- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #262.561
Sen ve ben bir ara ortiydik beraber ne güzel veriyorduk şimdi onu hatırladım bak ben.Haha kim seni geçmek için iddiaya girerki
Canım sizde 2. Icin yarışın zatenDiyetisyen koltuktan kalkıp "Buyur Denizcim sen geç buraya bundan sonra" diyecek bence
Ay nasıl hırslanayım baksana hatunun haline, nasıl geçebiliriz ki
Umut paşa senin ip kadar etkili değil galibaKaptanım süper başlangıç yaptı ama sonra bir sürü şey yaşadı. Ferah zaten hasta tatilcilerimiz de var sonuç olarak Şeyma ve ben kaldık geriye... Onun umut paşası varsa benim de ipim var :)
Sen ve ben bir ara ortiydik beraber ne güzel veriyorduk şimdi onu hatırladım bak ben.
Ha gayret, az kalmış.Evet toplamda vermem gereken 7 kilo kaldı. Bakalım diyetisyenle randevuma kaç kilo gideceğim ben de çok merak ediyorum :)
Senin ip Umut'tan daha etkili çıktı diyecektim tam da Ayşe yazmış aynısınıKaptanım süper başlangıç yaptı ama sonra bir sürü şey yaşadı. Ferah zaten hasta tatilcilerimiz de var sonuç olarak Şeyma ve ben kaldık geriye... Onun umut paşası varsa benim de ipim var :)
Aa o olur bak, ikinciliğe talibim :)Canım sizde 2. Icin yarışın zaten
Zaten 3 kişiyiz ger hafta derece yapıyoruz şu an :) ben de seni kıskanıyordum umut paşa nedeniyle sen benim ipimi kıskan şimdi. Ama hiç insani atlamıyorum şu ara :)Senin ip Umut'tan daha etkili çıktı diyecektim tam da Ayşe yazmış aynısını
Aa o olur bak, ikinciliğe talibim :)
7 ler şerefine ipi de 750 atlasan mı acaba? Yapabilir misin dizlerinde sorun oluyor mu? İpten çok fayda göreceğin için ne kadar çok yaparsan o kadar iyifancynancy 500 ip atlama 100 mekik
Benim yılbası hedefim 65'ti.. Acaba görürmüyüm??1 OCAK 2018 MEZUNİYET YARIŞMASI
@hedef38beden 76,5>>>muaf> 65
@wendigo 68,5>>>>Muaf > 57
dennisgo 64,1>63> 1,1 >%1,71 58
toplight 72,5>72,3> 0,2> %0,28 65
morordek 65,1>64,7 >0,4 >%0,61 62
fancynancy 75,9 >>muaf > 67
Güncel kilo- haftalık değişim- haftalık yüzdesel değim-hedef kilo
3 muaf 3 yarışmacı devam ettiğimiz yarışımızda kupayı kendime verir kaçarım :)
toplight
dennisgo
Bu hafta fena gaza geldim kimse beni geçemez haberiniz olsun :)
Bence görmemen için bir sebep yokBenim yılbası hedefim 65'ti.. Acaba görürmüyüm??
Kesinlikle görebilirsin. Bence mutlaka da göreceksin. Bu hafta listeye dön sana yer açıyorum gerisi kolayca gelecek :)Benim yılbası hedefim 65'ti.. Acaba görürmüyüm??
fancynancy 500 ip atlama 100 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?