Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydınlar
Zaten 3 kişiyiz ger hafta derece yapıyoruz şu an :) ben de seni kıskanıyordum umut paşa nedeniyle sen benim ipimi kıskan şimdi. Ama hiç insani atlamıyorum şu ara :)
Umut senin ipi kıskandı galiba bak bana gece nöbet yazmış
Seni yataktan atmayı biliyorlar ama, oyalamayı da bilsinler :))
Bence de birkaç doktordan fikir al canım, inşallah gerek kalmaz ameliyata

Bende aynı şeyi düşünüyorum Ayşem. Sağol

Cansınız iyi ki varsınız. Heeeyy size diyorum 5. Takım

Gunaydınlar

Evet ya ben bunu unutmuştum
Ben sabah şefimi de unuttum. Adamcağız gelmiş bakmış ben yokum. Çok hasta gelmedi demek. Iyice dinlensin demiş. Bende ofise girince "Muammer Bey seni sordu" dediler. Bende o kim dedim. Herkes şok .

Ben kimim burası neresi de deseydin bir hafta kafa izni verirlerdi bence :)

Canım çok geçmiş olsun insallah ameliyata gerek kalmadan sagligina kavusur

eveeet, hadi yılbaşına kadar beni de muma çevir
İsteyip de yapamayacağın hiç birşey yok. Tatiller bitti dış etkenler geride kaldı şimdi tam gaz başlama zamanı yeni yıla hepimiz yeni kilolarımız ile gireceğiz çok güzel olacak. Hayal etmesi bile eğlenceli.

Gunaydınlar

Evet bence umut en iyi spor benim, star olan benim diyor ki biz buna zaten katılıyoruz. Tartıda da görmüşsün zaten tebrikler :)

Ewet canim ama benim kaslar iptal baya tutulmusum.bugün regl günüm inşallah cok odemim olmaz
Canım detoks yapıyorum, sabah kahvaltısı alternatifi olabilir diye sana yazayım dedim ; 1)3kaşık yoğurt 2 kaşık çiya tohumu 3 kuru kayısı
2) 4 ykyoğurt +1 porsiyon meyve+ 2 yemek kaşığı çiya
3) 3 tl yoğurt 1 yk keten tohumu 2 yk yulaf ezmesi yarım porsiyon meyve

sıkıldığın zamanlarda alternatif olarak kullanmak isteyebilirsin belki

Valla süper olur canım henüz bişey yapmadım paylasirsan sevinirim
diyetisyen bana vermişti adette ödem tutunca ;
1 litre suya yarım demet maydanoz , 1 dilim zencefil 1 çubuk tarçın yarım limon ile kaynatıp 10 dakika demleyip süzüyor ve içiyorum.

Kaynadığı için suyu 1 litreden az fazla koyuyorum. Limonu dilimleyip koyuyorum bazen içine sıkıyorum ve yine de kabuklu halini kaynaması için karışıma ekliyorum. Bu ölçüde maydanoz ağırlıklı bir tat geliyor. Eğer istemezsen tarçın ve zencefil hangisini seviyorsan biraz daha fazla koyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…