Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben görmemişim ya, nasıl okuyorsam.. @Egeliegeli akşam süper :)

Sabah; 1 yeşil elma, 4 yk yulaf ezmesi, 1 çk tarçın

Ara; filtre kahve sütsüz şekersiz, 2 salatalık, yeşil çay

Öğle; 4 yk susuz yağsız kabak, 3 yk light yoğurt, şekersiz Türk kahvesi

Ara; 1 elma

Akşam; kocaman bi salata, ızgara tavuk, yoğurtlu kereviz (aradaki yoğurdu kerevize ekledim direkt salatada yiyemem diye? İnşallah yanlış olmamıştır dennisgo )

Su; 2,5 lt
Spor; Leslie 2 mile fancynancy

Tebrikler canım yarın tam gaz devam :))

Zaten o kadar aç hissediyorsan yarın yapman daha iyi canım. Dayanamazsan can kurtaran salatalık olsun ama dayanırsan da yeme. Yarın ve diğer gün proteinler de olacağı için daha iyi hissedeceksin canım.

Dayanmaya çalışırım Denizcim ama son ihtimal aklımda bulunsun.

hedef38beden ben inanılmaz tokum, kocaman bi salata yedim diye mi? Psikolojik mi?

Ayy, bilemedim ki wendigocum.
Benim regl dönemim de çok yaklaştı.
Belki ondan dolayı bir iştah açılması yaşamışımdır ama baya baya açım ve canım acayip tatlı istiyor.

Suyuna varsa çubuk tarçın at veya yoğurtlarına iki gün dereotu ekle canım.. Hatta varsa şu an boş yiyebiliyorsan at ağzına biraz

Suyuna varsa çubuk tarçın at veya yoğurtlarına iki gün dereotu ekle canım.. Hatta varsa şu an boş yiyebiliyorsan at ağzına biraz

Tamamdır Denizcim.
Biraz atayım ağzıma. Tarçını da suyuma atayım.
Birazdan da bitki çayı falan içerim.
Güven bana, kaçamak yok

Tamamdır Denizcim.
Biraz atayım ağzıma. Tarçını da suyuma atayım.
Birazdan da bitki çayı falan içerim.
Güven bana, kaçamak yok
Kaçamak yapmayacağına ben eminim zaten hedefçim.. Sadece tatlı isteğin tarçın ve dereotu ile biraz kırılsın da rahat et istiyorum. Umarım işe yarar..

Iyi aksamlar kizlar masallAH cok guzel gidiyorsunuz bu hafta ruzgar gibi esip gececeksiniz hadi bakalim kizlar yarin izmire gidiyorum persembe manisadayim seyahat programimi degostirdim persembe gun servey le bulusacagiz size foto atariz bu arada benim kosturmaca yarin 18 ucagi ile gidecegim sabah buyuk oglani dise goturup oglene kadar isteyim sobrasinda kosturmaca kolay gelsin bana

Oyy, maşallah kaptanım yine enerjine.
Tatlı falan yemeyin haa! :)

Katılım yok ki bebeğim ne yaptıklarını bilmiyorum. Aslında hepsini sevip bağrıma basasım var ama...

Kolay gelsin kaptan
servey e çok selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…