- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #262.701
ALLAH kolaylık versin canımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bugün yine ezanla uyanabildim
Dün yine ayağı yanmış kedi modundaydımSabah kızı okula bırakıp kızkardeşimle buluşup Kahvaltı ettik dışarda ( tabiki kaçamaksız ) ordan AVMye geçip büyük kızıma kot ufaklığa da kadife pembe gömlek aldım Tabi iki kızkardeş deli danalar gibi dolandık o mağazadan bu mağazaya
Öğlen Anneme gittik yemeğe hatta küçük kuzuyu okuldan aldıktan sonrada keyif kahvelerimizi içip direk pazara çıktık
Tabi ordada dururmuyuz yine deli dana gibi dolanıp eksiklerimizi aldık
Hesapta çıkışta eşim gelip alacaktı pazar arabası ağır oldu diye ama tamirciye uğrayınca işi biraz uzadı bizde yine yürüyerek onun yanına gittik ki en azından o trafiğe girmek zorunda kalmasın diye
Toplamda 13.998 adım atmışımEve gelincede yok akşam yemeği faslı yok mutfağı toparla hadi bir sonraki günün yemeğini yap birde küçük kuzu gözleme diye tutturunca benim motordan dumanlar çıkmaya başlamadan baygın düşmeye yakın kendimi koltuğa atabildim ( ordada zaten 10 dakika oturduktan sonra uyuya kalmışım )
Dün suyu yeterli içemeyince ( malum dışarda tuvalet mı kovalayacağım havalarda soğudu zaten ) bugün biraz artı gördüm gibi ama hallederim nasılsa bugünHem spora gideceğim bu sabah hemde bol su takviyesiyle cumaya eksi göreceğime eminim
Bugün de kuzuyu okula bırakıp spor salonuna gideceğim1 saatten az fazla sporumu yapıp eve dönerim duşumu aldıktan sonrada eşimi doktora götüreceğim ( yine nörolojiye gideceğiz doktor 10 gün sonra tekrar gelin demişti ) ordaki işim bitince kuzuyu okuldan alıp yüzme kursuna götürmem lazım yani anlayacağınız bugünde ayağı yanmış kedi modundayım popiş yer görmeyecek
Gecmis olsun cnm sen bi kutsun dokturBugün dip köşe temizlik yaptım. sonra komodini çekip arkasını silecekken çekmecesi ayagima düştü hemde tırnak batması olan parmagima.
Alt çekmece parmagima, üst çekmece bacagima geldi tamda kemiğe oyyy oyyy hepten sakatlandim
Cnm zeynoyu okula gonder de dinlen birazGünaydın kızlar
Nasılsınız? Ben bugün ise gitmedim. Biraz dinleneyim dedim.
kaanin annesi nasıl oldun?
Amin canım. Sağlık herşeyin başı.Kizlar bende ataturk arastirmaya geldim bobrek kontrolu icin allahim hastalarin yardimcisi olsun cok zor yaa allaha sukur benim bir sikintim yok ama burdakiler hep yasli oturup kalkacak halleri yok allahim herkese sifa versin
Bugün dip köşe temizlik yaptım. sonra komodini çekip arkasını silecekken çekmecesi ayagima düştü hemde tırnak batması olan parmagima.
Alt çekmece parmagima, üst çekmece bacagima geldi tamda kemiğe oyyy oyyy hepten sakatlandim
Kizlar bende ataturk arastirmaya geldim bobrek kontrolu icin allahim hastalarin yardimcisi olsun cok zor yaa allaha sukur benim bir sikintim yok ama burdakiler hep yasli oturup kalkacak halleri yok allahim herkese sifa versin
Günaydın kızlar
Geçmiş olsun canım. Ben ayağımın üstüne valiz düşürmüştüm ağrısı bir süre devam etti. Bir süre krem sürüp mutlaka dinlendir o ayağını.Bugün dip köşe temizlik yaptım. sonra komodini çekip arkasını silecekken çekmecesi ayagima düştü hemde tırnak batması olan parmagima.
Geçmiş olsun canım bugün sen premses oldun ona göre bol bol yat ve dinlen.bitki çayını ve suyunu ihmal etmeGünaydın kızlar
Canım afiyet olsun. Bende insülin direnci var diye gece ara öğününde çok meyve olmuyor. Hatta son ara öğünde yoğurt vardı yediğim kayısı ya da çilekli aktivia lar ile geçen hafta bir gece bildiğin yeme krizine girdim. Bu menü benim olsa sanırım 1. Ara öğünde son ara öğünü yer değiştirirdimMerhabalar,
Nasılsınız, iyi misiniz?
İşyerinde tüm gün eğitimde oluyorum. Önümüzdeki hafta da eğitim sürecekmiş.
Hiç paylaşımda bulunamıyorum bu yüzden.
Dün yediklerimi paylaşayım:
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 kibrit kutusu light beya peynir, domates, 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğünde 1 fincan yeşil çay
Öğle yemeğinde şehriyeli tavuk çorbası, fırında tavuk, 4 yemek kaşığı iç pilav, salata
Ara öğünde 1 ekşi yeşil elma,
10 çiğ fındık
Akşam yemeğinde 1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası, 5 yemek kaşığı kıymalı pırasa, salata
Ara öğünde 1 kivi, 1 mandalina, 5 badem yedim.
Puding miiGünaydın kızlar
Dünkü menüme ara öğünde şekersiz kakolu pudingimi eklemeyi unutmuşum.
Birdefancynancy 'cigim ip atlama 500 oldu
Teşekkür ederim. nazar mi, yoksa Sakarmiyim, yoksa çok mu tez canliyim bilemedim bu ara üst üste sakatlık yaşadımOfff çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?