Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet geçen hafta sonuç iyi değildi ama kaptanları bu kadar azimliyken bu hafta zirveye de oynar senin takım :)

Afiyet olsun canım. Az da olsa akşam sebze yemen gayet iyi olmuş. 250 de atlanmış..

Selamın aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Ya ne güzel sabah 6da uyanıyordum bu sabah nedense ancak 07.30da uyanabildim
Tabi baya bir kendime gelmişim sanırım bir kaç günün yorgunluğu ve hastalığın halsizliğinden öyle oldu ama sıkıntı yok hemen yumurtamı haşlanması için ateşe koyup sizlere bir bakayım dedim

Malum bugün spor günüm o yüzden biraz daha hızlı hareket etmem gerekecek ki kahvaltı etmeden çıkmamış olmak için artık kahve keyfimi gelince yaparım nasılsa kas ağrıları için her defasında kahve içiyorum

Minik kuzumda yeni uyandı oda birazdan hazırlanır ki birlikte çıkacağız nasılsa

Yoğun ama zevkli bir gün beni bekliyor

Evet geçen hafta sonuç iyi değildi ama kaptanları bu kadar azimliyken bu hafta zirveye de oynar senin takım :)

İnşallah canım hem hedefe yaklaşmak adına hemde takımın durumu adına ilk 3 bizim için bu hafta şart

Aleyküm selâm Banu
Kolay gelsin sana. Herşey gönlünce olsun.

Günaydın kızlar
Bu sabah kızıma yakalandım ve tabiki de evden çıkamadım. Servisi kaçırdım. Çünkü bu gibi durumlarda kızı alıp oyalayacak bir babamız yok. O saatte o patirtiya horuldama ile eşlik ediyordu kendileri. Neyse geçte olsa evden çıktım. Hasta ve yorgunum. Belim kopuyor bacaklarım ağrıyor. Biri gelip üstüne toprak atsın diye bekliyorum

Aleyküm selam banum,yine ayağı yanmış kedi modundasın kolay gelsin canım

Günaydın ayşem,servisi kaçırman ayrıca bir yorgunluk olmuş,sanada kolay gelsin canım.sincabımızın sonuçları güzel çıksın

Günaydın ayşem,servisi kaçırman ayrıca bir yorgunluk olmuş,sanada kolay gelsin canım.sincabımızın sonuçları güzel çıksın
Sağol canım. InşALLAH ama gözdeki kayma gözlükle bile devam ediyor. %90 kayan miktar için ameliyat diyecek ama bilemiyorum
3ay önceki muayenede öyle demişti dr. Bu gözlükle de toparlamazsa ameliyet diye. Sanıyorum eski dr.umuza da götüreceğim bakalım o ne diyecek

Dünkü menü gelsin.
Kalkınca 500ml su 5tane badem

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
60gr süzme light peynir
4 cherry domates
Dereotu maydanoz

Öğlen
6yk kurufasulye
Salata

1.ara mandalina
2.ara ayran

Akşam
1 tabak Ispanak sote
2yk bulgur pilavı
1yk et sote

3.2lt su
Spor yok

Ayşecim hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah
bir kaç doktora göstermen iyi olur,artık kime güveneceğini de şaşırıyır insan.benim her iki oğluma da küçükken ameliyat dediler hem de acil,büyüğünün bademciği alınacaktı küçüğünün kulağına tüp takılacaktı.ikisini de yaptırmadım,hiç sorunsuz büyüdüler çok şükür.o yüzden çok iyi araştırıp bir kaç doktordan fikir almalı ki zaten sen bunu yapıyorsun

Kaptanım süper başlangıç yaptı ama sonra bir sürü şey yaşadı. Ferah zaten hasta tatilcilerimiz de var sonuç olarak Şeyma ve ben kaldık geriye... Onun umut paşası varsa benim de ipim var :)
canım dönecem sahalara da accık daha müsade edin
gçmiş olsun tatlım yaaa
günaydın bu arada

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine. İp candır gerisi heye
geçmiş olsun canım umarım ameliyat demez ama sağlık için olması gerekiyorsa da yapacak bir şey yok. Ama dediğin gibi farklı doktorlardan görüş almak önemli.
Eki Görüntüle 2061800 Roma'dan günaydınlar
Dileklerinizi tutun ,bozuk paranızı atın bakalım
Kimin ne dileği var ise gerçekleşsin inşallah

Ciao
Günaydın canım
İyi gezmeler bugün de :)
Günaydın kızlar, ben geldim
günaydın canım hoşgeldin. Tatilcilerimizin birisi gidiyor birisi geliyor.
canım dönecem sahalara da accık daha müsade edin

gçmiş olsun tatlım yaaa
günaydın bu arada
Bekliyoruz kaptanım sen bir sakin huzurlu hayat yakala sahaların senden çekeceği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…