- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #262.641
Ben kimim burası neresi de deseydin bir hafta kafa izni verirlerdi bence :)
Dr. %100 ameliyat ama daha çok erken dedi. Sağlam gözü günde 4 saat kapatıp kayan gözün kaslarını calistiracagiz. Bugün denedik ama ağlamaktan sızdı kaldı çocukCanım çok geçmiş olsun insallah ameliyata gerek kalmadan sagligina kavusur
Hey kendine de diyorsun. Çünkü sen de 5. Takımsın ve iyiki varsın :)
Çok teşekkür ederim arkadaşım.Umarım dileklerin gerçek olur
Vaayyyy T TopaLsoLucaNn bak sen. 55 olmuş haaaa bravo***5. Takım 523. Etap*** ETAP ONÜÇÜNCÜSÜ VE SONUNCUSU
servey (69,1/ 69.8/-0.70/% -1.01)
0zlem (73,2/ / /%) sabit
moni (91,7/91,5/0,2 /% 0,22 )
fancynancy (75,8/76/-0,2/% -0,26)
Cikilatacanavari (77,9/ 77.7/0.2 /%0.26)
lydznp (84,8/ 83,8/ 1/%1,18)
hedef38beden(81,8/ 81,2/0,6 /0,73%)
TopaLsoLucaNn (66/ / /%) bildirim yapmadi izne ayrilmak istiyor (2017 2. Izin hakkini kullaniyor)
5. Takım Ortalama: %0,139
kızlar az önce topalsolucan mesaj attı 55 kg ya inmiş ama şifresini hatırlayamadığı için giremiyormuş bu hafta listelere onu da sokup mezun edeceğiz haberiz olaa
yukardaki bilgi dursun diye kopyaladım
Ay kıyamam kuzuya yaaaDr. %100 ameliyat ama daha çok erken dedi. Sağlam gözü günde 4 saat kapatıp kayan gözün kaslarını calistiracagiz. Bugün denedik ama ağlamaktan sızdı kaldı çocuk
Ay canim benim ins en kisa surede alisir evde korsancilik oynayin sendr kapat 1 gozunuDr. %100 ameliyat ama daha çok erken dedi. Sağlam gözü günde 4 saat kapatıp kayan gözün kaslarını calistiracagiz. Bugün denedik ama ağlamaktan sızdı kaldı çocuk
Babası da bende kapattık ama o açtı maalesefAy canim benim ins en kisa surede alisir evde korsancilik oynayin sendr kapat 1 gozunu
Dr. %100 ameliyat ama daha çok erken dedi. Sağlam gözü günde 4 saat kapatıp kayan gözün kaslarını calistiracagiz. Bugün denedik ama ağlamaktan sızdı kaldı çocuk
Sağol canım.Kuzum ya Kıyamam Allahh yardımcınız olsun
Dr. %100 ameliyat ama daha çok erken dedi. Sağlam gözü günde 4 saat kapatıp kayan gözün kaslarını calistiracagiz. Bugün denedik ama ağlamaktan sızdı kaldı çocuk
Canım dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Sevgiler.Dr. %100 ameliyat ama daha çok erken dedi. Sağlam gözü günde 4 saat kapatıp kayan gözün kaslarını calistiracagiz. Bugün denedik ama ağlamaktan sızdı kaldı çocuk
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahda yine 07:00de uyandımSanırım iki gündür hem fazla yoruluyorum hemde eşimle birlikte yatağa gidince biraz gecikiyorum
Gece altımdan yastıkmı kaydı nedir boynum tutulmuş hafifde olsa
Neyse artık gitmeden kas gevşetici sürerim ki rahatlasın
Kahvaltı faslı dışarda olacağı için biraz gecikecek o yüzden kendime 1 bardak ayran kaptım geldimKahvede yapmadım kendime nasılsa dışarda da içeceğiz diye
Kaç haftadır pazara çıkmıyordum bugün çıkmışken meyve falanda alayımmalum havalar kışa çevirdi vitamin takviyesi olur
Yoğun bir gün yine beni bekliyor ama ne demişler nerede hareket orada bereket
Umarım bugün daha iyi geçer.. korsan ailesi olmayı seversiniz belki de bugün.Dr. %100 ameliyat ama daha çok erken dedi. Sağlam gözü günde 4 saat kapatıp kayan gözün kaslarını calistiracagiz. Bugün denedik ama ağlamaktan sızdı kaldı çocuk
Şimdiden afiyet olsun canım ben de cumartesi yiyeceğim detoks bitsin. Hem de çikilat da yiyeceğim mezuniyet kutlaması olaraktan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?