Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Deniz zıplamaya gider. Zıp zıp zıp.. size bir şey diyeyim mi, tatile gittim kilo aldım sorunu da bence kalkıyor böylece. Seneye tatilde gönlünüzce yiyip akşamda zıplarız ve asla kilo almadan eve geliriz.

Bugün sabah işyerimizde toplu kahvaltı organizasyonu vardı.
Kahvaltıda 1 koca simidi yedim maalesef.
Ek olarak 5 zeytin, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 1/2 kibrit kutusu kaşar, domates ve salatalık yedim. Ara öğünde de 1 fincan Türk kahvesi içtim.
Öğle yemeğinde ise 1 kase kereviz çorbası, 3 fırında köfte, 3 sigara böreği ve 1/2 kase elma kompostosu yedim.
Simit ve 3 sigara böreği bugünün kaçamakları oldu
Akşam yürüyüşle biraz da olsa durumu telaffi etmeyi hedefliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
***5. Takım 523. Etap*** ETAP ONÜÇÜNCÜSÜ VE SONUNCUSU

servey (69,1/ 69.8/-0.70/% -1.01)
0zlem (73,2/ / /%) sabit
moni (91,7/91,5/0,2 /% 0,22 )
fancynancy (75,8/76/-0,2/% -0,26)
Cikilatacanavari (77,9/ 77.7/0.2 /%0.26)
lydznp (84,8/ 83,8/ 1/%1,18)
hedef38beden(81,8/ 81,2/0,6 /0,73%)
TopaLsoLucaNn (66/ / /%) bildirim yapmadi izne ayrilmak istiyor (2017 2. Izin hakkini kullaniyor)

5. Takım Ortalama: %0,139

kızlar az önce topalsolucan mesaj attı 55 kg ya inmiş ama şifresini hatırlayamadığı için giremiyormuş bu hafta listelere onu da sokup mezun edeceğiz haberiz olaa
yukardaki bilgi dursun diye kopyaladım

Tamam canım tşk ederim

Anladım canım peki toz zencefil kullansam olur mu

Merhabalar toplight
Geçtiğimiz Cuma günü son kilo bildirim saatini geçirmiştim. Onun için benim yeni kilo bildirimimi bu Cuma günü, 3 Kasım'da alacaktınız, değil mi? Yazışmıştık; ama emin olmak istedim.

Evet cnm cuma gun ki kg 96.6 idi bu cuma kac la gireceksin bakalim listeye

Keşke ben de tez hocamı falan unutsam
Evet bence umut en iyi spor benim, star olan benim diyor ki biz buna zaten katılıyoruz. Tartıda da görmüşsün zaten tebrikler :)
Senin kadar eksi göremiyorum ama olsun :) İpin hala 1. bence :)
Benim dileklerim
Mutlu bir evlilik
Ve bebek
Umarım dileklerin gerçek olur
Ay maşallah ona yaa, bu hafta baya mezun veriyoruz kaptanım :) Yüzdemiz iyi olacak gibi

Bugünkü menüm

Sabah ; 3 yk yoğurt, 2 yk çiya tohumu 3 kuru kayısı

Öğlen ; 100 gr tavuk göğsü yeşil salata 1 dilim ekmek

Ara : 2 kayısı , Yeşilçay

Akşam; 5 kaşık kabak 3 kaşık yoğurt

3 litre su 2 fincan filitre kahve 1 kupa detoks çayı
Spor ; yarım saat ip atlama 45 dakika Leslie 15 dakika sırt arka kol fancynancy

Gece ara öğünümü unutmuşum.
1 dilim zencefil 1 çubuk tarçın 1 dilim limon kaynatıp içiyoruz :)

Tövbe de kız Allah geçinden versin ..Aminn
Minik prenses ne yapsın Anneciğine çok düşkün
Allah yardımcın olsun hem çalışmak hemde kuzuyla uğraşmak çok zor

Aleyküm selam banum,yine ayağı yanmış kedi modundasın kolay gelsin canım

Hemde ne ayağı yanmış resmen alev saçacağım artık

Eki Görüntüle 2061800 Roma'dan günaydınlar
Dileklerinizi tutun ,bozuk paranızı atın bakalım
Kimin ne dileği var ise gerçekleşsin inşallah

Ciao

Ayyy inşallahhh Ayşem inşallah ikimizin dileği belli zaten

Kız bu arada bugün ikimizinde kaydını yaptım maratona gerçi İGden görmüşsündür
Adama dedim durum bu arkadaş yurtdışında ve bütün bilgileri bende yok diye hatta reşmende dedim başkasının adına kayıp yapsam olurmu kimlik bilgileri olan adamda tamam deyince senin kaydını da eşimin adına yaptım nasılsa bir yerde yazmıyor sadece numaraları vermek için istiyorlar o bilgileri hani kaç kişi katıldı hesabı

Kız birde yarış öncesi Tshirt hediye ediyorlarmış ( yenikapıda bir fuar varmış ona gidince alabilirsiniz dedi ) çok güzel kırmızı ay yıldızlı arkasında da maratonla ilgili bilgi var Allah nasip kısmet ederse onları da bir ara gidip alırım ( 9 - 11 arasında yazıyor kağıtta )
Gerçi onları yarşta giymek zorunlu değil ama hatıra kalsın dedim

Ay çok eğlenecuuuuk
Yarış bu arada 15inde

Selamın Aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür eve kısa süreliğine de olsa gelebildim valla tam ayağı yanmış kedi modundayım yine
Sabah spor salonunda bir güzel sporumu yaptım şükür hatta eve gelir gelmez de duşumu alıp öğle yemeğine Anneme gittim ( hatun ille gel kardeşinde burada diye tutturdu
Kuzuyuda okuldan aldıktan sonra Annemde bir kahve içip sonrada Yüzme dersi için yollara döküldük Ana kız

Bugün toplamda 13. 325 adım atmışım
Yani toplamda 1 saat 54 dakika 27 saniye yürümüşüm

Bİrazdan da büyük kızı okuldan almaya gideceğim sonra onu eve bırakıp eşimle dükkana gideceğim geçen gece yaptığımız şeyleri arabaya yüklemek için
Valla motor su kaynatsa yeridir yine iyi dayanıyorum

Motor su kaynatmıyor çünkü sendeki durum işleyen Demir ışıldar hali.. ışıl ışılsın enerjine bakılacak olursa :)

Harikasın banumayy içim kıpır kıpır oldu

Ayy banu ben bile heycanlandim ya ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…