Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınnnn, kaptanımız çekmiş kulağınızı, biraz hareketlenmiş, iyi olmuş :)
Ben de bugün evdeyim, yarın ise çok yoğun bir gün olacak. Umut'un 6. ay aşıları, sonra hoca ile görüşme, akşama da bir arkadaşın doğum gününü kutlayacağız.
Mesajlarımı attım gidiyorum mu diyorsun
Hayır vallahi bırakmayız :)
Yulaf, süt, muz üçlüsüne ben de bayılıyorum. Ben özellikle vaktim olmadığı zamanlar sabah kahvaltısı niyetine yerdim işe giderken. Bazen de ara öğün gibi :)
Üttüüümmm varrrr, kim gelip yapar kızlar.
Ferah ve ütüleri

Bilmezmişim arkadaşım bilmezmiyim

Akşam yemeğimi saat 19:00'da yiyorum genelde. En geç 19:30'da yiyorum.
Salatalık yemeyi deneyeyim arkadaşım. Sağolasın lydznp .
Teşekkür ederim.

O kiloya gelen sendin. O bir hedef değil. Bir başarı. Yine başaracaksın. Daha iyilerini de göreceksin. Gözünde büyütme. Yapılamaz birşey değil. Ben 95den sonra tamam dedim. 40-45 kilo nasıl verilir dedim. Üstüne 2 kilo daha aldım. Tamam artık tamamen imkansız dedim. Şimdi 17 kilo verdim diyorum. Artık istediğin kiloya göz kırpmak istiyorum. Basacağımi biliyorum. Sende basaracaksın. Bunu da biliyorum

Evde halinin üstünde spor ayakkabı ile. Ama senin biraz daha kilo vermen lazım. Bana fizik tedavi dr.um 85in altına inmeden hoplamalı zıplamalı sporlar yok. Sadece leslie ve yürüyüş dedi. Ben pek uslu durmadım arada yaptım ama korka korka. 10-15 zıplama gibi. Dizlere çok yük bindiği için zararlı.

Kolum ağrıyor yoksa gelip yapardım

Ben de 85 kg'a düşmeden iple atlamayayım. Yürüyüşlere devam edeyim. Çok teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığın için.

Z
bugün hiç kahvaltı yapasım gelmedi elma yiyorum.
Genelde senin menüleri görmediğimiz için ne yediğin hakkında pek fikrim yok açıkçası şekerim.
Sabah elma yemen normal olabilir. Bir aralar ben senin kilolardayken zayıflamak için kahvaltı yerine elma yerdim. Şimdi şimdi farkediyorum ne kadar yanlış yaptığımı

Sezon sezon izle. Hiç bitmeyen dizi

Ben de 85 kg'a düşmeden iple atlamayayım. Yürüyüşlere devam edeyim. Çok teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığın için.
Rica ederim canım. Önce sağlık. Sağlıksız kilo verdikten sonra ya tekrar alırsın yada sakatlanır yine kilo alırsın. Yani kısacası kilo almamak için sağlıklı vermek lazım

Rica ederim canım. Önce sağlık. Sağlıksız kilo verdikten sonra ya tekrar alırsın yada sakatlanır yine kilo alırsın. Yani kısacası kilo almamak için sağlıklı vermek lazım

Ben de muzlu sütlü yulaf lapasını çok sevdim canım. Muzlu pasta gibi oluyor.
Ben de muzlu sütlü yulaf lapasını çok sevdim. Tadı muzlu pasta gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…