- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.501
Afiyet olsun canım sen bu cevizi akşamdan suya koyuyor musun? Sabah direk kuru mu yiyorsun. Ben yaş ceviz sevdiğim için sabah yersem akşamdan suya koyuyorum suyunu da içiyorum kendini de yaş ceviz gibi yiyorum çok güzel oluyorMerhaba kızlar menümdennisgo wendy
Kalkınca 500ml su 2 ceviz
Kahvaltı
Klasik tbe peynirli sandviç
Ara sade kahve
Öğlen
Sulu köftenin 5 minik köftesi
Bol salata
Ara
1 armut
Akşam
180gr balık bol salata
2dilim tbe
Toplamda
3.6lt su
30dk yürüyüş.fancynancy
Ben göremedim. Önceden görürdüm
Hadi babanı anlarım ya komşu teyzeler, ablalar.... 2 ayda 4 kilo alıp 2 kilo vermisim bana diyor (83 kilo birine diyor) çok kilo verdim hasta olacaksın diye. Eşi ve kızı kızdı kadına ne hasta olacak canım sağlık için gerekli. Bütün zayıflar hasta mı dedi. Kadın sustu. Ben diyet ve spor yaparım ayda 4 kilo anca veririm. Kadın 1 hafta goji berry yer 4 kilo verir. Ama nedense benim verdiğim kilo belli olur onun ki olmaz. Kadın benim kadar birşey ama 70 kilo oldum der. Doktora gitmiş. Sende 1 gr yağ yok. Onlar hep kas demiş. Evet Türk kasıBana hasta olacaksın diyorlar ya ay ne gülüyorum. Bugün de kötüyüm diye babam kısa sürede çok kilo verdin acaba ondan mı diyordu. Yarım saat ip atlamana ne gerek var diye azarı yedim. sanırım eve gidince babam bana hamburger ısmarlayacak üstüne de dondurmalı kadayıf :))
Sagol canim. Unutmazsam oyle yapıyorum. Bende yaş ceviz severim. Ama genelde de unutuyorumAfiyet olsun canım sen bu cevizi akşamdan suya koyuyor musun? Sabah direk kuru mu yiyorsun. Ben yaş ceviz sevdiğim için sabah yersem akşamdan suya koyuyorum suyunu da içiyorum kendini de yaş ceviz gibi yiyorum çok güzel oluyor
Aleyküm selâm Banu,Selamın Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün akşam gün faslından sonra geç saatte arkadaşım kahve içmeye geldieşimde onun eşinin yanına dükkana gitmişti en son saat 21:00de telefon açtı çayı koyun biz geliyoruz diye
Çok güzel sohbet ettik ve cidden her ikisinide çok severim ama eşimin paso çay içeceği tutunca bir an sık adamın gırtlağını dedi şeytanlen zaten bütün gün yorulmuşum bari sen az çay iç ama yok
Şaka bir yana ama şükür dün sabah gördüğüm o çok az artı bu sabah eksiye dönmüşdemekki kaçamaksız ve bol suyla devam etmiş olmam süper oldu
İnşallah cumaya kadar aynı istikrarla devam edeceğim
Bir daha dene istersen canım baktım tekrar ayarlara
Banu süper değişim. Gerçi seninde benim gibi evrimlerin olmuş zayıflıktan obezlige ve tekrar zayıflığa dönüş. Sen bunu başarıyorsun. InşALLAH en kısa sürede hedefine ulaşırsın.Selamın Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün akşam gün faslından sonra geç saatte arkadaşım kahve içmeye geldieşimde onun eşinin yanına dükkana gitmişti en son saat 21:00de telefon açtı çayı koyun biz geliyoruz diye
Çok güzel sohbet ettik ve cidden her ikisinide çok severim ama eşimin paso çay içeceği tutunca bir an sık adamın gırtlağını dedi şeytanlen zaten bütün gün yorulmuşum bari sen az çay iç ama yok
Şaka bir yana ama şükür dün sabah gördüğüm o çok az artı bu sabah eksiye dönmüşdemekki kaçamaksız ve bol suyla devam etmiş olmam süper oldu
İnşallah cumaya kadar aynı istikrarla devam edeceğim
Bir daha dene istersen canım baktım tekrar ayarlara
Banu süper değişim. Gerçi seninde benim gibi evrimlerin olmuş zayıflıktan obezlige ve tekrar zayıflığa dönüş. Sen bunu başarıyorsun. InşALLAH en kısa sürede hedefine ulaşırsın.
Güncel kilonu düzelttim. O zaman başlangıç kilona da 0,3 eklemek gerek degil mi? 97,8 demiştin onu da 98,1 olarak güncelliyorum?Günaydınlar,
Diyetisyenimin tartısında 96,9 kg çıktığım gün evde 97,2 çıkmıştım Tefal tartımda.
Bunun için kilo bildiriminde bulunurken evdeki tartımı baz almamın daha doğru olacağını düşündüm. Merhabalartoplight , morordek , inatettim , Grup yöneticisi ve yardımcısı tüm arkadaşlarım, sizleri bilgilendirmek istedim.@moni sanırım siz grup kilo tablomuzu hazırluyordunuz, değil mi? Bugün tartıldığımda kilom aynıydı. Son güncel kilomu 97,2 kg olarak değiştirebilir misiniz?
Gününüz güzel geçsin.
MerhabaGunaydınlar
Güncel kilonu düzelttim. O zaman başlangıç kilona da 0,3 eklemek gerek degil mi? 97,8 demiştin onu da 98,1 olarak güncelliyorum?
Tamamdır :)Merhabamorordek ,
Yok, hayır. Güncellemenize gerek yok.
97,8 evdeki tartımda tartıldığım kilomdu.
Bu gruba üye olacağım zaman evde tartılıp yazmıştım.
Başlangıç kilom 97,8 kg idi.
97,8 kg'den 97,2 kg'a düşmüşüm. (97,2 kg da evdeki tartımdaki güncel kilom)
Bugünkü menüm
Sabah ; 2 dilim ekmek, 2 dilim light kaşar, 5 zeytin, domates salatalık biber maydanoz
Ara ; şekersiz sütsüz kahve
Öğlen : 1 dilim ekmek 3 köfte kadar et salata
Ara ; 1 mandalina 10 badem
Akşam 1 dilim ekmek, 6 kaşık mantar sote
Ara ; kayısılı activia +2 kaşık yulaf ezmesi
En az3 litre su.daha fazla olabilir bu 2 litre içtim çünkü.
1 Yeşilçay 2 hibiskus 2 kahve
Spor ; toplam 1 saat yürüyüşfancynancy
Merhaba bayanlarrr..wendy nasil gidiyor diyet? Hep birlikte biseyler yapinca daha verimliydik sanki!
Amacimiz belliydi canim bezmemislerdir gayet guzel ve kacamaksiz bir haftaydi. Onumde en sevdigim yiyecekler olsa bile yemiyordum. Ama su an benim aklima biseyler yemek geliyor.yine harikasın canım
ehh bişiler yapmaya çalışıyorum canım, kesinlikle birlikte yapmak daha zevkliydi, gerçi kızları bezdirdik sanırım detoks detoks diyerek ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?