Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yoğurt yağlı ve kalori olarak da çok düşük değil. Ama 1 demet kıvırcık yada maydonoz süper

kuzum kalorisi çok düşük değil belki ama sindirimi zor olduğu için tavsiye ediliyor, hatta yoğurtlu göbek eritme kürü falan var bilirsin.

ben dukan yaparken yatmadan yoğurt yediğim gün güzel eksi görürdüm.

menü paylaşıcam artık merak etme :)

acıktım zaten şimdi peynir ekmeğimi yedim, minik bi elmaydı yediğim ama 1-2 saat tok tuttu işte.

gerçi elmayı aç karna yediğim an wc'ye koşuyorum, iyi oluyo bi nevi.

Ama o günlük beslenmenin bir parçası. Akşam ara öğünü. Bizim bahsettiğimiz günlük beslenme programi bittikten sonra acikmalari bastırmak için. @bluedolphin bunu diyetisyenine sor bi. Belkide sana bir ara öğün ekler. Mesela Ben geç yediğim için aksam yemekten sonra yazacağı ara öğünü öğlen akşam arasına yazdı.

Tabiki canım detoks etkisi yapıyor. Ama bir kahvaltı şekli değil

Bu ara kursta olduğum için ara öğünlerimi yiyemiyorum. Sadece kahve veya yeşil çay içebiliyorum. acaba ondan mı oluyor diye düşündüm şimdi.
Diyetisyenime de danışayım lydznp , çok haklısın. Belki ara öğünlerimi düzenler.

Yoğurda bayılıyorum.
Ben arada yoğurt, tarçın, toz zencefil ve zerdeçal kürünü uyguluyorum arkadaşım. Akşam yemeğinden sonraki ara öğün olarak verdi diyetisyenim. Akşamdan sonraki araöğünde haftada 3 gün yoğurt kürü, haftanın 4 günü de meyve-yoğurt verdi.
Sevgiler.

geçmiş olsun tatlım
Yoğurt yağlı ve kalori olarak da çok düşük değil. Ama 1 demet kıvırcık yada maydonoz süper
valla ben de wendigonun dediği gibi göbek eritme kürü yüzünden yoğurt demiştim ama salatalık marul maydanoz daha kalorisiz

kızlar sabah dişçiye gittim diştaşı temizliği yaptırdım öğleden sonra da böbrek için kan vermiştim onun sonuçlarını göstereceğim bir de meme kontrolüne gideceğim bu sefer arayı açtım biraz normalde senede 1 yaptırıyordum 17-18 ay oldu korkuyorum açıkcası

korkma kaptanım, güzel haberlerle gel inşallah.

benim de diş taşı temizlettirmem gerekiyor ama 2 seferde iki kez uyşturarak yapacaklar, kaçıyorum şimdilik.

ay bende bayılırım yoğurda

Yazı rengin değişmiş, maviye alışmıştım.
Sıkıldıkça değiştiriyorum :) Hadi seni kırmayayım mavi olsun, hem de en cartından
Güzel sonuçlarla gelirsin inşallah kaptanım

Aslında akşam yemeğinden sonra ara öğün olarak salatalığı yoğurda doğrayıp,karıştırıp da yiyebiliriz. Biraz da nane ekleyince süper olur. Veya cacık yapıp yenilebilir.

açıkcası meyve yemekten daha iyidir diye düşünüyorum. hatta ben tarçınlı yoğurdu inanılmaz yerdim, tarçın bana sanki sütlaç ya da tatlı yiyomuşum hissi veriyor, tarçınlı yoğurt inanılmaz iyi geliyordu o açıdan. hem sindirimi zor ve probiyotik olduğundan sabahları daha iyi uyanıyorum ben. olmadı yine yoğurdumla barışayım ya.

korkma kaptanım, güzel haberlerle gel inşallah.

benim de diş taşı temizlettirmem gerekiyor ama 2 seferde iki kez uyşturarak yapacaklar, kaçıyorum şimdilik.

Sıkıldıkça değiştiriyorum :) Hadi seni kırmayayım mavi olsun, hem de en cartından

Güzel sonuçlarla gelirsin inşallah kaptanım
Genel cerraha geldim simdi saat 1 de randevum gerildim iyice yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…