Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akşam açlık krizine girme sakın. Öğün gecistiriyorsun. Bu da pek iyi birşey değil.

Taze ceviz falan mı geldi? Bayaa ceviz yemişsin bütün afiyet olsun :) akşam da hafif olmuş ama günde 10 ceviz fazla sanki :)

Tartın yarın yine farklı farklı mı tartıcak acaba?

Bende menümü yazayım;

Sabah; 1 nescafe, 1 dl kepek ekmeği, kk yoğurt, 1 dl hindi füme

Ara; 2 minik kelek, 1/2 avuç kuru üzüm

Öğle; 1 haşl. Yumurta, domates, kk peynirimin kalanı, kepek ekmeği, 2 biber

Ara; 2 kuru kayısı, 1/2 kuru üzüm (bitti başlayınca duramadım )

Ara; 2 salatalık

Akşam; 1/2 kase yayla çorba, yağsız tuzsuz kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt

Su; 2 lt
Spor; müsait olunca Leslie

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese Hayırlı akşamlar

Çok şükür gün bitti ama bende bittim
İkramların hiç birinin tadına dahi bakmadım
Misafirlerim gelmeden öğle yemeğimi yedim onlarda ikramları yerken ben yeşil çayımı ve bol su içtim hatta herkese de dedim ben diyetimi bozmam yemeğimi yer gelirim yada erken gittiğimiz bir yer olursa da yanımda götürürüm diye
Beni uzun zamandır görmemişlerdi ve hepsi çok güzel fark var diye beni acayip motive ettiler

Artık yarından itibaren de yine kendime odaklanırım ve bol bol fırsat buldukça yürürüm

Banuşum sonradan bayaa motive oldun maşallah sana.

Kızlarrrrrrrr albüme bugünki halim attım Gerçi albümde karışık duruyor resimler nedense ama üzerimde gri uzun kollu olan son eklediğim

Birde şu resimleri yükleme tarihine göre düzenlemeyi bilen varmı uyuz oldum

hayırlı akşamlar
kızlar, hedefleri belirtmişsiniz ama ben hedef listesi yapmayacağımı söylemiştim o yüzden hazırlamadım.eğer listelere devam edilsin diyorsanız yeni bir liste bakanı lazım çünkü ben istifa ettim

Monim sen bu isi guzel yapiyorsun istifani geri cekme ihtimali yok mu
Sadece cumalari haftalik hedef olsa

Monim sen bu isi guzel yapiyorsun istifani geri cekme ihtimali yok mu
Sadece cumalari haftalik hedef olsa
kaptanım zaten sorun cuma hedefleri oldu,yoksa listeleri hazırlamak keyifliydi.o yüzden artık hazırlamamım bir anlamı kalmadığını düşünüyorum.eminim daha güzel hazırlayacak birileri olacaktır

Iyi geceler ben suan uyudum uyuyacam nerdeyse ben yarin bur seyahate cikiyorum uc gunluk guneydoguya dogru esimle beraber esim is icin gidecek bizde yaninda.gitsemmi gitmesemmi kararsiz kaldim bilmiyorum ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…