- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.741
Yaaa evet son anda dikkatimi çekti benimde ama listeyi yayınlayayım diye gönderiverdimferahim kiz burda seni etiketlemeyince benim sporlari eksik yazmisin ben az sonra shealth a bakip soyleyim haftalik bu ay 88 km yurumusum kiz
İstanbul’a gelince mutlaka görüşelim kaptanımmmmmuhtesemsiniz kizlar cok guzel gecmis bulusma keske benim olsaydi
Bende orda olaydim
Cok ozur diliyorum tartilma imkanim olmadi dun bundan sonra her cuma ilk is tartilip yazicam
muhtesemsiniz kizlar cok guzel gecmis bulusma keske benim olsaydi
Bende orda olaydim
Öyle olmasada iyi ki varsin canımGünaydın 5. takımHafta sonu diye kaçamaklara gomulmeyin sakın! Çıkalım yürüyüş yapalım, hava güzel değilse evde Leslie yapalım. Aktif bir şekilde geçirelim hafta sonunu
Iyi ki varım di mi yoksa kimi madara edecektinizDün baya yürüdüm aslında ama hala gerideyim tabi :)
Inanmiyorum 3. Olmuşum
Günaydın kızlar cok yoğun bi hafta geciriyorum bugün oglusumun doğum günü 1 haftadır onun icin uğraşıyorum pek aranizda olamadim
Küçük kuzunun doğumgünü seninde anne oldugun günün kutlu olsun
Ellerine saglik canim.
Tabisi sayılır bebeyiiimmm
Nice mutlu sağlıklı yaşları olsunnnnn
Doğum günü kutlu olsun annenin canım.. bugün sende bir kaçamak mı olacak bu durumda ?Günaydınlar
Bugün yine yoğun bi gün olacak bizim için. Annemin doğum günü, Umut'a mama sandalyesi ve oto koltuğu bakacağız :)
toplight kaptanım senin doğum günün de yaklaştı sanki? Annemle aynı gün müydü, yoksa 1 gün önce/sonra mı neydi sanki, öyle kalmış aklımda :)
canım nice güzel yaşlarınız olsun beraberce geçireceğiniz .Günaydın kızlar cok yoğun bi hafta geciriyorum bugün oglusumun doğum günü 1 haftadır onun icin uğraşıyorum pek aranizda olamadim k.bakmayin
Ya söyletme beni Denizcim, bende kaçamak olmayan gün yok maalesefDoğum günü kutlu olsun annenin canım.. bugün sende bir kaçamak mı olacak bu durumda ?
Sadece miktarlarını ayarlasan o bile yeter sendeki spor imkanı hiçbirimizde yok :)Ya söyletme beni Denizcim, bende kaçamak olmayan gün yok maalesef
Bazen abartsam da çoğunlukla dikkat etmeye çalışıyorum :)Sadece miktarlarını ayarlasan o bile yeter sendeki spor imkanı hiçbirimizde yok :)
Doğum günü kutlu olsun annenin canım.. bugün sende bir kaçamak mı olacak bu durumda ?
canım nice güzel yaşlarınız olsun beraberce geçireceğiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?