Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Liste süper su desen göz kamaştırıyor :) afiyet olsun canım. Hindistancevizi yağı ile içtiğin kahvenin tadı nasıldı?
Sagol cani. Yarım Çay kaşığı önerdi diyetisyen. Bende öyle koydum. Hafif bir koku ve aroma verdi. Icilebilir birşey. Bu tarz kahvelerde aroma çok baskın olmaz diye biliyorum.
Ama şu anda boğazımda yağ yapışmış gibi bir his var. Tabi bu hindistan cevizi yağından olamaz ortam isisinda eriyen birsey vücut ısısında donamaz.

Sevgili detoksçular ;
hedef38beden , fancynancy , nilsub , 0zlem , wendy
Bugün harika iş çıkardınız tebrik ederim, çok iyi beslendiniz, sporlar da yapıldı ve yapılacak.. Geldik gün boyu verdiğimiz emeklere akşam sahip çıkmaya. bu saatten sonra olur da acıkırsanız salatalık yemek en mantıklısı ve su içip midenizi doldurabilirsiniz. Yarın sabah zengin bir kahvaltı olacak ödülünüz. omlet sizi tok tutacak.

bu akşam gruba eşlik edip kabak çorbası içmediğim için kusuruma bakmayın. Takım olmak bunu gerektirirdi. Yarın akşam ya kabak ya da yoğurt çiya şeftali ile sizinleyim canlarım.. Cuma tartısı bizim dostumuz olacak buna yürekten inanıyorum :)

Bence de ondan değildir. Benim listede yağ sadece zeytin, kuruyemiş ve yemeklerden geliyor ekstra yağ yok kullanmak istemedim ama sen sonuç alırsan ben de denerim.
Hissettiğini o yapamaz bence çünkü o sıcaklıkta sıvılaşıyor diye biliyorum.

O olmadığını biliyorum. Sanıyorum psikolojik olarak yağlı kahve beni bozdu :)

Yağı bugün sordum. Yanımdaki arkadaşım kullandığı için. Yoksa benim listemde de yok. Zaten o kahveden dolayı 10 bademi 5e düşürdüm. Yok bu kahve bana yaramadı midem çok fena oldu

Abow beyzbol sopası gitmiş merdane gelmiş. Takımı dayakla motive etmesene, yapacak bir şey yok ki her mücadelenin bir galibi olur, o da biz olacağız :))) ödem sorunu yoksa biz süperiz. Siz de iyisiniz ama :) henüz kimsede kaçamak yok değil mi çok iyi gidiyoruz büyük resime odaklanırsak :))

Haklısın aslında, çok doğru şekerim.
Beyin, mucizevi bir şey.
Hele ön yargılar, insanı çok etkiliyor.

Ben yanlış mı biliyorum maydanoz ödem atıcı diye hiçe yakın mı tükrtmelisin.. O salataya bir balık, ızgara et eklesen çok iyi olacakmış.

Hamilelerde önerilmiyor Denizcim. Düşüğe neden olabiliyormuş.

Ayy, harikayız dimi?
Ben akşam doyamadım. Aç hissediyorum kendimi ama idare edeceğim tabi ki sabaha kadar.
Sabah harika bir omlet ile güne başlarız.

Bu arada benden bugün spor yok.
İnşallah yarın.

Menüm;
Uyaninca 1 bardak tylol hot

07:30
1 yesil elma+4 yk yulaf+1 çk tarcin

10:00
2 salatalik
1 kupa yesil cay

12:30
1,5 kepce corba(kepcem orta boy)(k.mercimek,kabak,sogan,domates)
1 firinlanmis kabak uzerine 4 yk yogurt

15:30
1 tatlı k. Turna yemisi
3 yk yogurt
1 kupa tarcinli karanfilli yesil cay

18:00
Firinlanmis tavuk gogsu ve yesil salata

1 kupa adacayi-ihlamur
2 kupa yesil cay

3 kucuk t.kahvesi

3,5 L su

Spor;
Isınma 30 jumping jack+15 burpee

30 dk 2 kilo dambill ile kol,sirt,omuz hareketleri

30 dk eliptik

fancynancy istersen yuruyusun sadece 1 saatini sayabilirsin..

Ben de tam, detoksçular bizi geçecek bizim grup nerde, diyecektimKuzuların sessizliği misali... Cuma günü güzel rakamlar görecek bizim takım da. Bizim takımın adı ne ola ki?

Ben de bilişim alanında doktora yapıyorum şu an :) Gerçi temel olarak veri madenciliği üzerine çalışıyorum, yazılım konusunda cok tecrübeli olmasam da alanımız aynı sayılır :)
Maalesef tiroid cok önemli bir organ, ondaki sıkıntı direkt tüm vücudu etkiliyor. Diyetisyene başlaman cok iyi olmuş, hayatında bazı şeyleri değiştirmek için böyle adımlar atmak gerek :)
Ben yanlış mı biliyorum maydanoz ödem atıcı diye hiçe yakın mı tükrtmelisin.. O salataya bir balık, ızgara et eklesen çok iyi olacakmış.
1 demet yemediği sürece az miktarda sorun olmuyor :) T turkcedersidefterimcom
Ya aslında ben de biraz mahcubum, benim işler başladı, bugün tüm gün tezle ve Umut'la uğraştım. Moral, motivasyonum çok düştü o yüzden

Zaten o kadar aç hissediyorsan yarın yapman daha iyi canım. Dayanamazsan can kurtaran salatalık olsun ama dayanırsan da yeme. Yarın ve diğer gün proteinler de olacağı için daha iyi hissedeceksin canım.

Süpersin süpersin süpersin :))

Afiyet olsun canım, bişiler yazacaktım Deniz süper yorumlamış :) dikkat edersen faydasını görürsün :)

Afiyet olsun canım ben beğendim :)

Kız salata yanında balık var ya? Ördekimin dediği gibi bi bağ yemiyosa sorun yok maydonozu da :)

hedef38beden ben inanılmaz tokum, kocaman bi salata yedim diye mi? Psikolojik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…