Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba 6 aylik bir bebegim var ve zayiflamaya karar verdim 74 kiloyum boyum 1.68 şu an hedefim hedefim dogumdan onceki kilom olan 62 ye dönmek.insallah yardimlarinizla o gunleri de gorurum
Hoşgeldin canım. Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazmış mıydın?
Kaptan yardımcısıyım ben, 28 yaşındayım ve benim de 6 aylık bir oğlum var :)

Selam kızlar
Haftasonum kaçamak dolu okul başlasa da düzenime dönsem. Ne misafir bitiyor ne misafirlik çıldıracağım ya bir şeyden kaçsam bir şeye yakalanıyorum. Herkes ne çok abur cubur yiyor. Yarın okula git gel yürüyeceğim.

Eki Görüntüle 2069409 Doğumgünün kutlu olsun Ayşeciğim lydznp ailenle birlikte nice sağlıklı, mutlu yaşların olsun.
Çok teşekkür ederim kızlar. Hep birlikte inceceik ömürlerimiz olsun inşALLAH

Sen başarırsın. Ben biliyor ve inanıyorum

Gunaydinlarr
Merhaba 6 aylik bir bebegim var ve zayiflamaya karar verdim 74 kiloyum boyum 1.68 şu an hedefim hedefim dogumdan onceki kilom olan 62 ye dönmek.insallah yardimlarinizla o gunleri de gorurum
C
anim seni dun davet ettim ama tel arizalandigi icin yzaamadim tekrar bende takim kaptaniyim 46 yasindayim 2 cocuk annesiyim
Kusura bakmayın uzun süre geçtiği için herhalde önce sistem kabul etmedi sonra kabul etti. Aranıza katılmak isterim.
Cnm sen de holsgleldin kurallarimiz ilk sayfada tanisiriz zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…