- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.481
Evden çıkınca maalesef düzen biraz şaşıyor ama bir aşamada bunu da çözmek gerekiyor çünkü her zaman birşeyler çıkıyor. Fakat senin için o zaman bu zaman mı en iyi sen bilirsin. Fakat gidersen mutlaka daha dikkatli olmaya çalışmalısın.Iyi geceler ben suan uyudum uyuyacam nerdeyse ben yarin bur seyahate cikiyorum uc gunluk guneydoguya dogru esimle beraber esim is icin gidecek bizde yaninda.gitsemmi gitmesemmi kararsiz kaldim bilmiyorum ne yapsam
Bugün duyduğun güzel sözleri fazlasıyla hak ettin. Bir sonraki buluşmaya kadar biraz daha incelemelisin ki tekrar söylesinler. Kulağa çok hoş geliyor çünkü insan duymaya doyamıyor :) sende bu motivasyon varken onlara her gün için bir şaşırma kaçınılmaz. Tebrikler :))Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese Hayırlı akşamlar
Çok şükür gün bitti ama bende bittim
İkramların hiç birinin tadına dahi bakmadım
Misafirlerim gelmeden öğle yemeğimi yedim onlarda ikramları yerken ben yeşil çayımı ve bol su içtimhatta herkese de dedim ben diyetimi bozmam yemeğimi yer gelirim yada erken gittiğimiz bir yer olursa da yanımda götürürüm diye
Beni uzun zamandır görmemişlerdi ve hepsi çok güzel fark var diye beni acayip motive ettiler
Artık yarından itibaren de yine kendime odaklanırım ve bol bol fırsat buldukça yürürüm
Kimsenin birbirinden farkı yok aslında kafaya koyan motivasyonunu bozmayan iki ileri bir geri yapmadan tek seferde veriyor. Umarım sen de böyle bir başarı hikayesi yazarsın ve keyfini çıkarırsın. İstediğin zaman, istediğin kişi olduğunda elinden herhangi bir şey kurtulamaz bence :)Bu arada bugun yuruyuse basladim sukurrr.bana da birgun ne guzel zayiflamissin diyen olurmu acaba.basarilj olan arkadaslara cok tebrik ler.ins daha almazsiniz kilo hep boyle devam edersiniz
Taze ceviz falan mı geldi? Bayaa ceviz yemişsin bütün afiyet olsun :) akşam da hafif olmuş ama günde 10 ceviz fazla sanki :)
Tartın yarın yine farklı farklı mı tartıcak acaba?
Aaa.... moni lütfen. Ayrıca biz istifanı kabul ettik mi? Ben etmiyorum.hayırlı akşamlar
kızlar, hedefleri belirtmişsiniz ama ben hedef listesi yapmayacağımı söylemiştim o yüzden hazırlamadım.eğer listelere devam edilsin diyorsanız yeni bir liste bakanı lazım çünkü ben istifa ettim
hedef38beden nasıl gidiyor regl ile mücadelen. Yarın öbür gün ben de sana eşlik edeceğim. Sonra yarışsa yarış, mücadeleyse mücadele.. Sonuç? 2018 gelmeden hedef38beden @wendigo ve dennisgo mezun :)))
Ben göremedim. Önceden görürdümKızlarrrrrrrr albüme bugünki halim attımGerçi albümde karışık duruyor resimler nedense ama üzerimde gri uzun kollu olan son eklediğim
Birde şu resimleri yükleme tarihine göre düzenlemeyi bilen varmı uyuz oldum
Monişim ponçiğim ben çok üzülüyorum. Hep kendimi suçlu hissediyorum. Ay inanmazsın şu an üzüntüden gözlerim yaşardı. Seni kalbini nasıl onarabilirim onu da bilmiyorum. Biz hedef koyma ve hedefe ulaşma ozurlusuyuz. Ulaşamayınca da çamur atacak yer arayan şımarık çocuklar gibiyiz. Öyle düşünsen affetsen. Son kez en azından olmaz mi?kaptanım zaten sorun cuma hedefleri oldu,yoksa listeleri hazırlamak keyifliydi.o yüzden artık hazırlamamım bir anlamı kalmadığını düşünüyorum.eminim daha güzel hazırlayacak birileri olacaktır
Nefsine hakim olabileceksen git. Yok oraya gitmişken kebapları katmerleri yerim diyorsan. Otur oturduğun yerde.Iyi geceler ben suan uyudum uyuyacam nerdeyse ben yarin bur seyahate cikiyorum uc gunluk guneydoguya dogru esimle beraber esim is icin gidecek bizde yaninda.gitsemmi gitmesemmi kararsiz kaldim bilmiyorum ne yapsam
Tabiki sana da diyecekler o güzel sözleri. Hatta 10 kilo verdikten sonra bile kiskanipta. "Çok zayıflamışsın artık verme. Hasta olacaksin" diyenler olacak.Bu arada bugun yuruyuse basladim sukurrr.bana da birgun ne guzel zayiflamissin diyen olurmu acaba.basarilj olan arkadaslara cok tebrik ler.ins daha almazsiniz kilo hep boyle devam edersiniz
Süper canım sevındımLeslie basen yapıyo dedin ama benim bacakları şekillendiriyor bayaaservey
Diyete devam. Yeni yıla kadar bitecek şekilde motive olacaksın. Sadece bir kaç ay.. sonrası iyilik güzellik :)Şükür, bugün rahatladım Denizcim.
Saçma bir moddaydım ağrı olarak.
Yalnız, kilo olayından çok sıkılmış durumdayım.
Ne yapacağımı bilmiyorum.
Bana hasta olacaksın diyorlar ya ay ne gülüyorum. Bugün de kötüyüm diye babam kısa sürede çok kilo verdin acaba ondan mı diyordu. Yarım saat ip atlamana ne gerek var diye azarı yedim. sanırım eve gidince babam bana hamburger ısmarlayacak üstüne de dondurmalı kadayıf :))Tabiki sana da diyecekler o güzel sözleri. Hatta 10 kilo verdikten sonra bile kiskanipta. "Çok zayıflamışsın artık verme. Hasta olacaksin" diyenler olacak.
Sanki 35 kiloya düşmüşsün gibi davranacaklar. Kıskançlıktan çatlayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?