Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür kavuşturana Aslında saat 20.00de eve gelmiştim ama sağ olsun eşim bir türlü Laptobu bana devredemedi
İnanılmaz keyifli bir gün geçirdik Ferah, Özge ve iki Ayşeyle
Allahtan Metro ve Marmararay var birde tabi sağ olsun Ferah bizide duraktan alıp götürdü buluşacağımız yere
Hiç ilk kez bir aradaymışız gibi değildi aksine sanki senelerdir tanışıyormuşuz gibi oturup bir sürü şeyle ilgili sohbetimizi ettik tabi bir yandan da güzelce yemeğimizi de yedik
Kaçamak yapma niyetimiz vardı açıkçası ama kızlar tatlı yemeyelim sadece kahve içelim dedikleri için bizde Ayşeyle vazgeçtik gerçi bir ara dönüşte mi yesek bir yerde tatlı birşeyler dedik ama bir kere hayır dedik bari günü hasarsız tamamlayalım diye son anda ondan da vazgeçtik

Tabi geç gelince sadece 1 ayran içtim ve günü şükür hafif kapatmış oldum
Yolda sıkıntı olmasın diye fazla su da içemedik ama yatana kadar onuda telafi ederim inşallah

Cok ozur diliyorum tartilma imkanim olmadi dun bundan sonra her cuma ilk is tartilip yazicam

Canım rakama takılma eminim çok az dikkat edersen 2li hanelere geçiş yaparsın sonraki hafta da aynı şekilde devam edersen şu 3lü rakamları bir daha asla görememek üzere garantilemiş olursun

Öyle olmasada iyi ki varsin canım

Iyi geceler
Bugünkü menum
Sabah 2 dilim tb ekmeği, 2 biber, peynir, maydanoz, 1 sb çay
Ara yarım yeşil elma yarım armut
öğle 1 kase yoğurt, 1 kepçe tarhana çorbası 1 tb ekmeği
ara 1 sb siyah çay şekersiz
Aksam fırında tavuk bol soğanlı, 1 sb ayran
Su 2 lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş 19.30 da fancynancy

Doğum günü kutlu olsun annenin canım.. bugün sende bir kaçamak mı olacak bu durumda ?
Günaydın kızlar cok yoğun bi hafta geciriyorum bugün oglusumun doğum günü 1 haftadır onun icin uğraşıyorum pek aranizda olamadim k.bakmayin
canım nice güzel yaşlarınız olsun beraberce geçireceğiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…