Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar ;
Detoks 2. Gün sabah kahvaltısı ile başlasın.
2 yumurta 1 Tanesinin beyazı, 2 dilim az yağlı peynir, çörek otu..
karar verdim ben proteini çok seviyorum bu menü tam dişime göre.
Bugün toplam 1 saat ip atlamayı planlıyorum başka da spor yok. Ama tek seferde değil gün içinde 15 dakika 15 dakika şeklinde yapacağım plan bu. Ama yarım saatten sonra sıkılırsam ve devamını getirmezsem bence o da yeterli.

Bir gün bende saçıma fön çekip makyaj yapıp koşmaya çıkacağım

Ama ben çok güzelirim öyle durumlara.neden yapılır ki bu spor bu bitince kan ter içince pancar gibi suratla kalıyorsun zaten:) ama bir şans vermeliyiz belki de ; bence sen dene ekstra faydası varsa bize tavsiye edersin zaten :)

Kahvaltı ettim az spor yaptım şimdi kahve içiyorum. Yani kısaca ders çalışmamak için herşeyi yapıyorum. Tatil bana yaramıyor okul zamanları daha iyi gidiyor ders :)

Bugünkü menüm

Sabah ; 2 yumurta (1 tanesinin beyazı) 2 dilim az yağlı peynir çörek otu

Öğlen ; 1 patlıcan bir biber közleme, salata ve 80 gr ton balığı

Ara ; suya konulmuş 6 badem 1 Yeşilçay

Akşam ; yoğurtlu semizotu salatası 2 tk pul biber ile 1 dilim ekmek

Ara ; 1 çay bardağı kefir

- 3 litre su, 2 fincan kahve, 1 kupa detoks 1 kupa papatya çayı
- Yarım saat ip atladım fancynancy akşama kadar 1 saate tamamlayacağım

Geçmiş olsun canım. Çok teşekkür ederim. InşALLAH anlar ve bizde faydasını görürüz:)

Selam kızlar
Kimseden ses çıkmıyor herkes iyi mi? Bugün çarşamba tartıya kaldı 2 gün. Bugün tartı için ne yaptınız hele bir söyleyin :)
Bende bir mayışıklık söz konusu. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Yapmam gereken şeyleri bile yapmadım bugün. Yarın ve cuma da okula gitmem gerek. Saçma sapan bi gün geçirdim.

Bende bir mayışıklık söz konusu. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Yapmam gereken şeyleri bile yapmadım bugün. Yarın ve cuma da okula gitmem gerek. Saçma sapan bi gün geçirdim.
Ben bugün bir satır ders çalışmadım. Hiç de çalışasın yok.. bugün de böyle olsun ne yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…