Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dikkat ettiğin sürece gidecektir. InşALLAH hedefledigin herşeye ulaşırsın

İki hafta süren kursumuz bitti, işyerimdeki odama döndüm.
Ara öğünlerimi zamanında yiyebileceğim artık.
Bir de daha çok su içebileceğim.
Sabah domates, salatalık ve biberli peynirli bir sandviç yedim.
Saat 10:00 ara öğününde 5 kuru erik yedim. (Yanında 2 ceviz yemem gerekiyordu, ama evden getirmeyi unutmuşum.)
Öğlearasında da işyerimizdeki salata tabağından aldım. (3 yemek kaşığı havuçlu yoğurtlu cevizli meze, 2 yemek kaşığı kerevizli cevizli meze, 2 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye, 2 adet mücver)
Saat 15:00'deki ara öğünde 1 mandalina yiyeceğim. Yanında da 1 bardak light yoğurt yiyeceğim.
Akşam yemekte etli kuru fasulye yemeğim ve bulgur pilavım var.
Kuru fasulyeden 4 yemek kaşığı, bulgur pilavından 5 yemek kaşığı yiyeceğim. Yanında da 1 su bardağı light yoğurt yiyeceğim.
Akşam ara öğününde çok acıkmazsam meyve hakkımı yememeyi planlıyorum inşallah.

kaanin annesi mezun hanım, beğenip yorum yazmamışsın? günaydınlar.
Günaydınlar efendim
Geç oldu biraz ama yazabildim sonunda, banka da İsim çıktı acele acele gittim geldim o yüzden yazmadan çıktım, yoksa biraz hava atacaktim size
36 beden dar yüksek bel Jean aldım birde kot etek aldım hafta sonu. ayrıca geçen hafta pazartesiden bu pazartesiye 500 gr vermisim.
Darısı tüm arkadaşlarımın başına olsun hepiniz istediğiniz kiloda olun.
Resim atamiyorum kocam üye olduğumu bilmiyor kızıyor böyle şeylere ama bilse kk da motive olup kilolardan kurtuldug7mu teşekkür etmesi lazım.
Bir gobegim ve yan simitlerim var bugün plank duruşu yapmaya başlıyorum hem göbek hem duruş için yapacağım, bacaklar içinde yürüyüş yapıyorum geçtiğimiz hafta başladım onada.
Oğlumun doğum gününü kalabalık kutlamayi düşünüyoruz en güzel ben olucam

Inaniyorum yapacaksın hatta bu hafta cuma tartida güzel bir sonuç göreceksin suyunu artir ve biraz egzersiz yeter.

Şimdiden oğlunuzun doğumgününü kutluyor, sağlıklı, mutlu çok güzel bir ömür diliyorum ona sevdikleriyle.
Vee doğumgünü partisinde en şık siz olacaksınız eminim.

Dirilisci hatun canim oglun nasil oldu merak ettim Rabbim korusun pasani biran önce iyilessin. Benim oglumda birkeres8nde yüksek ateslendi ateşi 39 lardaydi hep ilaç verince dusuyordu sonra tekrar çıkıyordu tam 1 hafta süresince odasında yattım oğlumun ateşi sürekli düşürmeye çalıştım kanda ve idrarda bişey çıkmadı en son kaka kültürü yapıldı orta derece lokasit çıktı.
Zor bir dönem sizin için Rabbim acil şifa versin

Mandalinaya bayılıyorum hergün 3 tane yerim. 1 kiloda yerim ama kendimi tutuyorum o kokusu beni benden alıyor

Saol canım 2 gündür ben hiç dusuremedim hastaneye geldiğimizde 39.8 di doktor yatış verdi direkt serumlar ilaclar havalar bekliyorum şimdilik henüz idrar tahlili falan vermedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…