- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #262.721
Yok canım iyilesmedi üstüne basabiliyorum daha iyiyim ama hala dokunamiyorum, morlugu tüm parmaktaydi azaldı baya bi ama cekmece dusunce yine morardi .sanırım söylediğin gibi tırnak uzadıkça düzelecek.Offf ne acir o şimdi ya hala iyilesmedi mi canım morardi felan diyodun
Benim canimda çok tatlı en ufak şeyde ağlarım yani ama bunlar üst üste gerçekten canım çok yandı, bi okuyup uflemem lazım kendimeNeyse bir anda olsa tırnak batmasını unutturmustur :)
Ay sorma sorma, vesatmiyim neyim yada pasakliAma elin karısı fönlü makyajlı hem koşuyor hem yemek hem ütü hemde temizliğe yetişiyor
Iyiyim canım çok şükür ayakkabı giyebiliyorum artık.Günaydın kızlar
Nasılsınız? Ben bugün ise gitmedim. Biraz dinleneyim dedim.
kaanin annesi nasıl oldun?
Allah tüm hastaların yardımcısı olsun. Orası da cok kalabalık oluyor be kaptanım, insan sıra beklerken hasta oluyor :)Kizlar bende ataturk arastirmaya geldim bobrek kontrolu icin allahim hastalarin yardimcisi olsun cok zor yaa allaha sukur benim bir sikintim yok ama burdakiler hep yasli oturup kalkacak halleri yok allahim herkese sifa versin
Masallah tasom seni de mezun edecegiz demek :)Kızlar merhaba sagol sahnurcum girebildim sukur. Evet kızlar mezun oluyorum artık toplamda 34 kg vererek 55.3 kg a düştüm muhtemelen tartılmadım ama 54 bıle olmuşumdur plates yaptım bol bol 46 bedenden 36 bedene dustum ve suan 36 beden giyiyorum kabanda. Xs yani 34 yeniden dogdugumu hissediyorum ınsallah hepınız sonuca ulasacak ve yeniden dogacak
Yarına gider canım, iyi ki kilo vermeye hemen karar vermissin Kutlarım seni. Bana çok baskı vardı ye ye diye sütün kesilir dediler insanın psikolojisinide bozuyorlar, burdan tüm annelere kayinvalidelere sesleniyorum emziren anneleri rahat bırakın sürekli vıdı vıdı etmeyin ye diye sonra sismanliyoruz damadiniz oglunuz beğenmiyor sonraGünaydın
+200 çıktım bu sabah ama bence dün gece geç yememin etkisi. Bu aksam toparlayayim da yarına sabit geleyim bari.
Teşekkür ederim.Canım afiyet olsun. Bende insülin direnci var diye gece ara öğününde çok meyve olmuyor. Hatta son ara öğünde yoğurt vardı yediğim kayısı ya da çilekli aktivia lar ile geçen hafta bir gece bildiğin yeme krizine girdim. Bu menü benim olsa sanırım 1. Ara öğünde son ara öğünü yer değiştirirdim
Yok canım iyilesmedi üstüne basabiliyorum daha iyiyim ama hala dokunamiyorum, morlugu tüm parmaktaydi azaldı baya bi ama cekmece dusunce yine morardi .sanırım söylediğin gibi tırnak uzadıkça düzelecek.
Geçmiş olsun kaptanim . Allah herkesin yardımcısı olsun, kimseye dermansiz dert vermesin.Kizlar bende ataturk arastirmaya geldim bobrek kontrolu icin allahim hastalarin yardimcisi olsun cok zor yaa allaha sukur benim bir sikintim yok ama burdakiler hep yasli oturup kalkacak halleri yok allahim herkese sifa versin
34 kilo vermissiniz çok büyük başarı tebrik ediyorum yeni sizle ömür boyu mutluluklar ve sağlık diliyorum.Kızlar merhaba sagol sahnurcum girebildim sukur. Evet kızlar mezun oluyorum artık toplamda 34 kg vererek 55.3 kg a düştüm muhtemelen tartılmadım ama 54 bıle olmuşumdur plates yaptım bol bol 46 bedenden 36 bedene dustum ve suan 36 beden giyiyorum kabanda. Xs yani 34 yeniden dogdugumu hissediyorum ınsallah hepınız sonuca ulasacak ve yeniden dogacak
Sizi tebrik ederim.Kızlar merhaba sagol sahnurcum girebildim sukur. Evet kızlar mezun oluyorum artık toplamda 34 kg vererek 55.3 kg a düştüm muhtemelen tartılmadım ama 54 bıle olmuşumdur plates yaptım bol bol 46 bedenden 36 bedene dustum ve suan 36 beden giyiyorum kabanda. Xs yani 34 yeniden dogdugumu hissediyorum ınsallah hepınız sonuca ulasacak ve yeniden dogacak
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım. Ben ayağımın üstüne valiz düşürmüştüm ağrısı bir süre devam etti. Bir süre krem sürüp mutlaka dinlendir o ayağını.
Yarın bol eksilerin olsunGünaydın kızlar
Detoksun 3. Günü ile devam ediyorum. Şu ana kadar Harika gidiyor. Sabah kahvaltım 3 kaşık yoğurt, 1 tk keten tohumu, 2 yk yulaf ezmesi yarım muzdu.. keyifle yedim. 15 dakika ip atladım şimdi kahvemi içiyorum. sonra öğlen yemeği hazırlayacağım.
Yarın misafirimiz olacak, hatta tüm haftasonu olabilir. Bu yüzden bir kek, bir de poğaça yapacağım bugün.
Dilara Koçak ın ıspanak çorbası yaz canım çıkıyor. ona göre yapıyorum ben..onda mercimek var ben koymuyorum eğer koyarsan daha doyurucu olurKızlar ispanak corbasini nasıl yapıyorsunuz normal çorba gibi midennisgo sen yapıyordun galiba
Sağol canım :)Yarına gider canım, iyi ki kilo vermeye hemen karar vermissin Kutlarım seni. Bana çok baskı vardı ye ye diye sütün kesilir dediler insanın psikolojisinide bozuyorlar, burdan tüm annelere kayinvalidelere sesleniyorum emziren anneleri rahat bırakın sürekli vıdı vıdı etmeyin ye diye sonra sismanliyoruz damadiniz oglunuz beğenmiyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?