- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #260.701
Kızlar, öğünlerinizi yaptığınız saatleri bana bir yazıverir misiniz? Hatta bana öneride bulunur musunuz direkt?
Şimdi, ben geç kalkıp geç yatıyorum.
Sabah 10-11 gibi kalkıyorum.
Tiroid ilacı kullanıyorum. Onu içince de 45 dakika kadar beklemem gerekiyor.
Kahvaltıyı eşimle yaptığımız için yine 1 saatten kısa sürmüyor.
Bundan sonra öğünleri nasıl yerleştirmek gerekli?
Tamam babysiHarikasın canım, yarından itibaren de diyetisyen menülerini istiyoruz senden :)
Monişim ben heyecan yaptım. Bu detokscular bizi yenemez. Yetmezmiş gibi birde regl oldumkız dur daha pazartesi
aa sanırım paylaşmadım,geçen gün yanlışlıkla kilo tartımı paylaşım alanında paylaşmıştım ya o gün paylaşıyordum unutmuşum hemen atıyorum
galiba tatildeydi o
Afiyet olsun bols yağ yaksın poncigimEki Görüntüle 2051355 Bu haftaki listem unutmuşum
Torku. Ben onu daha güvenilir buluyorum.Yoğurt yemekten korkuyorum zararlı diye. Tavsiye edebileceğiniz marka var mi?
Bugün başlıyoruz canım. Çanta için hamal tutmayı düşündüm sonra ağırlık çalışmış sayılırım diye vazgeçtim. Benimde yolluklarim var artıkKarşı takım sıkı diyet yapıyor desene :) yalnız su mükemmel olmuş.. gayet iyi canım. İki sandviç fazla görünebilir ama böyle günlerde pizza yiyeceğine sandviç yemek daha sağlıklı. Hele çantanda fındık badem kuru meyve ( doğal kurutulmuş ) olursa onlar da can kurtarıyor böyle durumlarda
fancynancy yarım saat ip atladım. Kaç kez dersen 2100 canım benim :)
TeşekkürlerMotivasyon bakanlığı bu hafta yatışta herkes gayet motive..süpersiniz sevgili takımım :)
Günaydın yena .
Dün ilk defa gittim canım. Bu detoksculara yenilmemek için takviyeAfiyet olsun Wendigocum.
Maşallah, pek güzel olmuş menün.
Balkan sosu neydi?
Bu arada geçen şu videoya denk geldim. Kızı beğeniyorum zaten.
İlgini çekebilir.
Diyetisyene mi başladın Ayşecim?
Kaçırdım mı yoksa bugün ilk kez mi gittin?
Yorumlarını çok beğeniyorum Denizcim.
Çok bilgilendirici oluyor.
Protein kombosu olayı ile net bir bilgi yoksa devam edeyim.
Seviyorum proteinleri beraber tüketmeyi.
Ayranı da çok içiyorum malum.
Çok güzel kıvırmışsın monicim dışarı da.
Bildiğim kadarıyla ana öğünler arası 4-5 saat olmalı. 2 saatte 1 de ara öğün. Troid ilacının erken saatlerde alınması gerek diye biliyorum. Yeğenim ve annem kullanıyor sırf ilaç için erken kalkıyorlar.Kızlar, öğünlerinizi yaptığınız saatleri bana bir yazıverir misiniz? Hatta bana öneride bulunur musunuz direkt?
Ama monişim ödem o ödemPAZARTESİ TARTISI
toplight >>73,8 >>73,4
@servey >>68,4>>69,5
@inatettimolacak >>60,2>>60,5
@moni >>83,5>>84,2
fancynancy >>75,1>> 75,9
lydznp >>84,5 >> 84,7
dennisgo >>67,4>>67
morordek >>65,6>> 65,7
nilsub >>80,6>>81
wendy >>69,2>>
0zlem >>76,5>>76,5
@Dirilisci hatun >>80,1>>muaf
kaanin annesi >>56>>56,5
@hedef38beden >>76,9>>78
S ssenaa1907 >>78,9 >>78,9
T turkcedersidefterimcom >>63,8>> 64,1
Bence bulabilirsinKomşulara sordum bakalim. Kendim yapmak istiyorum . Inşallah süt bulurum
Abartmak mi? Sen hiç abartırmısım canım. 5 elma domates mı vardı 6 adet? 21 zeytin.Yok canim. Sağlıklı olan şeylerden abartmadan yiyorum ama. Öğlen çok yemissem akşam daha hafif şeyler yiyorum
Günaydiiinnlarrrr...
