- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.181
Geçen hafta 65'i bile gördüm de bu hafta aşure haftasına denk geldim
Artık in aşağılara hadi yukarı gitmek yok daha fazla :)
Bugünkü menüm
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim Light kaşar ile tost
Ara ; light soya sütü
Öğlen ; 2 haşlanmış baget, 2 dilim ekmek, yeşil salata
Ara ; 1mandalina 2 ceviz
Akşam ; 1, 5 fırında kabak, 2 kaşık yoğurt
Ara; 3 kaşık yoğurt 1 soda yarım limon
3 litre su
Spor yok
Ya bu menü az değil mi denizcim ya? detoks gibi bişi olmuş, 2 kaşık yoğurt ne ki
gerçi akşam arası 3 kaşık daha varmış.
Ay Şeymacım inanamazsın var ya böyle delirtiyor beni bildiğin. Herşeye ağlıyor zırlıyor ama ağlamasını size kaydetmem lazım, kendini paralayarak çığlıklar atarak ağlıyor ya. Nazar değdirdim oğlışumadişlerine de baktım çıkarttıklarını çıkardı yeni gelen de yok şimdilik. Oofff neyse biraz kucak biraz pış pış biraz da sabır. Kızımda ona ne yapsam aynısını istiyor. Ay mavi bir araba aldım yani pişman oldum aldığıma Allahım o araba için hergün kavga ediyorlar, paylaşmayı öğrensinler, eşyalarını bilsinler diye direniyordum ama yok kaldırcam birazdan ortadan ay ne dertliymişim. Bir dokundun bin ah işittin
Gunaydin kizlar ankaraya bugun donecegim dun @servey le bulustuk gecmisi okumadim umarim guzel sonuclar aliriz bugun
Günaydın Arkadaşlar
Size yeni aldığım bir akıllı bileklikten bahsetmek istiyorum. Adı "Mi Band 2" (Miaochi Band 2)
Adımsayar, kalori ölçümü, nabızölçer, uyku kalitesi ölçümü, vb özellikleri var ve devamlı saat gibi bileğimde olduğu için kullanımı çok rahat. Sipariş ettiğim ürün dün elime ulaştı. 1 gündür kullanıyorum. Daha evvelden alan bir arkadaşımın önerisi üzerine almıştım. Şarjı da uzun süre dayanıyormuş. Cep telefonuna "Mi Fit" uygulaması yükleniyor. Uygulama Android veya iOS cep telefonlarında kullanılabiliyor.
Paylaşmak istedim.
Bugün güne saat 07:00'de başladım. Diyetisyenim önerisine uyup sabah uyanınca 2 bardak ılık su içiyorum her gün.
07:30'da kahvaltı yaptım ve 1 kibrit kutusu light beyaz peynir, 5 siyah zeytin, domates, salatalık ve haşlanmış yumurta yedim.
Dün akşam markette saol
"Saol Vitaminli Su" ürünü kullanan var mı arkadaşlar?
Dün markette gördüm ve 1 adet aldım denemek için. İçeriğinde L-Karnitin, Diyet Lifleri, Ginseng G115, B3,B5, B6, B9, B12 vitaminleri varmış. 100 ml'si 10 kcal imiş.
Bu arada dün akşam 1 saat yürüdüm.
Aranızda korse kullanarak zayfliyn var mı
Umut haftaya 5 aylık olacak. Emeklemek gibi bi niyeti yok galiba. Popoyu kaldırmıyor tembel tosbik :) ama ayağa kaldırınca adım atmak istiyor, emeklemeden yürüyecek herhalde :)kıskandım haaa..... Umutçum napıyo.... şimdi ne kadarlık oldu.... ne zaman emeklicek :)
Hepsi izne ayrılıp izin kilosuna donemeyenler hedefcim :)Niye kimse listede değil cici takımım??
Hepsi izne ayrılıp izin kilosuna donemeyenler hedefcim :)
Umut haftaya 5 aylık olacak. Emeklemek gibi bi niyeti yok galiba. Popoyu kaldırmıyor tembel tosbik :) ama ayağa kaldırınca adım atmak istiyor, emeklemeden yürüyecek herhalde :)
Hepsi izne ayrılıp izin kilosuna donemeyenler hedefcim :)
Senin mezuniyete çok az kalmıştı cidden, demiştim sana sanki izne ayrılma diye
en kötü durum da benimki ya, dönsem zaten mezun olcam nerdeyse.
Evet diyor kendince bi şeyler. Hatta baya anne'ye benzer bi şeyler de diyor :) Me me, ba ba falan klasik :))eneeeem maşallah ona.... bi şey diyomu de de da da .... hece mece var mı erken mi bilmiyomda :)
Evet diyor kendince bi şeyler. Hatta baya anne'ye benzer bi şeyler de diyor :) Me me, ba ba falan klasik :))
Yok ilk anniii gibi anneye benzer dediğim kelimeyi söyledi çocuk, hakkını yemeyelim :)))sen doğur sen emzir o gitsin ilk ba ba desin :))
Olsun canım, üst üste aksilikler de denk geldi. Artık vereceksin inanıyorum. Dubai'yi düşünartı gelmek istememiştim canım ya, hep sabit hep sabit artık bıkmıştım diyetten de. en güzeli bu olacak demiştim kendimce.
Olsun canım, üst üste aksilikler de denk geldi. Artık vereceksin inanıyorum. Dubai'yi düşün
Ben mi yazıyorum bunlarıartı gelmek istememiştim canım ya, hep sabit hep sabit artık bıkmıştım diyetten de. en güzeli bu olacak demiştim kendimce.
Ba ba iki hece tekrarı sadece. Anlamlı bir kelime değil. Ses egzersiz. Mikrofon kontrolünde derler ya se se onun gibisen doğur sen emzir o gitsin ilk ba ba desin :))
kurulu saat gibiyim ya.. sadece yerleri değişiyor belki ama menüyü zaten bir gün önceden planlıyorum ve uyuyorum. Değişirse de yazıyorum. Mesela az önce yoğurt yedim bu ne demek akşam yoğurt yok veya gece ara öğünü yok, ikisi de olur..ne ara akşam oldu gııı du bakalım araya sızanlar olur belkim....
Vegan olacağım biraz daha içersem :) diyetisyen içiyordu ondan gördüm kaptım hemen menüme ekledim :))soya sütü felam vışşş sosyete hatun seni :)
Sen ne içersen bizde onu yapıyoruz ama çok zorlamayayım soya sutu bulmam imkansızVegan olacağım biraz daha içersem :) diyetisyen içiyordu ondan gördüm kaptım hemen menüme ekledim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?