Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@bluedolphin Aramiza hosgeldin canim insallah hep birlikte incecik olacagiz. Sen istikrarini bozma catir catir gidecek o kilolar en guzel ornegide dennisgo .. istikrarli devam edersek hic bir sey engel olamaz bize..
Çok teşekkür ederim @ozlem
Hepbirlikte başaracağız inşallah canım.

Ilk ay her hafta sonraki ay 2 haftada bir. 3 aylık paketler halinde çalışıyor. Böylelikle devamlılık sağlanıyor. Bizim koordinatörümüz gidiyordu. Tavsiye ile gittim

Çok güzel Ayşecim, hadi bakalım kilo verme hızını ikiye katla o zaman. Güveniyorum sana.

Süpersin Denizcim.

Bende de var o ne yesem yarıyor modu.
Tamam, düzenli beslenince kilo almıyorum ama 2 gün azıcık kaçsın +2-3 görüyorum. Onu vermem ise; en az 2 hafta sürüyor.

Ben de levitron kullanıyorum 100 mg'lık.
İnsülin direncimi de ölçtürdüm bu yaz ama onda sorun çıkmadı.

Tartıda yarın sonucunu göreceksin muhtemelen. Senin için yarın sevineceğim ben

Bitanesin sen Denizcim.

Ben de Freelance olarak web tasarımcıyım Dolphincim.
Yazılım dilleri konusunda da fena değilim.
Normalde eğitim fakültesi mezunuyum.
Bu sıralarda eşimle acaba tekrar üniversiteye mi başlasak diye düşünüyoruz.
Heyecan arıyoruz sanırım hayatımız hiç heyecansızmış gibi :)

Yazılım mühendisliği mezunu musun?

Ben de bu soruyu kendi kendime sordum Denizcim.
Mantık olarak kontrolde ise; etkilememesi gerekli ama ben etkilemediğine pek inanamıyorum.
Önceden çok rahat kilo verirdim.
Şimdi, çok zorlaştı.
Belki başka faktörler bunda etkili ve tiroid üzerine atıyorum inan bilmiyorum ama tabi ki ilacı bıraktığım anda direkt kendini gösteriyor.
Belki de yaş ilerlemiştir. Şimdi 26 yaşındayım. 18-19 ile bir olmaz tabi kilo verme hızım.

Kendi özelimde yaş beni çok etkilemiyor olabilir mi diyeceğim de mutlaka etkiler. 23 yaşında 1 senede 26 kilo verdim 35 yaşında 3 ayda 20 kilo. Bu nasıl denklem ki :)

Kahvaltı açıklanınca hiç bir sıkıntı yok, 7 bardak su 1400 ml eder ki az, en az 2,5 lt lütfen.

Bu arada kendimi tanıtmamışım; vesile ben, 32 yaşında eczacıyım, evliyim 1 kızım var, izne ayrılıp kilo alan üyeyim, zaten listeye girersem 1-2 haftaya mezun da olurum büyük ihtimalle :)

Oo taa saat 3 buçukta yemişsin kebabı, bişicik kalmaz ki geriye.

Bend e kocam ise gidince kalkiyrm onu yollcu ediyrm akşam yiyim diye kocam almıştı bende sabah yedim
Yemeyeceksin valla yoksa daha bebeği kucağına almadan doğum kilosu gibi kiloları vücuduna alırsın. Eşin erken gidiyorsa işe sen de arkasından yatma bence.
Şimdi düzenini bilemeyiz tabi de eşine kahvaltı hazırlıyorsan sen de onunla et hazırlamıyorsan o da 15 dakika erken kalkabiliyorsa kalksın seninle kahvaltı etsim hem de keyifli olur senin için. Eşin gidince de bi yarım saat hopla zıpla ip atla artık kardiyo niyetine ne yaparsan. Sonra arkasından yat kalkınca evinin işini yap ya da artık her ne yapıyorsan. Valla bu saydıklarım toplasan tam tamına 1.5 saat etmez. Bekara karı boşamak zor derler gerçi düzenini şartlarını bilemem de 15 dakika erken kalkmak da yani çok zorlamaz bence seni.

Üstüne yarım saat de ip atladım,425 kalori yaktım :)
3400 kere ip atladım fancynancy

Kızlar bugünkü menümü yazıyorum :)

Sabah 5:00
1 adet haşlanmış yumurta
2 adet yağsız diyet salam
İncecik dilim süzme peynir
4 tane siyah zeytin
3 kaşık lifalif (günlük sütle)
Yumurta haşlanmış olduğu için ekmeği işaret parmağımın boyutuna indirdim
Kahvaltı ederken kiraz sapı çayı içtim kahvaltıdan sonra da yine koca bir bardak akşamdan hazırladığım yeşilçay soda limon.

