- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #262.601
Umut senin ipi kıskandı galiba bak bana gece nöbet yazmışZaten 3 kişiyiz ger hafta derece yapıyoruz şu an :) ben de seni kıskanıyordum umut paşa nedeniyle sen benim ipimi kıskan şimdi. Ama hiç insani atlamıyorum şu ara :)
Seni yataktan atmayı biliyorlar ama, oyalamayı da bilsinler :))Günaydın kızlar
Bu sabah kızıma yakalandım ve tabiki de evden çıkamadım. Servisi kaçırdım. Çünkü bu gibi durumlarda kızı alıp oyalayacak bir babamız yok. O saatte o patirtiya horuldama ile eşlik ediyordu kendileri. Neyse geçte olsa evden çıktım. Hasta ve yorgunum. Belim kopuyor bacaklarım ağrıyor. Biri gelip üstüne toprak atsın diye bekliyorum
Bence de birkaç doktordan fikir al canım, inşallah gerek kalmaz ameliyataSağol canım. InşALLAH ama gözdeki kayma gözlükle bile devam ediyor. %90 kayan miktar için ameliyat diyecek ama bilemiyorum
3ay önceki muayenede öyle demişti dr. Bu gözlükle de toparlamazsa ameliyet diye. Sanıyorum eski dr.umuza da götüreceğimbakalım o ne diyecek
Bende aynı şeyi düşünüyorum Ayşem. Sağol
Ayşecim hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah
bir kaç doktora göstermen iyi olur,artık kime güveneceğini de şaşırıyır insan.benim her iki oğluma da küçükken ameliyat dediler hem de acil,büyüğünün bademciği alınacaktı küçüğünün kulağına tüp takılacaktı.ikisini de yaptırmadım,hiç sorunsuz büyüdüler çok şükür.o yüzden çok iyi araştırıp bir kaç doktordan fikir almalı ki zaten sen bunu yapıyorsun
Günaydın. HoşgeldinGünaydın kızlar, ben geldim
Sağol canım:)canım dönecem sahalara da accık daha müsade edin
gçmiş olsun tatlım yaaa
günaydın bu arada
Cansınız iyi ki varsınız. Heeeyy size diyorum 5. TakımCanım geçmiş olsun dikkat et kendine. İp candır gerisi heye
geçmiş olsun canım umarım ameliyat demez ama sağlık için olması gerekiyorsa da yapacak bir şey yok. Ama dediğin gibi farklı doktorlardan görüş almak önemli.
Günaydın canım
İyi gezmeler bugün de :)
günaydın canım hoşgeldin. Tatilcilerimizin birisi gidiyor birisi geliyor.
Bekliyoruz kaptanım sen bir sakin huzurlu hayat yakala sahaların senden çekeceği var
Evet ya ben bunu unutmuştumGunaydınlar
Umut senin ipi kıskandı galiba bak bana gece nöbet yazmış
Seni yataktan atmayı biliyorlar ama, oyalamayı da bilsinler :))
Bence de birkaç doktordan fikir al canım, inşallah gerek kalmaz ameliyata
Afiyet olsun canım. Az da olsa akşam sebze yemen gayet iyi olmuş. 250 de atlanmış..
Ben kimim burası neresi de deseydin bir hafta kafa izni verirlerdi bence :)Evet ya ben bunu unutmuştum
Ben sabah şefimi de unuttum. Adamcağız gelmiş bakmış ben yokum. Çok hasta gelmedi demek. Iyice dinlensin demiş. Bende ofise girince "Muammer Bey seni sordu" dediler. Bende o kim dedim. Herkes şok.
Ödem atıcı yapıyor musun. Benim adet dönemlerinde yaptığım bir tane var sonuç alıyorum genelde istersen paylaşırımEwet canim ama benim kaslar iptal baya tutulmusum.bugün regl günüm inşallah cok odemim olmaz
Sağol canım. InşALLAH ama gözdeki kayma gözlükle bile devam ediyor. %90 kayan miktar için ameliyat diyecek ama bilemiyorum
3ay önceki muayenede öyle demişti dr. Bu gözlükle de toparlamazsa ameliyet diye. Sanıyorum eski dr.umuza da götüreceğimbakalım o ne diyecek
Ödem atıcı yapıyor musun. Benim adet dönemlerinde yaptığım bir tane var sonuç alıyorum genelde istersen paylaşırım
İsteyip de yapamayacağın hiç birşey yok. Tatiller bitti dış etkenler geride kaldı şimdi tam gaz başlama zamanı yeni yıla hepimiz yeni kilolarımız ile gireceğiz çok güzel olacak. Hayal etmesi bile eğlenceli.eveeet, hadi yılbaşına kadar beni de muma çevir
Evet bence umut en iyi spor benim, star olan benim diyor ki biz buna zaten katılıyoruz. Tartıda da görmüşsün zaten tebrikler :)Gunaydınlar
Umut senin ipi kıskandı galiba bak bana gece nöbet yazmış
Seni yataktan atmayı biliyorlar ama, oyalamayı da bilsinler :))
Bence de birkaç doktordan fikir al canım, inşallah gerek kalmaz ameliyata
Canım detoks yapıyorum, sabah kahvaltısı alternatifi olabilir diye sana yazayım dedim ; 1)3kaşık yoğurt 2 kaşık çiya tohumu 3 kuru kayısıEwet canim ama benim kaslar iptal baya tutulmusum.bugün regl günüm inşallah cok odemim olmaz
Benim dileklerimEki Görüntüle 2061800 Roma'dan günaydınlar
Dileklerinizi tutun ,bozuk paranızı atın bakalım
Kimin ne dileği var ise gerçekleşsin inşallah
Ciao
diyetisyen bana vermişti adette ödem tutunca ;Valla süper olur canım henüz bişey yapmadım paylasirsan sevinirim
Hey kendine de diyorsun. Çünkü sen de 5. Takımsın ve iyiki varsın :)Cansınız iyi ki varsınız. Heeeyy size diyorum 5. Takım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?