Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar nasılsınız
Listeme fena halde uydum. Özellikle spor kısmında yazan uyku konusunda hiç eksiğim yok :) hibiskus çayı demledim içerken biraz ders çalışacağım. Sonra gelsin gece uykusu :)

Iyi geceler ben suan uyudum uyuyacam nerdeyse ben yarin bur seyahate cikiyorum uc gunluk guneydoguya dogru esimle beraber esim is icin gidecek bizde yaninda.gitsemmi gitmesemmi kararsiz kaldim bilmiyorum ne yapsam
Evden çıkınca maalesef düzen biraz şaşıyor ama bir aşamada bunu da çözmek gerekiyor çünkü her zaman birşeyler çıkıyor. Fakat senin için o zaman bu zaman mı en iyi sen bilirsin. Fakat gidersen mutlaka daha dikkatli olmaya çalışmalısın.

Bugün duyduğun güzel sözleri fazlasıyla hak ettin. Bir sonraki buluşmaya kadar biraz daha incelemelisin ki tekrar söylesinler. Kulağa çok hoş geliyor çünkü insan duymaya doyamıyor :) sende bu motivasyon varken onlara her gün için bir şaşırma kaçınılmaz. Tebrikler :))

Esim isinden dolayi ayda bir yada iki kez gitmesi gerekiyor biz gitmeyincede cocuklar babAyi cok ozluyor geceleri aglayarak uyuyorlar.gitsemde ek masraf yorgunluk surekli sehir degisikligi oluyor.her defada gidilmezki.kafamda deli sorular

Bu arada bugun yuruyuse basladim sukurrr.bana da birgun ne guzel zayiflamissin diyen olurmu acaba.basarilj olan arkadaslara cok tebrik ler.ins daha almazsiniz kilo hep boyle devam edersiniz
Kimsenin birbirinden farkı yok aslında kafaya koyan motivasyonunu bozmayan iki ileri bir geri yapmadan tek seferde veriyor. Umarım sen de böyle bir başarı hikayesi yazarsın ve keyfini çıkarırsın. İstediğin zaman, istediğin kişi olduğunda elinden herhangi bir şey kurtulamaz bence :)

Taze ceviz falan mı geldi? Bayaa ceviz yemişsin bütün afiyet olsun :) akşam da hafif olmuş ama günde 10 ceviz fazla sanki :)

Tartın yarın yine farklı farklı mı tartıcak acaba?

Asurelik ceviz malum orta yerde olunca
Eşim pil almış degistirdik bakalım canım öğlen 78 bile çıktım

Aaa.... moni lütfen. Ayrıca biz istifanı kabul ettik mi? Ben etmiyorum.

Şükür, bugün rahatladım Denizcim.
Saçma bir moddaydım ağrı olarak.
Yalnız, kilo olayından çok sıkılmış durumdayım.
Ne yapacağımı bilmiyorum.

kaptanım zaten sorun cuma hedefleri oldu,yoksa listeleri hazırlamak keyifliydi.o yüzden artık hazırlamamım bir anlamı kalmadığını düşünüyorum.eminim daha güzel hazırlayacak birileri olacaktır
Monişim ponçiğim ben çok üzülüyorum. Hep kendimi suçlu hissediyorum. Ay inanmazsın şu an üzüntüden gözlerim yaşardı. Seni kalbini nasıl onarabilirim onu da bilmiyorum. Biz hedef koyma ve hedefe ulaşma ozurlusuyuz. Ulaşamayınca da çamur atacak yer arayan şımarık çocuklar gibiyiz. Öyle düşünsen affetsen. Son kez en azından olmaz mi?

Iyi geceler ben suan uyudum uyuyacam nerdeyse ben yarin bur seyahate cikiyorum uc gunluk guneydoguya dogru esimle beraber esim is icin gidecek bizde yaninda.gitsemmi gitmesemmi kararsiz kaldim bilmiyorum ne yapsam
Nefsine hakim olabileceksen git. Yok oraya gitmişken kebapları katmerleri yerim diyorsan. Otur oturduğun yerde.

Bu arada bugun yuruyuse basladim sukurrr.bana da birgun ne guzel zayiflamissin diyen olurmu acaba.basarilj olan arkadaslara cok tebrik ler.ins daha almazsiniz kilo hep boyle devam edersiniz
Tabiki sana da diyecekler o güzel sözleri. Hatta 10 kilo verdikten sonra bile kiskanipta. "Çok zayıflamışsın artık verme. Hasta olacaksin" diyenler olacak.
Sanki 35 kiloya düşmüşsün gibi davranacaklar. Kıskançlıktan çatlayacaklar

Bana hasta olacaksın diyorlar ya ay ne gülüyorum. Bugün de kötüyüm diye babam kısa sürede çok kilo verdin acaba ondan mı diyordu. Yarım saat ip atlamana ne gerek var diye azarı yedim. sanırım eve gidince babam bana hamburger ısmarlayacak üstüne de dondurmalı kadayıf :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…