- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.721
bugün çok aktif olacağımızdan şüphen olmasın ördekimGünaydın 5. takımHafta sonu diye kaçamaklara gomulmeyin sakın! Çıkalım yürüyüş yapalım, hava güzel değilse evde Leslie yapalım. Aktif bir şekilde geçirelim hafta sonunu
Iyi ki varım di mi yoksa kimi madara edecektinizDün baya yürüdüm aslında ama hala gerideyim tabi :)
Ama ben 67 yi kırmayı bekliyordum kaçamak için ve bugün yaptım. Sporla ve gün içinde yediklerimle telafi edeceğim tabiki ama sen böyle yazınca suç işlemiş gibi hissettim :)Günaydın 5. takımHafta sonu diye kaçamaklara gomulmeyin sakın! Çıkalım yürüyüş yapalım, hava güzel değilse evde Leslie yapalım. Aktif bir şekilde geçirelim hafta sonunu
Iyi ki varım di mi yoksa kimi madara edecektinizDün baya yürüdüm aslında ama hala gerideyim tabi :)
Haklısın moniş, bizim yerimize de gezin tozunbugün çok aktif olacağımızdan şüphen olmasın ördekim
Ellerine sağlık canım :)
Seni kendi haline bırakıyorum Denizcim, sen bu işi çözmüşsün zaten. Ne yediğinde ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun :)Günaydın kızlar
Denizin dondurma kaçamağı an itibariyle kinder maxi king olarak değişti. 182 kaloriyi afiyetle yedim. Hal böyle olunca ceza bakanımorordek hiç yorulmasın ben kendime yarım saat ip atlama cezası veririm dedim :) gün içinde ekmeklerimden 1,5/2 dilim kesip 3 hurma yerine 1 hurma yersem yarın eksi bile görürüm :))
Hiç suçlu hissetme, sen bunu hak ettin :) Ve dediğim gibi ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun :) Kaçamak yapıp veremeyenlerden değilsin :)Ama ben 67 yi kırmayı bekliyordum kaçamak için ve bugün yaptım. Sporla ve gün içinde yediklerimle telafi edeceğim tabiki ama sen böyle yazınca suç işlemiş gibi hissettim :)
Canım inşallah en kısa sürede problemlerini çözersin.Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginizden ötürü. Geçmişi okuyamadim sıkıntılar var sağlık sorunları kaptanimiza bildirdim durumu. Hani bazen elinizden hiçbişey gelmez çaresiz kalırsınız ya bende öyle hissettim kendimi yorgun düştüm birde sonra buranin kurallarını da yerine getiremedim herkes yazıp bildirim yaparken hak geçsin istemedim. Inşallah yarışa devam edeceğim. Daha sonraki zamanlarda detaylari yazarım.
dua en güzel terapi kulun Allah la dertlesmesi sonra hiç tanımadığın insanların derdine ortak olmak istemesi. ..
Ordan oraya atladım ama ben bu hafta bildirim yapamadım kabul ederseniz devam edeceğim
Ohhh afiyet bal şeker olsunfancynancy yaz orticim Deniz yarım saat ip atlamış pancar gibi bir suratla şimdi kahvesini içiyor diye :)
Tabisi sayılır bebeyiiimmmDünkü menüm
Kalkınca 500ml su 5 badem
Kahvaltı
Yarim simit sandviç
Ara 3 minik gunkurusu kayisi
Öğlen
2 minik haşlanmış baget
Salata ayran
1.ara 6tane gün kurusu kayısı
2.ara 1 bardak ayran
Akşam
6yk yağsız güveç (etler 2yk kalani sebze)
Bol salata
5yk bulgur pilavı (2yk zeytin yağı ile yaptım. Sanırım tereyağ da vardı)
3.7lt su
2 büyük kupa yeşil çay
30dk yürüyüş (topuklularla yapılan yürüyüş spor sayılır mi?)fancynancy
Nice mutlu sağlıklı yaşları olsunnnnnGünaydın kızlar cok yoğun bi hafta geciriyorum bugün oglusumun doğum günü 1 haftadır onun icin uğraşıyorum pek aranizda olamadim k.bakmayin
ferahim kiz burda seni etiketlemeyince benim sporlari eksik yazmisin ben az sonra shealth a bakip soyleyim haftalik bu ay 88 km yurumusum kizEfenim cumaya kadar olan spor listemiz ama ben kaptanımızın sporlarını hiç yazmamışımeksiklerim varsa da kusura bakmayınnn, bana söyleyin düzeltirim.
0zlem orticimmm birinciliğini tebrik ederim canım
Sevin bence tatlim ne guzel ptesi 3 haneli rakamdan kurtulursun bence hadi bakalim1 kilo vermisim sanki sevinsemmi yoksa yetersizmi bilemedimm
muhtesemsiniz kizlar cok guzel gecmis bulusma keske benim olsaydigünaydın kızlar
bugün günlerden, 5.takım İstanbul buluşması
bugün çok aktif olacağımızdan şüphen olmasın ördekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?