- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #260.721
Kabağı yapacağım sadece salata bile var sabah yaptım. Diğer hepsi şu an evde var canım. Ben fasülye yiyeyim dediğin gibi en azından tok tutar :)Hepsi de öğle için uygun canım, evde mevcut olan var mı taze taze mi pişireceksin? valla etli kurufasülye şu an çekici :) şişkinlik yapmazsa eşin de seviyosa harika sanki :)
Sağol canımmmmNe güzel olmuş menün Fancycim.
Afiyet olsun.
Bana da ton balıklı salata cazip gelmişti ama fasulye de hiç fena durmuyorSevgili detoksçular, siz detoks yaparken ben de boş duracak değilim dimi ama?akşama kabak çorbası içeceğim. Fakat bana bir fikir vermeniz lazım öğlen ne yemeliyim sizce? 4 kaşık pırasa kavurması 2 dilim ekmek, 6 kaşık etli kurufasülye 1 dilim ekmek, 1 fırın kabak ve yoğurt, ton balıklı salata iki tuzsuz etimek elimin altında olanlar. Seçemedim içinden birşey
fancynancy 30 dakika yürüyüş yaz bebeyim :)
Günaydın canlarım.. Saat çalacak ben de kalkacağım yarım saattir bekliyorum bir bu kadar daha var zaman :) dün uyumaktan ödem vardı dedim, bu sabah uykusuzluktan derim.. Gece çok iyi uyumadım. Neredeyse her saat başı kaldım son bir kaç saattir de uyumuyorum desem yeridir.
Ama bu enerjimizi düşüreceğimiz anlamına gelmez.. Sevgili detoksçular sonuçları şimdiden çok merak ettiğim üç günlük mücadele başlıyor. Rakip fena diyet yapıyor ama kazanan biz olacağız :))
Süper birşey. Evlatla oynamak çok eğlenceli ve spordan sayiliyormus. Dün diyetisyen "beraber hoplayıp zıplarken de enerji harcanır bu da benim için yeterli" dedi.21 aylık minik kuzucum çok fena bişi ama hiç oturmaz hep kosturuyor bu hafta da ziplamayi öğrenmiş beraber zipliyoruz
Hepsini ye tatlım. Aklında duracağına midende dursunSevgili detoksçular, siz detoks yaparken ben de boş duracak değilim dimi ama?akşama kabak çorbası içeceğim. Fakat bana bir fikir vermeniz lazım öğlen ne yemeliyim sizce? 4 kaşık pırasa kavurması 2 dilim ekmek, 6 kaşık etli kurufasülye 1 dilim ekmek, 1 fırın kabak ve yoğurt, ton balıklı salata iki tuzsuz etimek elimin altında olanlar. Seçemedim içinden birşey
Senin oğlan ağır abi belki "ne o öyle çocuk gibi hopla zipla" diyebilirGünaydın
Canım marketteki günlük sutlerden de yapabilirsin. Ankara'da AOÇ'nin sütleri meşhurdur ben ondan yapıyorum hep ama birkac kez diğer günlük sütlerden de denemiştim. Günlük süt olduğu için onlarda koruyucu falan olmuyor
Maşallah kuzuya tam hareketli zamanları tabi sana da spor oluyordur :)
Ay ben de o günleri görecek miyim acaba
Senin oğlan ağır abi belki "ne o öyle çocuk gibi hopla zipla" diyebilir
Hic tek olurmusun canim hepimiz buradayiz..bende ara öğünümü yaptım 2 salatalık ile :) bitki çayı niyetine de yeşil çay içiyorum gazamız mübarek olsun :)
hedef38beden nilsub fancynancy 0zlem dennisgo
diğer detoksçular ne alem heey ses verin tek ben miyim yoksa?
Takımın adı detoksçular değil sporcular olmalıymış bence :))Günaydınnn 5.takımın bütün fıstıklarıııı.
40 dk yürüyüşüm ile döndüm kızımı okula bıraktıktan sonra.
Tüm detoksçular ilk günü yarıladık bile.. keyifler nasıl? 3 gün sürecek bu beslenme bize bol eksili dönecek ve kendimizi gelecek hafta için daha da motive hissedeceğiz bence..bende ara öğünümü yaptım 2 salatalık ile :) bitki çayı niyetine de yeşil çay içiyorum gazamız mübarek olsun :)
Detoks bitince sporcular yapariz bizde..Takımın adı detoksçular değil sporcular olmalıymış bence :))
Takımın adı detoksçular değil sporcular olmalıymış bence :))
Tüm detoksçular ilk günü yarıladık bile.. keyifler nasıl? 3 gün sürecek bu beslenme bize bol eksili dönecek ve kendimizi gelecek hafta için daha da motive hissedeceğiz bence..
