- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #262.621
Canım detoks yapıyorum, sabah kahvaltısı alternatifi olabilir diye sana yazayım dedim ; 1)3kaşık yoğurt 2 kaşık çiya tohumu 3 kuru kayısı
2) 4 ykyoğurt +1 porsiyon meyve+ 2 yemek kaşığı çiya
3) 3 tl yoğurt 1 yk keten tohumu 2 yk yulaf ezmesi yarım porsiyon meyve
sıkıldığın zamanlarda alternatif olarak kullanmak isteyebilirsin belki
diyetisyen bana vermişti adette ödem tutunca ;
1 litre suya yarım demet maydanoz , 1 dilim zencefil 1 çubuk tarçın yarım limon ile kaynatıp 10 dakika demleyip süzüyor ve içiyorum.
Kaynadığı için suyu 1 litreden az fazla koyuyorum. Limonu dilimleyip koyuyorum bazen içine sıkıyorum ve yine de kabuklu halini kaynaması için karışıma ekliyorum. Bu ölçüde maydanoz ağırlıklı bir tat geliyor. Eğer istemezsen tarçın ve zencefil hangisini seviyorsan biraz daha fazla koyabilirsin
Çubuk yoksa olabilir sonra süzer içersin.Anladım canım peki toz zencefil kullansam olur mu
Merhabalar***5. Takım 523. Etap*** ETAP ONÜÇÜNCÜSÜ VE SONUNCUSU
servey (69,1/ 69.8/-0.70/% -1.01)
0zlem (73,2/ / /%) sabit
moni (91,7/91,5/0,2 /% 0,22 )
fancynancy (75,8/76/-0,2/% -0,26)
Cikilatacanavari (77,9/ 77.7/0.2 /%0.26)
lydznp (84,8/ 83,8/ 1/%1,18)
hedef38beden(81,8/ 81,2/0,6 /0,73%)
TopaLsoLucaNn (66/ / /%) bildirim yapmadi izne ayrilmak istiyor (2017 2. Izin hakkini kullaniyor)
5. Takım Ortalama: %0,139
kızlar az önce topalsolucan mesaj attı 55 kg ya inmiş ama şifresini hatırlayamadığı için giremiyormuş bu hafta listelere onu da sokup mezun edeceğiz haberiz olaa
yukardaki bilgi dursun diye kopyaladım
Evet cnm cuma gun ki kg 96.6 idi bu cuma kac la gireceksin bakalim listeyeMerhabalartoplight
Geçtiğimiz Cuma günü son kilo bildirim saatini geçirmiştim. Onun için benim yeni kilo bildirimimi bu Cuma günü, 3 Kasım'da alacaktınız, değil mi? Yazışmıştık; ama emin olmak istedim.
Çubuk yoksa olabilir sonra süzer içersin.
Evet ya ben bunu unutmuştum
Ben sabah şefimi de unuttum. Adamcağız gelmiş bakmış ben yokum. Çok hasta gelmedi demek. Iyice dinlensin demiş. Bende ofise girince "Muammer Bey seni sordu" dediler. Bende o kim dedim. Herkes şok.
Senin kadar eksi göremiyorum ama olsun :) İpin hala 1. bence :)Evet bence umut en iyi spor benim, star olan benim diyor ki biz buna zaten katılıyoruz. Tartıda da görmüşsün zaten tebrikler :)
Umarım dileklerin gerçek olurBenim dileklerim
Mutlu bir evlilik
Ve bebek
Ay maşallah ona yaa, bu hafta baya mezun veriyoruz kaptanım :) Yüzdemiz iyi olacak gibi***5. Takım 523. Etap*** ETAP ONÜÇÜNCÜSÜ VE SONUNCUSU
servey (69,1/ 69.8/-0.70/% -1.01)
0zlem (73,2/ / /%) sabit
moni (91,7/91,5/0,2 /% 0,22 )
fancynancy (75,8/76/-0,2/% -0,26)
Cikilatacanavari (77,9/ 77.7/0.2 /%0.26)
lydznp (84,8/ 83,8/ 1/%1,18)
hedef38beden(81,8/ 81,2/0,6 /0,73%)
TopaLsoLucaNn (66/ / /%) bildirim yapmadi izne ayrilmak istiyor (2017 2. Izin hakkini kullaniyor)
5. Takım Ortalama: %0,139
kızlar az önce topalsolucan mesaj attı 55 kg ya inmiş ama şifresini hatırlayamadığı için giremiyormuş bu hafta listelere onu da sokup mezun edeceğiz haberiz olaa
yukardaki bilgi dursun diye kopyaladım
Ben tarçını çok severim 1 tatlı kaşığı koyardım sanırım. Sen de öyle yap benceToz var canım tamam ben oyle yapiyim ne kadar koymam gerekiyor
Gece ara öğünümü unutmuşum.Bugünkü menüm
Sabah ; 3 yk yoğurt, 2 yk çiya tohumu 3 kuru kayısı
Öğlen ; 100 gr tavuk göğsü yeşil salata 1 dilim ekmek
Ara : 2 kayısı , Yeşilçay
Akşam; 5 kaşık kabak 3 kaşık yoğurt
3 litre su 2 fincan filitre kahve 1 kupa detoks çayı
Spor ; yarım saat ip atlama 45 dakika Leslie 15 dakika sırt arka kolfancynancy
Günaydın kızlar
