- Konu Sahibi Cherry Mom
- #26.261
merhaba mersacigim..
ay canim cok özlemisim seni..Şeniz
iyisin masallah.. bomba gibi calisiyorsun.. allah iyilik versinde calis masallahin var..
bende bugün bütün gün alisveris misafirle ugrastim.. yoruldum bayagi.. birde soguk var mersacigim sasarsin.. sana komik geliyordur bu mevsimde soguk demem aMA inanki su an titriyorum.. 5 derece falan ancak vardir.
mersacigim 3 hafta sonra benim tatilim insallah . keske yolum düsse oralara be güzelim. cok merak ediyorum mersini ve cok güzel oldugundanda eminim.
sen yatlari kapattin jimnastik aletleri falan masallah faaliyetler had safhada.. herkes memnundur herhalde halinden. gerci mirin kirin eden mutlaka cikarda salla sen..kaydirigubbakcemile2
ayy reyhan ablam burası yanıyor.hele şu saatler hiç çekilmiyor.nem çok fazla bizim burda.son bir yılda çok yoruldum ama hayatımın en büyük tecrübesini kazandım.keşke yolunuz düşse gerçekten çok güzel buralar ama sıcakkkk.ben bu aralar hiç sağlıklı beslenemiyorum ne bulursak onu yiyoruz özel hiç bişey hazırlayamıyorum ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum sizin diyeti çok merak ettim.çokta heveslendim belki bende başlarım tam araştırabilirsem.