyemem ama baktım kadıncağız aaa olurmu hiç ille ye diye ısrar ediyor bende kırılmasın diye biraz yedim ama tabi hepsinden değil

Hemen yediklerimin de hesabını vereyim
5 - 6 adet sarma
1 kase patates salatası
2 - 3 kaşık mantı sonrada bol bol şekersiz çay

Kadıncağız poğçamdan kurabiyemde de ye dedi dedim ne olur ısrar etme normalde bunları bile yememem gerekiyordu diye sağ olsun okadarına bile razı geldi
Tabi liste dışına çıkıncada akşamlık eve gelince yemek yememeye karar verdim onun yerine son ara öğünüm olan iki dilim ananasla 1 fincan maydanozlu limonlu yeşil çayımı içiyorum

Yatana kadar bol su da içilecek yarın hiç tartılmayayım bari de olurda artı çıkarsam canım sıkılmasın gerçi şu anda kendimi hiç şiş hissetmiyorum

Cumaya kadar çok sıkı tutmam şart oldu yoksa vicdanen rahat edemem
Gerçi yarın evi kaldıracağım temizlik için büyük ihtimalle haftasonu yani cumartesi eşimin sülalesi bende toplanacak akşamda kızlardeşime yemeğe davetliyiz aynı gün ama kesinlikle kararlıyım listemin dışına çıkmayacağım nasılsa kendi evim listeme uygun hazırlarım yemeğimi yerim onlar hamur işlerini götürürken kendim zayıflayıp sülaleyi şişireyim o gün

Maşallah sübhanallah Banu. Seni bizim takıma mi alsak. Detoksculara karşı bize destek olsan

Canım siz devam edin kapışmaya ben manevi destek olurum ufak da olsa geriden

Canım acaba senin şeker mi fırlıyor yediğin birşeyden genelde benim öyle oluyordu şekerim fırladığında gerçi daha yeni tahlil falan yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam

Oyyyy enerjiye bak amaşallah
Hoş geldin canım aramıza. Büyük çoğunluk tahmin ettiğin gibi evli ve çocuklu mesela ben iki velet annesiyim. Şimdilik ev hanımıyım. Çocuklar büyüyünce bakarız artık bişiyler. Bu arada ben 37 yaşındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…