Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol canım. Sana da. Hoşgeldin bu arada

Çok haklısın arkadaşım. Dün akşam 19:00'da kıymalı kabak yemeği yedim. Sonra meyve olarak araöğünde ayva yedim. Gece 23:00'de yine karnım acıktı. Kuru köftem vardı. 3 tane yedim. Tutamadım kendimi. Sabah tansiyonum filan düşmüştü, frenlemek istemedim kendimi; ama vicdan azabı duydum.
Geçen gün de yemem gerekenden çok daha fazla nestle lifita yedim gece vakti. O da ballı ve çok şekerli bir yulaf gevreği. Kalorisi fazla oluyor çok yiyince.
Dediğin gibi çok geç olmadan diyetisyenimle görüşmeliyim. 13 Kasım'da randevum.
Kursum bu Cuma günü bitiyor. Diyetisyenime telefon açıp bu konuyu sorabilirim aslında. Olmazsa öyle yapayım.

Arkadaşlar öğlearasında tavuk döner yedim; ama dürüm idi. Lavaşın kalorisi çok mu?
1 lavaş 4dilim ekmek yerine geçiyor. Dürümü açıp yemek ve yarın lavaş yemek daha doğru oluyor. Ama sıkıntı yok. Akşam varsa kh. Onu yemez dengelersin
Ay aklıma dennisgo Denizciğim geldi. O yazardı bu değişimleri hep. Denizciğim öptüm canım seni

Öğün atlama kaptaaaannn
İmam ve cemaat işi olmasın lütfen yani

Bence ihmal etme. Bunun için para alıyorlar

Tüh Lavaşı da çok sevmem aslında. Gittiğim yerde hep dürüm hazırlıyorlardı. Adı da "Diyet Düşmanı"
Yani kendim ettim, kendim buldum.
Bundan sonra lavaşın yarısına tavuk döneri koyup yiyeceğim. Bu çok iyi fikir.

Arkadaşlar öğlearasında tavuk döner yedim; ama dürüm idi. Lavaşın kalorisi çok mu?
Lavaş bana hep daha masum gelirdi ama lydznp yazmış 4 dilim ekmekmiş meğer :) Dikkatli tüketmek lazımmış
Umarım böbrek sonuçların da iyi çıkar kaptanım
Tchibo nun türk kahvesini denemeyenlere tavsiye ederim,taze çektirdim miss gibi koktu gelene kadar .yapayım da içeyim.
Aklımda olsun monişim, çıktığımda alayım :)

Sen gerçekten yanlış yere gitmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…