- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.201
Sen spora tekrar mı yazılsan? O seni çok güzel motive etmiştişu an mesela mutfakta neler neler vardaaaa ben tutuyorum kendimi... yoksa feciiiiii.... yarına 71 küsur olurum kendimi tutmasam.... ahhh şu benim koca midem.... neyse öğlen yemeğimi yiyim ben yoksa o mutfaktakileri var yaaa....... fena çok fenaa.....
evet canım akşam 3 kaşık aslında diyetisyenin verdiği yoğurt 2 kaşık olansa 1 dilim ekmek yerine yiyeceğimde. Ama az önce yoğurt yedim akşam birisini yemem.Ya bu menü az değil mi denizcim ya? detoks gibi bişi olmuş, 2 kaşık yoğurt ne ki
gerçi akşam arası 3 kaşık daha varmış.
zaten light bulmazsan içmemek lazım. İçine şeker katıyorlar. Hiç güzel değil. Yoğurdunu aldım hiç yiyemedim onda bile şeker vardı. Sen al organik sütünü içine koy kakao ondan iyisi var mı acaba? Sende kakao ağacı var mıydı dermişim :)))Sen ne içersen bizde onu yapıyoruz ama çok zorlamayayım soya sutu bulmam imkansız
Hemen dikermişimSen spora tekrar mı yazılsan? O seni çok güzel motive etmişti
evet canım akşam 3 kaşık aslında diyetisyenin verdiği yoğurt 2 kaşık olansa 1 dilim ekmek yerine yiyeceğimde. Ama az önce yoğurt yedim akşam birisini yemem.
zaten light bulmazsan içmemek lazım. İçine şeker katıyorlar. Hiç güzel değil. Yoğurdunu aldım hiç yiyemedim onda bile şeker vardı. Sen al organik sütünü içine koy kakao ondan iyisi var mı acaba? Sende kakao ağacı var mıydı dermişim :)))
Onda ananas var bize soylemiyor isteriz diye.Hemen dikermişim
Yok ilk anniii gibi anneye benzer dediğim kelimeyi söyledi çocuk, hakkını yemeyelim :)))
Olsun canım, üst üste aksilikler de denk geldi. Artık vereceksin inanıyorum. Dubai'yi düşün
Ben mi yazıyorum bunları
Ba ba iki hece tekrarı sadece. Anlamlı bir kelime değil. Ses egzersiz. Mikrofon kontrolünde derler ya se se onun gibiBebeklerin anlamlı söylediği ilk kelime annedir. An ne 2 hece ve tekrar değil
Bugünkü menüm
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim Light kaşar ile tost
Ara ; light soya sütü
Öğlen ; 2 haşlanmış baget, 2 dilim ekmek, yeşil salata
Ara ; 1mandalina 2 ceviz
Akşam ; 1, 5 fırında kabak, 2 kaşık yoğurt
Ara; 3 kaşık yoğurt 1 soda yarım limon
3 litre su
Spor yok
kurulu saat gibiyim ya.. sadece yerleri değişiyor belki ama menüyü zaten bir gün önceden planlıyorum ve uyuyorum. Değişirse de yazıyorum. Mesela az önce yoğurt yedim bu ne demek akşam yoğurt yok veya gece ara öğünü yok, ikisi de olur..
Akşama ne yenecek fikir verin bakalım
Dunden kalan kabak var. Evde olursam ondan yerim.Akşama ne yenecek fikir verin bakalım
sende az değilsinOnda ananas var bize soylemiyor isteriz diye.
bendede ıspanak var ıspanaklı yumurta yapayım baribben fırında patlıcan veyahut patlıcan sote.... patlıcanlı bişi evde patlıcan var çünkü :)))
anca gezinDunden kalan kabak var. Evde olursam ondan yerim.
eeeee nede olsa anası akademikhelaaalll aferim Umut paşaya zeki bebe maşallah :)
heeee ondaaan :)) doğru dedin....
maşallah.... bana da azminden bulaşsın inşallah :)
Seçenekler neler ? Ben kabak yiyeceğim fırındaAkşama ne yenecek fikir verin bakalım
kabağım yok ay aslında hiç bir şey yapasım yok yoğurt nektari chia yapayım bariSeçenekler neler ? Ben kabak yiyeceğim fırında
sende az değilsin
bendede ıspanak var ıspanaklı yumurta yapayım bari
anca gezin
eeeee nede olsa anası akademikduruşu bile sert çekilin kitap okuyacağım edası var Umut'ta
kabağım yok ay aslında hiç bir şey yapasım yok yoğurt nektari chia yapayım bari
Sen spora tekrar mı yazılsan? O seni çok güzel motive etmişti
evet canım akşam 3 kaşık aslında diyetisyenin verdiği yoğurt 2 kaşık olansa 1 dilim ekmek yerine yiyeceğimde. Ama az önce yoğurt yedim akşam birisini yemem.
zaten light bulmazsan içmemek lazım. İçine şeker katıyorlar. Hiç güzel değil. Yoğurdunu aldım hiç yiyemedim onda bile şeker vardı. Sen al organik sütünü içine koy kakao ondan iyisi var mı acaba? Sende kakao ağacı var mıydı dermişim :)))
Bu ara surekli kabak yiyoruz zaten.Seçenekler neler ? Ben kabak yiyeceğim fırında
dennisgo cum, seni alıntılamıştım ama eklenmemiş. Dün çok daha iyiydim ama 3 gün fena yordu beni.
Kolay gelsin valla şekerim, cidden zor çocuk işi.
Bazen aklımdan minik bir acaba geçiyor ama geçmesi ile yok olması bir oluyor tüm bu anıları hatırlayarak
Nerede buluştunuz kaptanım? Kaçamak falan var mı?
Ben bu bilekliğin uyku kalitesini nasıl ölçtüğünü merak ediyorum.
İlerleyen günlerde bize, uykunun nasıl olduğunu hissettiğin ve bilekliğin ölçtüğünü paylaşırsan çok seviniri.
Düşüncem çok gerekli bir şey değil ama içilebilir gibi.
İçerisinde L carnitine olduğu için spordan önce içilir herhalde.
Benim akşam menüm belli.Akşama ne yenecek fikir verin bakalım
Onda ananas var bize soylemiyor isteriz diye.
O nasıl bir istek yaaa... git bulgur ye o zaman. Geçen de bir yazmış sadece bulgur yiyerek kilo vermişcanım karbonhidrat istiyor :)) ekmek arası makarna yiyesim var :))) rejim yapmam lazım dedikçe beynimin coşması :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?