Bu sabah kızıma yakalandım ve tabiki de evden çıkamadım. Servisi kaçırdım. Çünkü bu gibi durumlarda kızı alıp oyalayacak bir babamız yok. O saatte o patirtiya horuldama ile eşlik ediyordu kendileri. Neyse geçte olsa evden çıktım. Hasta ve yorgunum. Belim kopuyor bacaklarım ağrıyor. Biri gelip üstüne toprak atsın diye bekliyorum
Aleyküm selam banum,yine ayağı yanmış kedi modundasın kolay gelsin canım
Eki Görüntüle 2061800 Roma'dan günaydınlar
Dileklerinizi tutun ,bozuk paranızı atın bakalım
Kimin ne dileği var ise gerçekleşsin inşallah
Ciao
Motor su kaynatmıyor çünkü sendeki durum işleyen Demir ışıldar hali.. ışıl ışılsın enerjine bakılacak olursa :)Selamın Aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür eve kısa süreliğine de olsa gelebildimvalla tam ayağı yanmış kedi modundayım yine
Sabah spor salonunda bir güzel sporumu yaptım şükür hatta eve gelir gelmez de duşumu alıp öğle yemeğine Anneme gittim ( hatun ille gel kardeşinde burada diye tutturdu
Kuzuyuda okuldan aldıktan sonra Annemde bir kahve içip sonrada Yüzme dersi için yollara döküldük Ana kız
Bugün toplamda 13. 325 adım atmışım
Yani toplamda 1 saat 54 dakika 27 saniye yürümüşüm
Bİrazdan da büyük kızı okuldan almaya gideceğim sonra onu eve bırakıp eşimle dükkana gideceğim geçen gece yaptığımız şeyleri arabaya yüklemek için
Valla motor su kaynatsa yeridir yine iyi dayanıyorum
Harikasın banumTövbe de kızAllah geçinden versin ..Aminn
Minik prenses ne yapsın Anneciğine çok düşkün
Allah yardımcın olsun hem çalışmak hemde kuzuyla uğraşmak çok zor
Hemde ne ayağı yanmış resmen alev saçacağım artık
Ayyy inşallahhh Ayşem inşallahikimizin dileği belli zaten
Kız bu arada bugün ikimizinde kaydını yaptım maratona gerçi İGden görmüşsündür
Adama dedim durum bu arkadaş yurtdışında ve bütün bilgileri bende yok diye hatta reşmende dedim başkasının adına kayıp yapsam olurmu kimlik bilgileri olan adamda tamam deyince senin kaydını da eşimin adına yaptımnasılsa bir yerde yazmıyor sadece numaraları vermek için istiyorlar o bilgileri hani kaç kişi katıldı hesabı
Kız birde yarış öncesi Tshirt hediye ediyorlarmış ( yenikapıda bir fuar varmış ona gidince alabilirsiniz dedi ) çok güzel kırmızı ay yıldızlı arkasında da maratonla ilgili bilgi varAllah nasip kısmet ederse onları da bir ara gidip alırım ( 9 - 11 arasında yazıyor kağıtta )
Gerçi onları yarşta giymek zorunlu değil ama hatıra kalsın dedim
Ay çok eğlenecuuuuk
Yarış bu arada 15inde
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Hepimizin dilekleri gerçek olsun inşallah.Umarım dileklerin gerçek olur
Ayy banu ben bile heycanlandim ya ne guzelTövbe de kızAllah geçinden versin ..Aminn
Minik prenses ne yapsın Anneciğine çok düşkün
Allah yardımcın olsun hem çalışmak hemde kuzuyla uğraşmak çok zor
Hemde ne ayağı yanmış resmen alev saçacağım artık
Ayyy inşallahhh Ayşem inşallahikimizin dileği belli zaten
Kız bu arada bugün ikimizinde kaydını yaptım maratona gerçi İGden görmüşsündür
Adama dedim durum bu arkadaş yurtdışında ve bütün bilgileri bende yok diye hatta reşmende dedim başkasının adına kayıp yapsam olurmu kimlik bilgileri olan adamda tamam deyince senin kaydını da eşimin adına yaptımnasılsa bir yerde yazmıyor sadece numaraları vermek için istiyorlar o bilgileri hani kaç kişi katıldı hesabı
Kız birde yarış öncesi Tshirt hediye ediyorlarmış ( yenikapıda bir fuar varmış ona gidince alabilirsiniz dedi ) çok güzel kırmızı ay yıldızlı arkasında da maratonla ilgili bilgi varAllah nasip kısmet ederse onları da bir ara gidip alırım ( 9 - 11 arasında yazıyor kağıtta )
Gerçi onları yarşta giymek zorunlu değil ama hatıra kalsın dedim
Ay çok eğlenecuuuuk
Yarış bu arada 15inde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?