Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tam diyet yaptım diyemem ama çok dikkat ettim. abur cubur hiç yemedim. akşamdan sonra bişey yemedim. ekmek zaten kahvaltıda yerim. bol su bitki çayı ve yeşil çay içtim.
ama en etkilisi hergün spor yapmam oldu 4 ay boyunca hiç bırakmadım haftada en az 6 gün yaptım
leslie ve tk 500 okadar. diğer yemeklerde ayırt etmedim. acıktığımda en büyük destekçim form bisküvi oldu iki tane yiyince aclık kalmıyor bide leblebi yedim aralarda.
şimdide dikkat ediyorum ama malesef spor sıfır olğu ve bütün gün oturarak çalıştığım için çok fazla etkili olmuyor.
spor şart yani

ay orucum bitsin sabah 5 buçukta görüşelim madem :KK48: leslie yi yapar güne zinde başlarız. inanılmaz bacaklarım incelmişti benim zamanında.

Her gün ortak bir egzersiz yapsak önerisinde bulunmuştum ya daha evvel. Ne dersiniz? Başlayalım mı?
Burada gün içerisinde yaptığımız egzersizleri ve yeni egzersiz önerilerimizi de paylaşırız.
Takım ruhunu da pekiştirmiş oluruz diye düşünüyorum.:KK19::KK5:

Son düzenleyen: Moderatör:
Her gün ortak bir egzersiz yapsak önerisinde bulunmuştum ya daha evvel. Ne dersiniz? Başlayalım mı?
Burada gün içerisinde yaptığımız egzersizleri ve yeni egzersiz önerilerimizi de paylaşırız.
Süper olur ben varım :KK19: yarından itibaran ne spor yaparsam ayrıntısıyla paylaşırım

İşyerimde tüm gün oturarak çalıştığım için mümkün olduğunca öğlearalarında ve akşamları yürümeye çalışıyorum.
Bugün dışarıda işlerim vardı, 1 saat yürüyüş yapma fırsatım oldu. Akşam da yürüyeceğim kısmetse.
Artık şu yağlara bir savaş açmanın ve onları daha hızlı eritmenin zamanı geldi. :KK55:

Ev ile ilgili işlerimiz, iş güç derken gün içerisinde kendimize ayıracak kısıtlı zamanlarımız kalıyor.
Günde 1 saat veya başlangıç için 45 dakika bile kafi belki de.
Gün içerisinde yapacağımız bu egzersiz günümüzü daha mutlu ve zinde geçirmemize de yardım eder inşallah.
Sevgiler hepinize.
Yanaklarınızdan öpüyorum. :KK36:

İşyerimde tüm gün oturarak çalıştığım için mümkün olduğunca öğlearalarında ve akşamları yürümeye çalışıyorum.
Bugün dışarıda işlerim vardı, 1 saat yürüyüş yapma fırsatım oldu. Akşam da yürüyeceğim kısmetse.
Artık şu yağlara bir savaş açmanın ve onları daha hızlı eritmenin zamanı geldi. :KK55:
ne güzel benim gün içinde hiç fırsatım yok tek şansım sabah erken kalkıp yapmak.

Ev ile ilgili işlerimiz, iş güç derken gün içerisinde kendimize ayıracak kısıtlı zamanlarımız kalıyor.
Gün içerisinde yapacağımız bu egzersiz günümüzü daha mutlu ve zinde geçirmemize de yardım eder inşallah.
Sevgiler hepinize.
inşallah canım bizdende sana sevgiler
hayırlı akşamlar :KK68::KK68:

Yani düşün ben normalde zaten 6 da kalkan bi insanım spor yapacağım zaman 5,30 da kalkıyorum 45 dk spor 15 dk duş saat 6,30 sonrasında kahvaltı edebilirsem giyinme 7 de çıkış. başka türlü mümkün değil spor yapamam uykumdan feragat ediyorum...azimle..... duvarı deler misali geçen ocak ayında başlayıp nisan ayına kadar 7 kilo vermiştim ve 57 kiloydum nisan ayında ama yazın tatil ramazan derken 62 oldum yine. korumak çok önemli. yine başarıcam ama inanıyorum :sus:
O azimli fare bir ara bizdeydi. Bende sabah 5.30da kalkıp 1 saat spor duş 7.30da ise giderdim. Şimdi çok yoruluyorum. Enerjim kalmiyor 6.40da evden çıkıyorum :110:

