- Konu Sahibi Cherry Mom
- #26.281
amanin kizlarrrrrr ben iki gündür yürümeye basladim.. baktim inceldikce oram buram yumusuyor bende spora karar verdim dün 10bin adim yaptim ama cogu alisveristeydi sadece 34 dakika kosu bandinda yapmistim. bugün kalkar kalkmaz 52 dakika yürüdüm kan ter icindeyim 7100 adim olmus.. cokta hizli yürüdüm ortalama 5,5 km.. hatta yarim dakika kostum 6,5 km ile.. cok olmus degilmi yarim dakika. heheheheh iki yil önce 7 dakika kosuyordum.. ah genclik ah..:smiley-cool:
kallisim canimin ici allaha emanet cocuklarimiz.. kötü niyetle bakanlarin basuru azsin insallahhhhhh
allah nazarlardan korusun canim ücüde cicek gibi kizlarinin..
laptopunu güle güle kullansin gökcemiz..
allah yuvanizdan huzuru kacirmasin yüzleriniz hep gülsün insallah.
mersacigim senin kizlarida kutluyorum güzelim allah hep güzel günlerini gösterir iyi yazilar yazar insallah.![]()
inşallah ablacım bakalım şimdilik sınav kaygısını attık bir kenara ama benim merviş büyük ihtimalle giremiycek anadolu lisesine galiba meslek lisesine yazdırıcaz hayırlısı bakalım.
selam arkadaşlar nasılsınız. çok uzunca bir aradan sonra sonunda takıma yazma cesaretini ve isteğini kendimde buluyorum.
öncelikle tanıyan tanmayan tüm arkadaşları selamlamak istiyorum . annecim kallisim sizleri kocaman öpüyrum.
okulları tatil ettil çok şükür karneleri verdik bebeleri evlerine yolladık bir eğitim öüretim yılı daha bitti. bizde 4. sınıf oldum alaha şükür ne ara geçti onca zaman hatırlamıyorum daha yeni almıştım ben onları 1 .sınıfa:))
oğlumda bu sene il sınavına girdi sınavı kötü ama olacağıd oydu çalışmayınca olmuyor işte karnesi güzel takdir aldı.
azerbaycandan gelinimizde geldi yeğenim eneste geldi tam 8 aylık dünya tatlı bir bebek olmuş görseniz yersiniz teyzeleri.
bende iyim şükür bol bol kitap okuyorum sizden uzak kaldığım sürece tam bir kitap kurdu oldum ilgi alanım mevlevilik sufizm oldu. elif şafağın aşk isimli kitabı hayatıma yeni ve aradığım bi pencere açtı diyelim. tabiki bilgilerim o kitapla sınırlı kalamdı hayranlıktan öteye geçerek olayın özüne inmeye çalıştım tabi dipsiz br kuyu in in elbet bitmez ama kendi içime yaptığım yolculuktan mutluyum.
biliyosunuzdur biz temmuz başına kadar gideriz okula okul bitince manisaya kız kardeşimin yanına gidicez inşallah evini ilk kez göreceğim . tatilde yine nevşehirde oluruz büyük ihtimalle .
şimdilik aklıma gelenler unlar yine sizlere yazarım elbet. hepiniz kocaman öptüm.
![]()
İşte buda benim dünya tatlısı yeğenim enes. maşallah deiyin teyzeleri:)))
mustang hoşgeldin arkadaşım sende uzun zamandır yoksun.okullar kapandı biz rahatladık kimbilir sen nasıl bir yorgunluk atmışsındır .kitap okumak artık bende hayal gibi o kadar özlüyorumki ama bu yaz bende aynı kitabı okumaya çalışacam benimde çok ilgimi çekiyor sufizm inşallah vakit bulurum.bu arada benim büyük kızım tam bir kitap kurdudur ortalama haftada 2 kitap bitiriyor derslerine çok düşkün değil ama kitap gördü dayanmaz her çarşıya gittiğimizde kitapla döneriz.ciddi bir kütüphanesi var artık.tahminim en az 200 kitabı var ve hepsini okudu.hatta daha fazlasını.ayyy canım çok kitap okumak istiyor sahilde uzansam kimse bana karışmasa üstümdeki sorumluluklar olmasa o yolculuklara bide ben çıksam .......