- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #263.381
InşALLAH.Günaydınlar efendim
Geç oldu biraz ama yazabildim sonunda, banka da İsim çıktı acele acele gittim geldim o yüzden yazmadan çıktım, yoksa biraz hava atacaktim size
36 beden dar yüksek bel Jean aldım birde kot etek aldım hafta sonu. ayrıca geçen hafta pazartesiden bu pazartesiye 500 gr vermisim.
Darısı tüm arkadaşlarımın başına olsun hepiniz istediğiniz kiloda olun.
Resim atamiyorum kocam üye olduğumu bilmiyor kızıyor böyle şeylere ama bilse kk da motive olup kilolardan kurtuldug7mu teşekkür etmesi lazım.
Bir gobegim ve yan simitlerim var bugün plank duruşu yapmaya başlıyorum hem göbek hem duruş için yapacağım, bacaklar içinde yürüyüş yapıyorum geçtiğimiz hafta başladım onada.
Oğlumun doğum gününü kalabalık kutlamayi düşünüyoruz en güzel ben olucam
geçmiş olsun canım. ALLAH şifa versin inşALLAHSaol canım yatış verdi bronsit olmuş
Çok geçmiş olsun canım..Günaydın kızlar pek ugrayamiyorum k.bakmayin oğlum hasta 3 gündür ateşli dün acile gittik antibiyotik verip gönderdiler halen düşmedi atesi simdi tekrar goturcem
Geçmiş olsun canım. Hastanede umarım daha fazla hırpalanmadan toparlar..Saol canım yatış verdi bronsit olmuş
Sporu artırman iyi olur canım, daha güzel eksiler görürsün :)Merhabalarmorordek
Bugün diyetisyenimin tartısında da 95 kg çıktım.
Egzersizim az, onu arttırmamı istedi. Önümüzdeki günlerde hedefim varolan diyet listemi uygulayıp, hareketimi arttırmak.
Herkese bol egzersizli, verimli, mutlu bir hafta diliyorum.
Sevgiler.
Teşekkür ederim cnmKaptanligin hayırlı olsun
Mefkurem tatlim tekrar hayirli olsun kaptanliginGünaydınlar mutlu haftalar sevgili 5.takım
Bol eksili bi hafta olsun inş.hepimiz için
toplight sana ayrıca bi selam çakayım cnm :))
Teşekkür ederim cnm inş.öyle olur :)Mefkurem tatlim tekrar hayirli olsun kaptanligin
geçmiş olsun canım. ALLAH şifa versin inşALLAH
Çok geçmiş olsun canım..
çocukların hastalığı çok zor hastanede yatmak daha zor.
Allah acil şifalar versin
Geçmiş olsun canım. Hastanede umarım daha fazla hırpalanmadan toparlar..
Ayy kimler gelmiş de görmemişim, geçmişe çok bakamamıştımGünaydınlar mutlu haftalar sevgili 5.takım
Bol eksili bi hafta olsun inş.hepimiz için
toplight sana ayrıca bi selam çakayım cnm :))
Selamlar
Dün giremedim bugün de girmem bu saati buldu.
Tezle uğraşıyorum, yapacak çok iş var.
Sizler nasılsınız, neler yapıyorsunuz bakayım? :)
Canim eminim eski zuhal geri gelecek ve o kilolar gidecek rahat ol senTeşekkür ederim cnm inş.öyle olur :)
Belki bende bu sayede disipline olurum yoksa yola geleceğim yok :)
Çok teşekkür ederim bitanemAyy kimler gelmiş de görmemişim, geçmişe çok bakamamıştım
Kaptanlığın hayırlı olsun ablacım, eminim çok iyi bir kaptan olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?