Ara öğün 10:00
5 adet eti burçak bisküvi

Öğlen 12:40
Yarım kase şehriye çorbası
Yarım tabak Etli patates yemeği
Bolcana göbek domates ve kırmızı lahanadan oluşan limonlu salata
1 adet tarçınlı armut
Yeşilçay soda limon kürü

Akşam 19:00

Canım birşey istemiyor o yüzden tarhana çorbası salata ve yoğurt hazırladım
Arkasından yine yeşilçay soda limon

Bugün şu saate kadar 2 litreden biraz fazla su içtim.

Ödevlerimi yapayım sporu da yazarım :)))

Menüm
Sabah 1yumurta yarım simit 2elma 1domates zeytin
Ara kuruyemiş 1bardak ayran
Öğlen 1kase mercimek çorbası salata pilav
Ara kuruyemiş
Akşam balık , kocaman tabakta salata ( kara lahana maydanoz roka domates salatalık soğan biberzeytinyaği)

Su 2litre
Spor 30dk yürüyüş
fancynancy

Canım mümkün olduğunca paketli urunlerden uzak dur. Kahvaltını yanında götürmen çok iyi bravo. Patatesi de ölçülü tüket bence. Bol salata yemeye çalış. Her öğün tabağını 4e böl 2 bölmesi sebze 1bölmesi et türevleri 1 bolmeside tahıl kh olarak ayarla sebze az ise salata ile takviye edebilirsin. Her öğün salatayı bol tüket. Ben iş yerinde salatamda yağ koymuyorum ama akşam ortaya salata yaptığım için 1 kaşık yağ koyuyorum.

InşALLAH hem hedefine hemde sağlığına kavuşursun.

Teşekkürler Hilalcigim

Ooo baya etkilemiş şekerim seni ters olarak :)
Bence herşey kafada bitiyor. Bazen kendi kendimizi etkiliyoruz. Ben diyete başladım, kan testleri ertesi gün yapıldı. Diyetisyen hem tartıya hem sonuçlara beraber baktı,ben de ilgilenmedim sonuçları onunla gördüm.insülin direncim 5,3 çıkmış. Önceden baksak ikimiz de kilo vermenin zor olacağını konuşacaktık muhtemelen, çünkü ciddi bir direnç bu 2000 lik ilaçla :) ama haberim olmadığı için kafamda bir şey de şekillenmedi ve o hafta 2,9 kilo verdim 1.7 yağdan. Hal böyle olunca insülin direncine çok takılmadık ve her zaman bir kilo verme sorunu olan bu etken var olmasına rağmen beni etkilemedi. Enteresan geliyor bana ama galiba bu beynin gücü ve neye odaklandığı ile ilgili

Canım menü güzel ama sabah yediğin salamı bence hayatından çıkar. Diyetle ilgili değil salam sosis artıklardan yapıldığı için son derece sağlıksız yerine hindi ya da da tavuk füme tercih edebilirsin seviyorsan böyle ürünleri. Eti burçak 5 tane olduğu için sorun olmaz muhtemelen ama abur cubura düşkün olman nedeniyle bir süre böyle şeyler yerine kuru meyve fındık fıstık yesen belki daha kolay kilo verirsin.

Bendemi yazsam menümü;
Kalkınca
500ml su içind e 1 gün kurusu kayısı 2 tam ceviz yenilip iç
Sabah
Tam buğday lavaşı ile domates salatalık biber dereotu peynirli dürüm.

Öğlen
Tavuk döner
Domates salatası
2yk yoğurt

1.ara
Dereotlu salatalıklı ayran

2.ara
Hindistancevizi yağlı kahve
5tn badem
2 arada 1 minik mandalina

Akşam
Sebzeli tavuk sote
salata
2yk yoğurt

Şu ana kadar 3.2lt su evde yine içerim
1 kupa yeşil çay
40dk yürüyüş

Ben yanlış mı biliyorum maydanoz ödem atıcı diye hiçe yakın mı tükrtmelisin.. O salataya bir balık, ızgara et eklesen çok iyi olacakmış.

Liste süper su desen göz kamaştırıyor :) afiyet olsun canım. Hindistancevizi yağı ile içtiğin kahvenin tadı nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…