Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Neyse sen lohusa kadrosundasin @Egeliegeli de hamile kadrosunda. Geriye biz kaldım bakalım ne olacak sonuç

Aramıza hoş geldin o zaman ben güncele 10 sayfa geriden geliyorum eminim tüm teknik detaylar yazılmıştır sana canım. Bol bol kilo verelim
Bu arada ben 37 yaşında 2 çocuk annesi, şimdilik ev hanımıyım. Görüşürüzzzzz.

Neyse sen lohusa kadrosundasin @Egeliegeli de hamile kadrosunda. Geriye biz kaldım bakalım ne olacak sonuç
Lohusa kategorisinden size bol eksi getirmeyi düsünüyordum ama çok ters bi haftaya denk geldi. Bugün afakanlar bastıkça biraz yemeye verdim kendimi
İyi yolculuklar kaptanım

Bulunuyorum Denizcim.
Bir de çay kaynattım araya.
Daha iyiyim :)
Bunu duyduğuma çok sevindim canım.. gece geç saate kadar oturup iştahı kontrol etmek öyle kolay bir şey değil.tabiki imkansız da değil.. Bence büyük bir şey başarıyorsun şu an
Bi kaç güzel zumba videosu indirmeliyim, bi bakınmam lazım bunun içinde. Leslie den daha zevklidir dimi :)
zumba kesinlikle daha zevkli.. biz işten çıkıp giderdik çok eğlenir acayip stres atardım zamanında :)
kolay gelsin kaptanım şimdiden iyi yolculuklar ve servey ile güzel vakit geçirmeler size

Allahımmmm cok guzel bır haber buuuu
Yasasınnnnnnn

Çok güzel moral veriyorsun Denizcim gerçekten.
Gece gece biraz kahve içtim ama son durum gayet güzel.
Bu saatten sonra çok sıkıntı yaşamam zaten sanırım. Ufaktan keyif saati geldiği için.

Kahvaltı
Yeşil elma + tarçın + 4 yk yulaf ezmesi

Ara
Şekersiz çay
Sade kahve
Karışık bitki çayı (yeşil çay, rezene, kekik tohumu)

Öğle
1 kase karalahana çorbası
3 yk yoğurt

Ara
1 yeşil elma
Karışık bitki çayı (yeşil çay, rezene, kekik tohumu)

Akşam
200 gr hindi ızgara
Bol yeşil salata

Su: 2,5 lt bitti
Spor:
55 dk yürüyüş
10 dk iç bacak egzersiz
35 dk Leslie burn body fat

Şekerim seninkisi ekstra mı az oldu?
Nasıl durdun aç aç yahu?

Bugünkü menum
Sabah 1 sb limonlu Yeşilçay 1 dilim ekmek 6 zeytin 1 salatalık 2 biber maydanoz, peynir tost makinesinde kizarttim kk kadar,

Öğle misafirim vardı 1 dilim börek 1 poğaça yedim

Aksam bol salatalık ve hamsi az zeytinyaginda kızarmış
Su 3 lt
Spor yok ara öğünde yok

Kaanin anasi tebrikler böyle bir yarışma haftası ve sen börek poğaça kızarmış hamsi yiyorsun.
Kaptan ben bireysel takılmaya karar verdim. Benim motivasyonumu bozuyor bu takım herkes kaçamak yapıyor. Ceza bakanı morordek uyuyormus?

Günaydın kızlar dün döndüm eve esya yerlestirmekten yazamadim size bugün regl oldum ve sabah tartı da 83.2 çıktı gram gram giden kilo bi anda nasıl toptan dönebiliyor anlamıyorum
Gunaydin. Bu arada bizim takım toptan regl haftasında. Bende de aynı sıkıntı canım. Atacağız ödemeleri inşALLAH. Ödem çayı yap iç bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…