Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar
bugün günlerden, 5.takım İstanbul buluşması

bugün çok aktif olacağımızdan şüphen olmasın ördekim

Günaydın kızlar
Denizin dondurma kaçamağı an itibariyle kinder maxi king olarak değişti. 182 kaloriyi afiyetle yedim. Hal böyle olunca ceza bakanı morordek hiç yorulmasın ben kendime yarım saat ip atlama cezası veririm dedim :) gün içinde ekmeklerimden 1,5/2 dilim kesip 3 hurma yerine 1 hurma yersem yarın eksi bile görürüm :))

Ama ben 67 yi kırmayı bekliyordum kaçamak için ve bugün yaptım. Sporla ve gün içinde yediklerimle telafi edeceğim tabiki ama sen böyle yazınca suç işlemiş gibi hissettim :)

bugün çok aktif olacağımızdan şüphen olmasın ördekim
Haklısın moniş, bizim yerimize de gezin tozun
Ellerine sağlık canım :)
Seni kendi haline bırakıyorum Denizcim, sen bu işi çözmüşsün zaten. Ne yediğinde ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun :)
Ama ben 67 yi kırmayı bekliyordum kaçamak için ve bugün yaptım. Sporla ve gün içinde yediklerimle telafi edeceğim tabiki ama sen böyle yazınca suç işlemiş gibi hissettim :)
Hiç suçlu hissetme, sen bunu hak ettin :) Ve dediğim gibi ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun :) Kaçamak yapıp veremeyenlerden değilsin :)

Bugünkü menüm

Sabah ; 3 dilim etimek 2 üçgen light peynir 5 zeytin domates salatalık biber maydanoz

Ara ; kinder çikilat

Öğlen ; soğanlı yumurta(2 yumurta ile) 1 dilim ekmek

Ara ; filitre kahve 1 hurma 5 fındık

Akşam ; 1 dilim ekmek, ıspanak

Ara ; activia ananaslı yoğurt

4 litre su, 1 litresi yeşil çay limon sodalı
2 kupa ayrıca Yeşilçay
30 dakika ip atlama 30 dakika kol sırt

Yürüyüşüm de olacak evi silip süpüreyim çıkacağım. İlerleyen saatlerde yazarım

Canım inşallah en kısa sürede problemlerini çözersin.

fancynancy yaz orticim Deniz yarım saat ip atlamış pancar gibi bir suratla şimdi kahvesini içiyor diye :)
Ohhh afiyet bal şeker olsun

Tabisi sayılır bebeyiiimmm

Günaydın kızlar cok yoğun bi hafta geciriyorum bugün oglusumun doğum günü 1 haftadır onun icin uğraşıyorum pek aranizda olamadim k.bakmayin
Nice mutlu sağlıklı yaşları olsunnnnn

ferahim kiz burda seni etiketlemeyince benim sporlari eksik yazmisin ben az sonra shealth a bakip soyleyim haftalik bu ay 88 km yurumusum kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…