- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #263.361
Geçmiş olsun canım. Ne dedi dr.Günaydın kızlar pek ugrayamiyorum k.bakmayin oğlum hasta 3 gündür ateşli dün acile gittik antibiyotik verip gönderdiler halen düşmedi atesi simdi tekrar goturcem
Kaptanligin hayırlı olsunGünaydınlar mutlu haftalar sevgili 5.takım
Bol eksili bi hafta olsun inş.hepimiz için
@toplight sana ayrıca bi selam çakayım cnm :))
Daha iyisin inşALLAH kuzum.Günayddınnnnnnn.
Sabah tartısı 76. Aslında bu kadar açlığa 75li rakam gelir diyordum ama demek marifet açlıkta değil. Midem kötü diye beslenmem bu kadar eksik bu arada hatırlatırım.
Dikkat ettiğin sürece gidecektir. InşALLAH hedefledigin herşeye ulaşırsınMerhabalar Arkadaşlar,
Bugün sabah diyetisyenime gittim. Tartısında bildirimimdeki gibi 95 kg çıktım.
İki hafta boyunca, kursta iken ara öğünlerimi yiyemediğimi ve diyetime tam olarak uyamadığımı söyledim. Bu hafta uymamı istedi. Diyetimde bir değişiklik yapmadı. Aynen devam.
Bu hafta hedefim gün içerisinde düzenli olarak yürüyüş yapmak ve 10000 adıma ulaşmak. Bana şans dileyin; emi?
Sevgiler hepinize.
İnşallah arkadaşım. Sağolasın. Teşekkür ederim.Dikkat ettiğin sürece gidecektir. InşALLAH hedefledigin herşeye ulaşırsın
Günaydınlar efendimkaanin annesi mezun hanım, beğenip yorum yazmamışsın? günaydınlar.
Inaniyorum yapacaksın hatta bu hafta cuma tartida güzel bir sonuç göreceksin suyunu artir ve biraz egzersiz yeter.Merhabalarmorordek
Bugün diyetisyenimin tartısında da 95 kg çıktım.
Egzersizim az, onu arttırmamı istedi. Önümüzdeki günlerde hedefim varolan diyet listemi uygulayıp, hareketimi arttırmak.
Herkese bol egzersizli, verimli, mutlu bir hafta diliyorum.
Sevgiler.
Şimdiden oğlunuzun doğumgününü kutluyor, sağlıklı, mutlu çok güzel bir ömür diliyorum ona sevdikleriyle.Günaydınlar efendim
Geç oldu biraz ama yazabildim sonunda, banka da İsim çıktı acele acele gittim geldim o yüzden yazmadan çıktım, yoksa biraz hava atacaktim size
36 beden dar yüksek bel Jean aldım birde kot etek aldım hafta sonu. ayrıca geçen hafta pazartesiden bu pazartesiye 500 gr vermisim.
Darısı tüm arkadaşlarımın başına olsun hepiniz istediğiniz kiloda olun.
Resim atamiyorum kocam üye olduğumu bilmiyor kızıyor böyle şeylere ama bilse kk da motive olup kilolardan kurtuldug7mu teşekkür etmesi lazım.
Bir gobegim ve yan simitlerim var bugün plank duruşu yapmaya başlıyorum hem göbek hem duruş için yapacağım, bacaklar içinde yürüyüş yapıyorum geçtiğimiz hafta başladım onada.
Oğlumun doğum gününü kalabalık kutlamayi düşünüyoruz en güzel ben olucam
İnşallah arkadaşım. Çok teşekkür ederim. Sağolasın. Sevgiler.Inaniyorum yapacaksın hatta bu hafta cuma tartida güzel bir sonuç göreceksin suyunu artir ve biraz egzersiz yeter.
Mandalinaya bayılıyorum hergün 3 tane yerim. 1 kiloda yerim ama kendimi tutuyorum o kokusu beni benden alıyorKilo verme sürecinde kış meyvelerinin çok faydalı imiş.
Örneğin greyfurt yağ yakımında çok faydalı.
1/2 ayva 1 porsiyon meyve yerine geçiyor.
Büyük bir narın 1/4'ü 1 porsiyon meyve yerine geçiyor.
Kivi de çok faydalı imiş. Tok da tutuyor.
Diyetisyenim meyve hakkımı kuşluk ve ikindi ara öğünlerinde veriyor.
Acıkırsam gece de 1 adet meyve ve 5 adet badem hakkım var.
Ama mümkünse gece meyve yemememi tercih ediyor.
Eki Görüntüle 2066837
Ben de mandalinayı çoook seviyorum.Mandalinaya bayılıyorum hergün 3 tane yerim. 1 kiloda yerim ama kendimi tutuyorum o kokusu beni benden alıyor
Çok teşekkür ederim canım amiiinnn . Rabbim tüm evlatları korusun onlara hayırlı uzun ömür versinŞimdiden oğlunuzun doğumgününü kutluyor, sağlıklı, mutlu çok güzel bir ömür diliyorum ona sevdikleriyle.
Vee doğumgünü partisinde en şık siz olacaksınız eminim.
Amin canım, inşallah.Çok teşekkür ederim canım amiiinnn . Rabbim tüm evlatları korusun onlara hayırlı uzun ömür versin
Dirilisci hatun canim oglun nasil oldu merak ettim Rabbim korusun pasani biran önce iyilessin. Benim oglumda birkeres8nde yüksek ateslendi ateşi 39 lardaydi hep ilaç verince dusuyordu sonra tekrar çıkıyordu tam 1 hafta süresince odasında yattım oğlumun ateşi sürekli düşürmeye çalıştım kanda ve idrarda bişey çıkmadı en son kaka kültürü yapıldı orta derece lokasit çıktı.
Zor bir dönem sizin için Rabbim acil şifa versin
Ay kuzum kıyamam yaa, viral bişi mi acaba?
tüm şanslar seninle olsun ama ben başaracağına eminim, zaten dengeli düzenli besleniyorsun biraz sıksan dişini anında kurtulursun 9'lardan.
Geçmiş olsun canım. Ne dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?