Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çok geçmiş olsun insallah ameliyata gerek kalmadan sagligina kavusur
Dr. %100 ameliyat ama daha çok erken dedi. Sağlam gözü günde 4 saat kapatıp kayan gözün kaslarını calistiracagiz. Bugün denedik ama ağlamaktan sızdı kaldı çocuk

Vaayyyy T TopaLsoLucaNn bak sen. 55 olmuş haaaa bravo

Menü paylaşıp kaçayım
Kalkınca
5 badem 500ml su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
60gr süzme light peynir
4 cherry domates

Öğlen
Et site ve bulgur pilavı dünden 3er kaşık kalmıştı

Ara
1 küçük kase siyah üzüm

Akşam
Ispanak sote 4yk yoğurt

2.5lt su
Şimdilik 300 ip atlama

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabahda yine 07:00de uyandım Sanırım iki gündür hem fazla yoruluyorum hemde eşimle birlikte yatağa gidince biraz gecikiyorum
Gece altımdan yastıkmı kaydı nedir boynum tutulmuş hafifde olsa
Neyse artık gitmeden kas gevşetici sürerim ki rahatlasın

Kahvaltı faslı dışarda olacağı için biraz gecikecek o yüzden kendime 1 bardak ayran kaptım geldim Kahvede yapmadım kendime nasılsa dışarda da içeceğiz diye
Kaç haftadır pazara çıkmıyordum bugün çıkmışken meyve falanda alayım malum havalar kışa çevirdi vitamin takviyesi olur

Yoğun bir gün yine beni bekliyor ama ne demişler nerede hareket orada bereket

Dr. %100 ameliyat ama daha çok erken dedi. Sağlam gözü günde 4 saat kapatıp kayan gözün kaslarını calistiracagiz. Bugün denedik ama ağlamaktan sızdı kaldı çocuk

Canım çok zor çünkü kuzu daha çok ufak ama inan çok büyük faydası oluyor sağlamı kapatıp tembel gözün çalıştırılması Benim erkek kardeşimde 3 yaşındaydı kapatmak zorunda kaldığında ve oda baştan yırttı kendini Annem karşılığında çok istediği birşeyler olurdu onları teklif ederdi yani bak yarım saat şu dursun şunu alacağım buraya götüreceğim gibilerinden Sonra şükür alıştı ve 5 yaşındayken gözünden ameliyat oldu oda
Gözlüksüz çok sıkıntı yaşardı ama ameliyattan sonra numarası baya düştü senelerce kontrolleri devam etti ve şükür numaralar hiç yükselmedi hatta şimdi tabi koca eşşek oldu ama nerden baksan rahat 10 senedir gözlük dahi takmak zorunda değil

Günaydınlarrr :)

geçmiş olsun banucum, göbek kontrolü mü vardı yoksa akşam ay neyse sustum tamam çok geyiğe sarasım var bugün çaktırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…