Burdayım bebeyim daha ara öğünümü yapamadın.bende ara öğünümü yaptım 2 salatalık ile :) bitki çayı niyetine de yeşil çay içiyorum gazamız mübarek olsun :)
Heheheeee bence deTakımın adı detoksçular değil sporcular olmalıymış bence :))
18 yasinda evlndim eşimde 23Teşekkür ederim şekerim.
Bu sıralarda hep bir derdim var sorma yahu.
Kaç yaşında evlendiniz Zehra?
10 da kahvaltıya oturduğunu düşünürsek:
10:00 kahvaltı
13:00 ara öğün
15:00 öğle yemeği
17:00 ara öğün
19:00 akşam yemeği
21:00 son ara öğün
Benim saatlerin genelde:
Kahvalti: 6.30
Ara: herhangi bir saat ya da saatler
Öglen: 12
Ara:
Akşam: 16.00
Ara: 19.00'akadar
Dün ilk defa gittim canım. Bu detoksculara yenilmemek için takviye
Bildiğim kadarıyla ana öğünler arası 4-5 saat olmalı. 2 saatte 1 de ara öğün. Troid ilacının erken saatlerde alınması gerek diye biliyorum. Yeğenim ve annem kullanıyor sırf ilaç için erken kalkıyorlar.
Günaydın canlarım.. Saat çalacak ben de kalkacağım yarım saattir bekliyorum bir bu kadar daha var zaman :) dün uyumaktan ödem vardı dedim, bu sabah uykusuzluktan derim.. Gece çok iyi uyumadım. Neredeyse her saat başı kaldım son bir kaç saattir de uyumuyorum desem yeridir.
Ama bu enerjimizi düşüreceğimiz anlamına gelmez.. Sevgili detoksçular sonuçları şimdiden çok merak ettiğim üç günlük mücadele başlıyor. Rakip fena diyet yapıyor ama kazanan biz olacağız :))
Ben 7,30 da kahvaltı, 13,30 da öğlen, 15,30/16 da ara öğün,18.00 de akşam 20.00 de ara öğün yapıyorum genelde. Bazen saatler değişiyor. Bazen de sabah öğlen arası açlık hissedersem 10.30 gibi bir ara öğün ekliyorum.
Kııııızzzlaaaaarrr günaaaaayyyydııııığğğn.
Ay bugün 500Tde bi uyumuşum bi uyumuşum valla öyle erkenden enerjik enerjik günaydın diyemedim bu saatlere kaldı.
Benim bi de 2 okul aynı anda, Tuzla-Yeşilpınar gidip geliyorum, zaten de diyet miyet ayağına spora vaktim yok diye bilmem kaç durak önce inip haldır haldı haldır eve yürüyorum valla şu 8-10 günü atlatsam alışıcam bu tempoya. Ben sabahı köründe evden çıkıp allah kaçta nasip ederse eve vardığım için beni benden başka ayartan olmuyor
Sizin var mı allahım neler diyor neler yiyor ölcem şimdi dediğiniz baştan çıkarıcılarınız?
merhaba hedefcim, balkan sosu penguen diye bi firmanın közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan karışımı bi sosu, aslında ben acı sos severim ama haşlama eti tek yiyemedim onunla tatlandırdım :)
bu videoyu en kısa sürede izlicem, attım favoriye
bende ara öğünümü yaptım 2 salatalık ile :) bitki çayı niyetine de yeşil çay içiyorum gazamız mübarek olsun :)
Tüm detoksçular ilk günü yarıladık bile.. keyifler nasıl? 3 gün sürecek bu beslenme bize bol eksili dönecek ve kendimizi gelecek hafta için daha da motive hissedeceğiz bence..
18 yasinda evlndim eşimde 23
Ben İstanbul'u pek bilmiyorum da ne kadar ev-okul arası?
Benim menüm sabah 8 de kek yedim hazr kek yanında peynir 2 dilim zeytin 7 tane 2 bardak şekersiz çay
11 de ara öğün olarak elma yedim 1 tane
öğlen bi kaç kaşık pilav ve barbunya yicem
ara öğün de ceviz içi ve kahve 1 saat spor
akşamda meyve ve salata 2 litre de su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?