- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #263.001
Sağol canım. Sana da. Hoşgeldin bu aradaselam bayanlar
ben 32 yaşında evli, 7 yaşında bir erkek çocuk annesiyim. çalışıyorum muhasebeciyim. boyum 1,60 kilom 62 hedefim ilk önce 55 olmak çok değil ama inanın az kiloyu vermek daha zor. daha önce bu guruplarda yarışmıştım. istekli ve azimli bi insanım tek ihtiyacım olan motivasyon. Bunu da sizlerle burada sağlayabileceğime inanıyorum. beni gruba davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Herkese fazla fazla kilo vermeler o zaman
Çok haklısın arkadaşım. Dün akşam 19:00'da kıymalı kabak yemeği yedim. Sonra meyve olarak araöğünde ayva yedim. Gece 23:00'de yine karnım acıktı. Kuru köftem vardı. 3 tane yedim. Tutamadım kendimi. Sabah tansiyonum filan düşmüştü, frenlemek istemedim kendimi; ama vicdan azabı duydum.Ara öğün yaomadigin için acıkıyorsun. Akşam yediğinde yetmiyor haliyle. Ne zaman diyetisyen görüşmem? Bu kurs ne kadar sürecek. Bence saat ve ara öğünü ayarlayın birlikte. Yoksa yazık olur. Açlıktan gözünün dönmesine bakar iş
Sağol canım. Aslında iyileştim gibi. Ama bu hastalıklar biliyorsun yavaş yavaş geçiyor. Biraz ısınınca burnum alıyor sinüslerim temizleniyor. Ama biraz üşüyeyim hemen tıkanıyor.Gecmis olsun kuzum yaaadoktora felan gitmedin mi
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2065026 Kuşhanımsı diyetimin 2. Günü ama menü aynısimit almamışım.
Salatamsı bişiy yaptım, ek olarak 1 tk labne ve 1 dilim etimek var içinde. Açlıktan buzdolabına saldırmak istemediğim için ekledim.
1 lavaş 4dilim ekmek yerine geçiyor. Dürümü açıp yemek ve yarın lavaş yemek daha doğru oluyor. Ama sıkıntı yok. Akşam varsa kh. Onu yemez dengelersinArkadaşlar öğlearasında tavuk döner yedim; ama dürüm idi. Lavaşın kalorisi çok mu?
Öğün atlama kaptaaaannnKizlar ben ciktim dr dan mamografi ultrason herbisey oldu bi dahaki kontrol 1 yil sonraya ordan bobrek sonucu gostermeye gittim 24 saat idrar toplayacakmisim kan degerleri iyi imis sizlere de haber vereyim dedim alisveris yapip eve geldim simdi cocuklarin okuluna gidecegim anlayacaginiz bol kosturmaca daha ogle yemegi yiyemedim
Bence ihmal etme. Bunun için para alıyorlarÇok haklısın arkadaşım. Dün akşam 19:00'da kıymalı kabak yemeği yedim. Sonra meyve olarak araöğünde ayva yedim. Gece 23:00'de yine karnım acıktı. Kuru köftem vardı. 3 tane yedim. Tutamadım kendimi. Sabah tansiyonum filan düşmüştü, frenlemek istemedim kendimi; ama vicdan azabı duydum.
Geçen gün de yemem gerekenden çok daha fazla nestle lifita yedim gece vakti. O da ballı ve çok şekerli bir yulaf gevreği. Kalorisi fazla oluyor çok yiyince.
Dediğin gibi çok geç olmadan diyetisyenimle görüşmeliyim. 13 Kasım'da randevum.
Kursum bu Cuma günü bitiyor. Diyetisyenime telefon açıp bu konuyu sorabilirim aslında. Olmazsa öyle yapayım.
Muhakkak soracağım.Bence ihmal etme. Bunun için para alıyorlar
Tüh1 lavaş 4dilim ekmek yerine geçiyor. Dürümü açıp yemek ve yarın lavaş yemek daha doğru oluyor. Ama sıkıntı yok. Akşam varsa kh. Onu yemez dengelersin
Ay aklımadennisgo Denizciğim geldi. O yazardı bu değişimleri hep. Denizciğim öptüm canım seni
Teşekkürler.Tchibo nun türk kahvesini denemeyenlere tavsiye ederim,taze çektirdim miss gibi koktu gelene kadar .yapayım da içeyim.
Lavaş bana hep daha masum gelirdi amaArkadaşlar öğlearasında tavuk döner yedim; ama dürüm idi. Lavaşın kalorisi çok mu?
Umarım böbrek sonuçların da iyi çıkar kaptanımKizlar ben ciktim dr dan mamografi ultrason herbisey oldu bi dahaki kontrol 1 yil sonraya ordan bobrek sonucu gostermeye gittim 24 saat idrar toplayacakmisim kan degerleri iyi imis sizlere de haber vereyim dedim alisveris yapip eve geldim simdi cocuklarin okuluna gidecegim anlayacaginiz bol kosturmaca daha ogle yemegi yiyemedim
Aklımda olsun monişim, çıktığımda alayım :)Tchibo nun türk kahvesini denemeyenlere tavsiye ederim,taze çektirdim miss gibi koktu gelene kadar .yapayım da içeyim.
Ah monişim bende istiyorum kurslara gideyim sosyalleşeyimSelam kızlar,
sabah diksiyon kursum vardı eğlenceli ve bol bilgili geçiyor 3 hafta sonra bitecek keşke uzun süreli olsaydı.
Sen gerçekten yanlış yere gitmişsinTühLavaşı da çok sevmem aslında. Gittiğim yerde hep dürüm hazırlıyorlardı. Adı da "Diyet Düşmanı"
Yani kendim ettim, kendim buldum.
Bundan sonra lavaşın yarısına tavuk döneri koyup yiyeceğim. Bu çok iyi fikir.
Afiyet olsun canımTchibo nun türk kahvesini denemeyenlere tavsiye ederim,taze çektirdim miss gibi koktu gelene kadar .yapayım da içeyim.
Yeni konun hayırlı olsun.https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ilo-ver-deneyimlerimiz.1040614/#post-53416014
Hadi gelin hızlıca zayıflayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?