Güzel olur ama saatler sartlar nasıl uydurulacak. Mesela ben yürüyüş yapamıyorum. Bizim oralar çok ıssız ve benim yürüyüş bandım da yok. Bisiklet var ama popiş acıyor yapamıyorum. Ve spor yapmaya vaktimde olmadığı için kızımla müzik açıp dans ediyoruz. Ben biraz zumbavari yapıyorum oradan yırtıyorum. Sonra da ip atlama yarışması yapıyoruz ana kız. :KK48:
Bizim sporumuz bu kadar işte :ıslık:

Bende öğlen 20-30 ek yürüyüş yapıyorum. Ortak sporumuz olabilir;)

Ben kaç gündür menü paylaşmadım paylaşayım bari :KK72:
Dün
Kahvaltı
Damates salatalık biber fesleğen peynir
2 dilim tbe

Öğlen
Ton balıklı salata

Ara
8tane kepekli minik gerisini
200ml süt
1 tane küçük mandalina hepsi ayrı ayrı yendi

Akşam
Kıymalı karnıbahar
Salata
2dilim tbe

3.2lt su
2kupa yeşil çay
1 sade Türk kahvesi

150ip atlama

Bugün
1 haşlanmış yumurta 6ogr peynir
domates biber fesleğen

Öğlen
Domates salatası tavuk döner ayran

Ara
350ml ayran
1 mandalina
4tane minik kepekli gerisini

Akşam
Kıymalı kapuska
Salata 2 dilim tbe

3.2lt su
2 kupa atom çay (zencefil havlıcan tarcinli)
2 kupa yeşil çay
1 sade Türk kahvesi

Akşam ip atlayacağım bakalım bu sefer kaç tane olacak Hoppa

Hadi ya süper o zaman :halay::halay: eminim böyle daha keyifli olucak.:KK49::KK49::KK68:

Kesinlikle motivasyonumuz artsın.

Kalkacak mısın o saatte :)

Ya mutsuzum Nilgün ya, kalkmayı denicem yine bakalım oruç oruç yapamam şimdi de bi yerden başlayım sabah kalkıp 1 mil yaparım olmazsa.

İnşallah canım. Ben de öyle olacağına inanıyorum. :KK200::KK5:
Dün gece 1 saat yürüdüm. Çok iyi hissettim kendimi. :spor::super:

Harika yürüyüşe bende bayılıyorum ama kızımdan fırsat bulamıyorum :KK43:

Ben uyarım, bi şekilde yürüyüşü falan telafi etmeye çalışırım, şimdilik 4 kişiyiz?

@bluedolphin prensesss016 prensesss016 lydznp lydznp wendy wendy

Süper olur ben varım :KK19: yarından itibaran ne spor yaparsam ayrıntısıyla paylaşırım

Oke, böyle oturarak kilo verilmez çabalayacağız :)

Harikasın canım.

Sevgiler hepinize.

Bende öpüyorum seni taa Kayseri’den :)

Selam kızlar
Bugün menüm eksik ve sporum yok ama paylaşayım

Sabah ; 2 dilim ekmek , 1 Kk az yağlı peynir, 1 üçgen peynir domates salatalık, 10 adet zeytin ( öğlenden sonraki ara öğününden fındık fıstık yerine yedim 5 ini)

Ara ; 2 top dondurma

Akşam ; 6 kaşık kıymalı makarna, 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek ( 5 gibi yedim)

Ara; filitre kahve 2 mandalina

Ara; 1 bardak süt

1,5 litre su içtim 3 e tamamlayacağım, 1 kupa Yeşilçay içersem süper olabilir hiç içmedim
Spor yok. Öğlen hastanede geçince öğün atladım. Ama işim biter bitmez de gittim direk dondurma yedim :)

Selam kızlar
Bugün menüm eksik ve sporum yok ama paylaşayım

Sabah ; 2 dilim ekmek , 1 Kk az yağlı peynir, 1 üçgen peynir domates salatalık, 10 adet zeytin ( öğlenden sonraki ara öğününden fındık fıstık yerine yedim 5 ini)

Ara ; 2 top dondurma

Akşam ; 6 kaşık kıymalı makarna, 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek ( 5 gibi yedim)

Ara; filitre kahve 2 mandalina

Ara; 1 bardak süt

1,5 litre su içtim 3 e tamamlayacağım, 1 kupa Yeşilçay içersem süper olabilir hiç içmedim
Spor yok. Öğlen hastanede geçince öğün atladım. Ama işim biter bitmez de gittim direk dondurma yedim :)
Afiyet olsun Denizime :KK19:
Ekmek ile makarna aynı öğün oldumu peki kuzum :110: hızla aramıza dönme en az 6 ay beklemen lazım :KK48:

Back
X