- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #262.681
Patlayınca zayıflıyorsunnn1saat ip nedir ya ben sıkıntıdan patlarım canım çıkar
Önemli bir durum yok canım, arada geliyorlar işte :) tezde de tıkandım bi yerde. Yarın hoca ile bi konuşacağız bakalım..Hayırdır canım?
Boşver her gün çalışılmaz :)Ben bugün bir satır ders çalışmadım. Hiç de çalışasın yok.. bugün de böyle olsun ne yapayım.
Kaptanım valla fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum da bugün miskinlik çöktü iste hiçbir şey yapasım gelmedi.Kizlar kusura bakmayin pek ugrayamadim bu aralar isyerinde herkes antalyada egitimde is yok bende firsat bu firsat deyip araba muayenesi yaptirdim yarin da bobrek kontrolune gidecegim su ara angarya islerimi hallediyorum ama sizlerde pek bi bos birakmisiniz buralari
Tek seferde yapmadım zaten.15/15/30 dakika olarak yaptım.1saat ip nedir ya ben sıkıntıdan patlarım canım çıkar
Bence de ona da mola vermek lazım :)Önemli bir durum yok canım, arada geliyorlar işte :) tezde de tıkandım bi yerde. Yarın hoca ile bi konuşacağız bakalım..
Boşver her gün çalışılmaz :)
Kaptanım valla fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum da bugün miskinlik çöktü iste hiçbir şey yapasım gelmedi.
Yarınki kontrolün iyi geçer umarım
Süpersin canım. Sence bir fark var mı ben ödem varsa wc den gelemem :) ip sayısı da gayet iyi..
Bugün sabah markete giderken yan apartmandaki bir tanidikla karsilastikta saç fonlu gözü önüne düşüp duruyor saçlar. Makyaj var ,Koşmak için fön ve makyaj şart
Kız koşarken terlersin makyajın akar fönün bozulur
Ayy gece gece ne güldümPatlayınca zayıflıyorsunnn
Suratı hiç kizarmamis, makyajı yerinde birini gördüm şaşırdım yâni.Ama ben çok güzelirim öyle durumlara.neden yapılır ki bu spor bu bitince kan ter içince pancar gibi suratla kalıyorsun zaten:) ama bir şans vermeliyiz belki de ; bence sen dene ekstra faydası varsa bize tavsiye edersin zaten :)
Offf çok geçmiş olsunBugün dip köşe temizlik yaptım. sonra komodini çekip arkasını silecekken çekmecesi ayagima düştü hemde tırnak batması olan parmagima.
Alt çekmece parmagima, üst çekmece bacagima geldi tamda kemiğe oyyy oyyy hepten sakatlandim
Bugün dip köşe temizlik yaptım. sonra komodini çekip arkasını silecekken çekmecesi ayagima düştü hemde tırnak batması olan parmagima.
Alt çekmece parmagima, üst çekmece bacagima geldi tamda kemiğe oyyy oyyy hepten sakatlandim
Neyse bir anda olsa tırnak batmasını unutturmustur :)Bugün dip köşe temizlik yaptım. sonra komodini çekip arkasını silecekken çekmecesi ayagima düştü hemde tırnak batması olan parmagima.
Ama elin karısı fönlü makyajlı hem koşuyor hem yemek hem ütü hemde temizliğe yetişiyor
Bugün sabah markete giderken yan apartmandaki bir tanidikla karsilastikta saç fonlu gözü önüne düşüp duruyor saçlar. Makyaj var ,
- kosmus , biraz egzersiz yapmış. .. öyle dedi
Terlememis makyaj akmamis nefesi de gayet iyi
Kıskandım yani bende yapıcam öyle . çok havaliii, cok kuul
Ben evi temizlesem ütü kalıyor, ütü yü yapsam yemek kalıyor,
Bence o spor yapmamış sadece ortam yapmış. Terlemeden kızarmadan spor olmaz.Suratı hiç kizarmamis, makyajı yerinde birini gördüm şaşırdım yâni.
Spor da gösteriş oldu resim çekip sosyal medyada paylaşmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?