- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #262.661
Kıyamam kuzum ya korkmustur şimdi.Dr. %100 ameliyat ama daha çok erken dedi. Sağlam gözü günde 4 saat kapatıp kayan gözün kaslarını calistiracagiz. Bugün denedik ama ağlamaktan sızdı kaldı çocuk
Bir gün bende saçıma fön çekip makyaj yapıp koşmaya çıkacağım
Geçmiş olsun canım. Çok teşekkür ederim. InşALLAH anlar ve bizde faydasını görürüz:)Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahda yine 07:00de uyandımSanırım iki gündür hem fazla yoruluyorum hemde eşimle birlikte yatağa gidince biraz gecikiyorum
Gece altımdan yastıkmı kaydı nedir boynum tutulmuş hafifde olsa
Neyse artık gitmeden kas gevşetici sürerim ki rahatlasın
Kahvaltı faslı dışarda olacağı için biraz gecikecek o yüzden kendime 1 bardak ayran kaptım geldimKahvede yapmadım kendime nasılsa dışarda da içeceğiz diye
Kaç haftadır pazara çıkmıyordum bugün çıkmışken meyve falanda alayımmalum havalar kışa çevirdi vitamin takviyesi olur
Yoğun bir gün yine beni bekliyor ama ne demişler nerede hareket orada bereket
Canım çok zor çünkü kuzu daha çok ufak ama inan çok büyük faydası oluyor sağlamı kapatıp tembel gözün çalıştırılmasıBenim erkek kardeşimde 3 yaşındaydı kapatmak zorunda kaldığında ve oda baştan yırttı kendini Annem karşılığında çok istediği birşeyler olurdu onları teklif ederdi yani bak yarım saat şu dursun şunu alacağım buraya götüreceğim gibilerinden Sonra şükür alıştı ve 5 yaşındayken gözünden ameliyat oldu oda
Gözlüksüz çok sıkıntı yaşardı ama ameliyattan sonra numarası baya düştüsenelerce kontrolleri devam etti ve şükür numaralar hiç yükselmedi hatta şimdi tabi koca eşşek oldu ama nerden baksan rahat 10 senedir gözlük dahi takmak zorunda değil
Bende bir mayışıklık söz konusu. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Yapmam gereken şeyleri bile yapmadım bugün. Yarın ve cuma da okula gitmem gerek. Saçma sapan bi gün geçirdim.Selam kızlar
Kimseden ses çıkmıyor herkes iyi mi? Bugün çarşamba tartıya kaldı 2 gün. Bugün tartı için ne yaptınız hele bir söyleyin :)
Canım dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Sevgiler.
Çok teşekkür ederim kızlar. Korsan ailesi olmayı bizden çok onun sevmesi lazım ama... Laf aramızda benim pek hoşuma gitmediUmarım bugün daha iyi geçer.. korsan ailesi olmayı seversiniz belki de bugün.
Canım dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Sevgiler.
Çok teşekkür ederim kızlar. Korsan ailesi olmayı bizden çok onun sevmesi lazım ama... Laf aramızda benim pek hoşuma gitmediUmarım bugün daha iyi geçer.. korsan ailesi olmayı seversiniz belki de bugün.
Koşmak için fön ve makyaj şartBir gün bende saçıma fön çekip makyaj yapıp koşmaya çıkacağım
Hayırdır canım?Bende bir mayışıklık söz konusu. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Yapmam gereken şeyleri bile yapmadım bugün. Yarın ve cuma da okula gitmem gerek. Saçma sapan bi gün geçirdim.
Sağol canım.Kıyamam kuzum ya korkmustur şimdi.
Inşallah alisir ve egzersizini sorunsuz yaparsınız çok geçmiş olsun
Selam kızlar
Kimseden ses çıkmıyor herkes iyi mi? Bugün çarşamba tartıya kaldı 2 gün. Bugün tartı için ne yaptınız hele bir söyleyin :)
Ben bugün bir satır ders çalışmadım. Hiç de çalışasın yok.. bugün de böyle olsun ne yapayım.Bende bir mayışıklık söz konusu. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Yapmam gereken şeyleri bile yapmadım bugün. Yarın ve cuma da okula gitmem gerek. Saçma sapan bi gün geçirdim.
Süpersin canım. Sence bir fark var mı ben ödem varsa wc den gelemem :) ip sayısı da gayet iyi..As canım senin ödem Atıcıyı deniyorum bugün su ana kadar da 600 tane ip atladım
1saat ip nedir ya ben sıkıntıdan patlarım canım çıkarfancynancy sevgili ortim toplam 1 saat ip atladım. Kayıtlara geçsin.. diyetisyen tavsiyesidir vücudunu azıcık rahat bırak dedi ve yarından itibaren sporu azaltacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?