Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hepsi de öğle için uygun canım, evde mevcut olan var mı taze taze mi pişireceksin? valla etli kurufasülye şu an çekici :) şişkinlik yapmazsa eşin de seviyosa harika sanki :)
Kabağı yapacağım sadece salata bile var sabah yaptım. Diğer hepsi şu an evde var canım. Ben fasülye yiyeyim dediğin gibi en azından tok tutar :)

Ne güzel olmuş menün Fancycim.
Afiyet olsun.
Sağol canımmmm

Bana da ton balıklı salata cazip gelmişti ama fasulye de hiç fena durmuyor

fancynancy 30 dakika yürüyüş yaz bebeyim :)

21 aylık minik kuzucum çok fena bişi ama hiç oturmaz hep kosturuyor bu hafta da ziplamayi öğrenmiş beraber zipliyoruz
Süper birşey. Evlatla oynamak çok eğlenceli ve spordan sayiliyormus. Dün diyetisyen "beraber hoplayıp zıplarken de enerji harcanır bu da benim için yeterli" dedi.
Hepsini ye tatlım. Aklında duracağına midende dursun
Ay yok ya kıyamadım bak yine
Senin oğlan ağır abi belki "ne o öyle çocuk gibi hopla zipla" diyebilir

Tüm detoksçular ilk günü yarıladık bile.. keyifler nasıl? 3 gün sürecek bu beslenme bize bol eksili dönecek ve kendimizi gelecek hafta için daha da motive hissedeceğiz bence..

Takımın adı detoksçular değil sporcular olmalıymış bence :))

akşama leslie 2 mile de benden :)

Tüm detoksçular ilk günü yarıladık bile.. keyifler nasıl? 3 gün sürecek bu beslenme bize bol eksili dönecek ve kendimizi gelecek hafta için daha da motive hissedeceğiz bence..

benim için sıkıntı yok valla. detoksta yemek saatleri sıkıntı yaratıyor mu?

öğleyin buradaki arkadaşlara ve işlerin gidişatına uygun olarak az daha erken yemem gerekecekte?

10 da kahvaltıya oturduğunu düşünürsek:

10:00 kahvaltı

13:00 ara öğün

15:00 öğle yemeği

17:00 ara öğün

19:00 akşam yemeği

21:00 son ara öğün

10 gibi yeme şansım hiç yok monicim
En erken 11.
1'er saat sonraya sarksa da fena olmaz sanki saatler.
Akşamdan sonra ara öğün pek tercih etmiyorum zaten.
Saat 20'de yemeği bıraksam zaten en erken 3 gibi uyuyorum.
Çoğu zaman 4-5.

Benim saatlerin genelde:
Kahvalti: 6.30
Ara: herhangi bir saat ya da saatler
Öglen: 12
Ara:
Akşam: 16.00
Ara: 19.00'akadar

Oyy, bana çok erken bu.

Dün ilk defa gittim canım. Bu detoksculara yenilmemek için takviye

Nasıldı Ayşecim? Analiz falan yaptı mı?
Neler dedi? Anlat az :)

Evet, ilacı erken içmek daha iyi ama ne yazık ki sabah erken kalkma durumum yok. Doktor da çok sorun değil dedi.
Eşimle beraber çalıştığımız için yakın saatlerde kalkmak önemli.
Ayrıca akşam çok daha verimli oluyor. Bir de gece keyif zamanı oluyor. Ben erken kalkınca bütün düzen gidiyor. O nedenle genellikle 10-11 arasına ayarladım kendimi. Arada mecburiyetten erken kalkabiliyorum.

Heyecan var Denizcim :) Bakalım nasıl sonuç verecek detoksumuz.

Bana uygun olanın ne olduğunu düşünüyorsun Denizcim?
Moninin belirttiğinin 1 saat ertelenmiş hali nasıl?

Ben İstanbul'u pek bilmiyorum da ne kadar ev-okul arası?

Hmm çok mantıklı wendigocum.
Sosların çoğu fazla yağlı olduğu için böyle alternatiflere bakmak güzel.

Ben de ara öğünümü yaptım biraz önce şekerim. Sabah sabah elma midemi yakmıştı biraz ama çok da sıkıntı yok.

Bence de şekerim. Çok güzel olacak bu detoks.
Sonrasında da biraz bizi götürürse ooo.

canım ilk günden eleştirmek istemem ama sabah keşke kek yerine 1/2 dl tam buğday/kepekli ekmek olsaydı. en olmadı yarım simit bile uygun. hazır kekin şeker oranı çok yüksek senin daha çok acıkmadan sebep olur.

akşam salatan ton balıklı/tavuklu olsa mesela? ya da yanına yoğurt en kötü?

spor düşünüyo musun? su en az 2 olsun, hatta 2,5 yapsan keşke?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…