Gunaydinlar gununuz guzel gecsin mutluluk dolu olsun resmen sonbahar geldi ankaraya artik kisliklari cikarma vakti
Günaydınlarrrr
Sana ve tüüümmm takım arkadaşlarıma günaydınlarGünaydın kızlar
21 aylık minik kuzucum çok fena bişi ama hiç oturmaz hep kosturuyor bu hafta da ziplamayi öğrenmiş beraber zipliyoruzHareket berekettir iyi yapmışsınız :)
Oğlun kaç yaşındaydı bu arada canım, ben kaçırdım galiba sizin takıma geliş döneminizi :)
Evet canım gördüm ve beğendim menünü, sana Dubai lazımmış demek :)
Canım bence de evde mayala zaten çocuk olunca ona da vermeye başlayınca mecbur mayalayacaksın, ben de hamilelikle birlikte başladım mayalamaya. Çok da kolaymış ne diye dışardan almışım onca yıl anlam veremedim kendime :)
İyi akşamlar sevgili misafirimiz
Ben 7,30 da kahvaltı, 13,30 da öğlen, 15,30/16 da ara öğün,18.00 de akşam 20.00 de ara öğün yapıyorum genelde. Bazen saatler değişiyor. Bazen de sabah öğlen arası açlık hissedersem 10.30 gibi bir ara öğün ekliyorum.Kızlar, öğünlerinizi yaptığınız saatleri bana bir yazıverir misiniz? Hatta bana öneride bulunur musunuz direkt?
Hahahah allah bağışlasın acısını sıkıntısını göstermesin.21 aylık minik kuzucum çok fena bişi ama hiç oturmaz hep kosturuyor bu hafta da ziplamayi öğrenmiş beraber zipliyoruz
Günaydın canımKııııızzzlaaaaarrr günaaaaayyyydııııığğğn.
Ay bugün 500Tde bi uyumuşum bi uyumuşum valla öyle erkenden enerjik enerjik günaydın diyemedim bu saatlere kaldı.
Benim bi de 2 okul aynı anda, Tuzla-Yeşilpınar gidip geliyorum, zaten de diyet miyet ayağına spora vaktim yok diye bilmem kaç durak önce inip haldır haldı haldır eve yürüyorum valla şu 8-10 günü atlatsam alışıcam bu tempoya. Ben sabahı köründe evden çıkıp allah kaçta nasip ederse eve vardığım için beni benden başka ayartan olmuyor
Sizin var mı allahım neler diyor neler yiyor ölcem şimdi dediğiniz baştan çıkarıcılarınız?
Sevgili detoksçular, siz detoks yaparken ben de boş duracak değilim dimi ama?akşama kabak çorbası içeceğim. Fakat bana bir fikir vermeniz lazım öğlen ne yemeliyim sizce? 4 kaşık pırasa kavurması 2 dilim ekmek, 6 kaşık etli kurufasülye 1 dilim ekmek, 1 fırın kabak ve yoğurt, ton balıklı salata iki tuzsuz etimek elimin altında olanlar. Seçemedim içinden birşey
Afiyet olsun Wendigocum.
Maşallah, pek güzel olmuş menün.
Balkan sosu neydi?
Bu arada geçen şu videoya denk geldim. Kızı beğeniyorum zaten.
İlgini çekebilir.
Canım marketteki günlük sutlerden de yapabilirsin. Ankara'da AOÇ'nin sütleri meşhurdur ben ondan yapıyorum hep ama birkac kez diğer günlük sütlerden de denemiştim. Günlük süt olduğu için onlarda koruyucu falan olmuyorKomşulara sordum bakalim. Kendim yapmak istiyorum . Inşallah süt bulurum
Maşallah kuzuya tam hareketli zamanları tabi sana da spor oluyordur :)21 aylık minik kuzucum çok fena bişi ama hiç oturmaz hep kosturuyor bu hafta da ziplamayi öğrenmiş beraber zipliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?