- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #262.581
Evet geçen hafta sonuç iyi değildi ama kaptanları bu kadar azimliyken bu hafta zirveye de oynar senin takım :)Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür bu günü de kaçamaksız atlattımValla sağlam tutmam lazım malum geçen hafta takımımız dibe vurdu bari ayakları yere çarpıp daha hızlı yukarı çıkalım
Gerçi şu anda biraz açım akşam yemeğimi 17:00de yiyince ama birazdan tekrar bir kahveyle tıkarım kendimi nasılsaşurda ne kaldı ki yatmama
Yarında Spor salonuna gidip bir güzel yağları eritmek için ter atayım
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Dilerim kısa sürede iyileşirsin.Teşekkür ederim. ayak basparmagim da tırnak batması oldu şişti ve morardi
7 ler şerefine ipi de 750 atlasan mı acaba? Yapabilir misin dizlerinde sorun oluyor mu? İpten çok fayda göreceğin için ne kadar çok yaparsan o kadar iyi
Afiyet olsun canım. Az da olsa akşam sebze yemen gayet iyi olmuş. 250 de atlanmış..Sabah
1 yumurta biraz otlu peynir 5 zeytin domates tere roka
Ara
1 armut 1 mandalina
Öğlen
2 tavuk but ve 3 dilim patates fırında
Bol salata
Ara
1 elma
Akşam
3 kaşık mantar sote
2 kaşık yogurt
Su 2 litre
2 kupa Yeşilçay
250 ip atlama
Evet geçen hafta sonuç iyi değildi ama kaptanları bu kadar azimliyken bu hafta zirveye de oynar senin takım :)
Aleyküm selâm BanuSelamın aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Ya ne güzel sabah 6da uyanıyordum bu sabah nedense ancak 07.30da uyanabildim
Tabi baya bir kendime gelmişim sanırım bir kaç günün yorgunluğu ve hastalığın halsizliğinden öyle oldu ama sıkıntı yokhemen yumurtamı haşlanması için ateşe koyup sizlere bir bakayım dedim
Malum bugün spor günüm o yüzden biraz daha hızlı hareket etmem gerekecek ki kahvaltı etmeden çıkmamış olmak içinartık kahve keyfimi gelince yaparım nasılsa kas ağrıları için her defasında kahve içiyorum
Minik kuzumda yeni uyandı oda birazdan hazırlanır ki birlikte çıkacağız nasılsa
Yoğun ama zevkli bir gün beni bekliyor
İnşallah canım hem hedefe yaklaşmak adına hemde takımın durumu adına ilk 3 bizim için bu hafta şart
Aleyküm selam banum,yine ayağı yanmış kedi modundasın kolay gelsin canımSelamın aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Ya ne güzel sabah 6da uyanıyordum bu sabah nedense ancak 07.30da uyanabildim
Tabi baya bir kendime gelmişim sanırım bir kaç günün yorgunluğu ve hastalığın halsizliğinden öyle oldu ama sıkıntı yokhemen yumurtamı haşlanması için ateşe koyup sizlere bir bakayım dedim
Malum bugün spor günüm o yüzden biraz daha hızlı hareket etmem gerekecek ki kahvaltı etmeden çıkmamış olmak içinartık kahve keyfimi gelince yaparım nasılsa kas ağrıları için her defasında kahve içiyorum
Minik kuzumda yeni uyandı oda birazdan hazırlanır ki birlikte çıkacağız nasılsa
Yoğun ama zevkli bir gün beni bekliyor
İnşallah canım hem hedefe yaklaşmak adına hemde takımın durumu adına ilk 3 bizim için bu hafta şart
Günaydın ayşem,servisi kaçırman ayrıca bir yorgunluk olmuş,sanada kolay gelsin canım.sincabımızın sonuçları güzel çıksınGünaydın kızlar
Bu sabah kızıma yakalandım ve tabiki de evden çıkamadım. Servisi kaçırdım. Çünkü bu gibi durumlarda kızı alıp oyalayacak bir babamız yok. O saatte o patirtiya horuldama ile eşlik ediyordu kendileri. Neyse geçte olsa evden çıktım. Hasta ve yorgunum. Belim kopuyor bacaklarım ağrıyor. Biri gelip üstüne toprak atsın diye bekliyorum
Sağol canım. InşALLAH ama gözdeki kayma gözlükle bile devam ediyor. %90 kayan miktar için ameliyat diyecek ama bilemiyorumGünaydın ayşem,servisi kaçırman ayrıca bir yorgunluk olmuş,sanada kolay gelsin canım.sincabımızın sonuçları güzel çıksın
Eki Görüntüle 2061800 Roma'dan günaydınlar
Dileklerinizi tutun ,bozuk paranızı atın bakalım
Kimin ne dileği var ise gerçekleşsin inşallah
Ciao
Ayşecim hayırlı sonuçlarınız olsun inşallahSağol canım. InşALLAH ama gözdeki kayma gözlükle bile devam ediyor. %90 kayan miktar için ameliyat diyecek ama bilemiyorum
3ay önceki muayenede öyle demişti dr. Bu gözlükle de toparlamazsa ameliyet diye. Sanıyorum eski dr.umuza da götüreceğimbakalım o ne diyecek
canım dönecem sahalara da accık daha müsade edinKaptanım süper başlangıç yaptı ama sonra bir sürü şey yaşadı. Ferah zaten hasta tatilcilerimiz de var sonuç olarak Şeyma ve ben kaldık geriye... Onun umut paşası varsa benim de ipim var :)
gçmiş olsun tatlım yaaaGünaydın kızlar
Bu sabah kızıma yakalandım ve tabiki de evden çıkamadım. Servisi kaçırdım. Çünkü bu gibi durumlarda kızı alıp oyalayacak bir babamız yok. O saatte o patirtiya horuldama ile eşlik ediyordu kendileri. Neyse geçte olsa evden çıktım. Hasta ve yorgunum. Belim kopuyor bacaklarım ağrıyor. Biri gelip üstüne toprak atsın diye bekliyorum
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine. İp candır gerisi heyeGünaydın kızlar
geçmiş olsun canım umarım ameliyat demez ama sağlık için olması gerekiyorsa da yapacak bir şey yok. Ama dediğin gibi farklı doktorlardan görüş almak önemli.Sağol canım. InşALLAH ama gözdeki kayma gözlükle bile devam ediyor. %90 kayan miktar için ameliyat diyecek ama bilemiyorum
3ay önceki muayenede öyle demişti dr. Bu gözlükle de toparlamazsa ameliyet diye. Sanıyorum eski dr.umuza da götüreceğimbakalım o ne diyecek
Günaydın canımEki Görüntüle 2061800 Roma'dan günaydınlar
Dileklerinizi tutun ,bozuk paranızı atın bakalım
Kimin ne dileği var ise gerçekleşsin inşallah
Ciao
günaydın canım hoşgeldin. Tatilcilerimizin birisi gidiyor birisi geliyor.Günaydın kızlar, ben geldim
Bekliyoruz kaptanım sen bir sakin huzurlu hayat yakala sahaların senden çekeceği varcanım dönecem sahalara da accık daha müsade edin
gçmiş olsun tatlım yaaa
günaydın bu arada
günaydın canım hoşgeldin. Tatilcilerimizin birisi gidiyor birisi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?