- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.701
Aynen ordegim bu sekilde olmuyorYalnız sonuncu olmuşuz, bu hiç hoş olmamış maalesef
Nerde o eski 5. takım?! Lütfen canlanalım biraz arkadaşlar!!
Çok teşekkür ederim kaptanımCanim dualarimiz sizinle ins en kisa surede halledersiniz verdigin 100 gr la listeye devam yaptik seni sen musait olunca gelirsin
Çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun, Rabbim herkesin evine sağlık versin huzur versin.Geçmiş olsun canım. Umarım bir an önce çözülür sorunlar. Sağlıktan önemli birşey yok. Güçlü olmaya ve mücadeleye devam..
canım rabbim gönlüne ferahlık versin,her ne sıkıntın var ise tez zamanda feraha kavuş inşallah.hasta/lara şifa diliyorumÇok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun, Rabbim herkesin evine sağlık versin huzur versin.
Aşkolsun canım. Herşey insanlar için. ALLAH derdine derman versin. Sıkıntılarını defetsin inşALLAH. Vazgecmedigine sevindim. Az kaldı dişini sık. Hepsi birden hallolacak inşALLAHKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginizden ötürü. Geçmişi okuyamadim sıkıntılar var sağlık sorunları kaptanimiza bildirdim durumu. Hani bazen elinizden hiçbişey gelmez çaresiz kalırsınız ya bende öyle hissettim kendimi yorgun düştüm birde sonra buranin kurallarını da yerine getiremedim herkes yazıp bildirim yaparken hak geçsin istemedim. Inşallah yarışa devam edeceğim. Daha sonraki zamanlarda detaylari yazarım.
dua en güzel terapi kulun Allah la dertlesmesi sonra hiç tanımadığın insanların derdine ortak olmak istemesi. ..
Ordan oraya atladım ama ben bu hafta bildirim yapamadım kabul ederseniz devam edeceğim
Bende haftasonu bir yürürüm ki sorma gitsin kaptan.Kuzum ezdim seni adimlarimla ama sen haftasonu gecersin ben bahcede yuruyemem
Afiyet olsun.Bugünkü menum
Sabah 2 dilim kepekli ekmek, kk kadar peynir, 2 biber, 6 sap maydanoz, 1 sb çay
Öğle 1 kepçe yeşil mercimek çorbası salata 1 dilim ekmek
Ara sütlü kahve 2 parça bitter çikolata
Aksam 17.30 da 2 yk mantar sote, 2 yk Kıymalı patlıcan 1 sb ayran
Regl dönemi bitti cumaya güzel olacak inşallah
Su 3 lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş 20.00 da yaptım çok iyi geldi havada güzeldi
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginizden ötürü. Geçmişi okuyamadim sıkıntılar var sağlık sorunları kaptanimiza bildirdim durumu. Hani bazen elinizden hiçbişey gelmez çaresiz kalırsınız ya bende öyle hissettim kendimi yorgun düştüm birde sonra buranin kurallarını da yerine getiremedim herkes yazıp bildirim yaparken hak geçsin istemedim. Inşallah yarışa devam edeceğim. Daha sonraki zamanlarda detaylari yazarım.
dua en güzel terapi kulun Allah la dertlesmesi sonra hiç tanımadığın insanların derdine ortak olmak istemesi. ..
Ordan oraya atladım ama ben bu hafta bildirim yapamadım kabul ederseniz devam edeceğim
Iyi ki varım di mi yoksa kimi madara edecektinizBende haftasonu bir yürürüm ki sorma gitsin kaptan.
13 adım atmışlığım var benim haftasonu
Neyse ben Şeyma hariç hepinize yenilmiş görünüyorum. Yok stres oluyorum yaa...
Yakında Şeyma da geçer beni tam olurum
Kızlar herkes süslenmeye mi gitti
Ben kırmızı rujumu sürüp geleyim mi
Ben şimdiden hazırlanıp çıkıyorumeşimle bir yere uğrayacağız Ayşe arayınca da direk Foruma geçerim buluşmak için sonra el ele verir yollara düşeriz nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?