Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar mutlu haftalar sevgili 5.takım

Bol eksili bi hafta olsun inş.hepimiz için

toplight sana ayrıca bi selam çakayım cnm :))

Günaydınlar ablacım, bende size gelip bi tebrik edeyim diyodum sen gelmişsin, hayırlı uğurlu olsun, hakkıyla yapacağına eminim

Günayddınnnnnnn.
Sabah tartısı 76. Aslında bu kadar açlığa 75li rakam gelir diyordum ama demek marifet açlıkta değil. Midem kötü diye beslenmem bu kadar eksik bu arada hatırlatırım.

Günaydın kızlar pek ugrayamiyorum k.bakmayin oğlum hasta 3 gündür ateşli dün acile gittik antibiyotik verip gönderdiler halen düşmedi atesi simdi tekrar goturcem
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Dilerim oğlunuzun sağlığı daha iyidir bugün.

Harikasınız.
Ankara'da da bir maraton düzenleseler keşke.

İnşallah canım.
Bu hafta çok gayret göstereceğim.
Diyetisyenimden geliyorum. 95 kg çıktım tartıda. Bir 80'leri göreydim artık.

Merhabalar Arkadaşlar,
Bugün sabah diyetisyenime gittim. Tartısında bildirimimdeki gibi 95 kg çıktım.
İki hafta boyunca, kursta iken ara öğünlerimi yiyemediğimi ve diyetime tam olarak uyamadığımı söyledim. Bu hafta uymamı istedi. Diyetimde bir değişiklik yapmadı. Aynen devam.
Bu hafta hedefim gün içerisinde düzenli olarak yürüyüş yapmak ve 10000 adıma ulaşmak. Bana şans dileyin; emi?
Sevgiler hepinize.

Saol canım yok hala hasta 2 gündür baygın yatıyor ateşi yukseliyor sürekli

Ay kuzum kıyamam yaa, viral bişi mi acaba?

tüm şanslar seninle olsun ama ben başaracağına eminim, zaten dengeli düzenli besleniyorsun biraz sıksan dişini anında kurtulursun 9'lardan.

Kilo verme sürecinde kış meyvelerinin çok faydalı imiş.
Örneğin greyfurt yağ yakımında çok faydalı.
1/2 ayva 1 porsiyon meyve yerine geçiyor.
Büyük bir narın 1/4'ü 1 porsiyon meyve yerine geçiyor.
Kivi de çok faydalı imiş. Tok da tutuyor.
Diyetisyenim meyve hakkımı kuşluk ve ikindi ara öğünlerinde veriyor.
Acıkırsam gece de 1 adet meyve ve 5 adet badem hakkım var.
Ama mümkünse gece meyve yemememi tercih ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…