- 6 Nisan 2010
- 4.510
- 16.061
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #263.721
Çok teşekkür ederim canım.Tebrikler cnm su regli de olsan super gidecek bu hafta
Bu arada dikkat et kendine aaar sogudu iyice ihlamur falan yap
Teşekkür ederim canım :)Eki Görüntüle 2068890 Merhabalarmorordek
Doğumgünün kutlu olsun. Nice sağlıklı, mutlu, neşe dolu yaşlar diliyorum tüm sevdiklerinle.
Hoşgeldin canım. Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazmış mıydın?Merhaba 6 aylik bir bebegim var ve zayiflamaya karar verdim 74 kiloyum boyum 1.68 şu an hedefim hedefim dogumdan onceki kilom olan 62 ye dönmek.insallah yardimlarinizla o gunleri de gorurum
Okudum ama kabul ettim yazmayi unutmusum yazayim hemen.Hoşgeldin canım. Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazmış mıydın?
Kaptan yardımcısıyım ben, 28 yaşındayım ve benim de 6 aylık bir oğlum var :)
Teşekkür ederim.Teşekkür ederim canım :)
Bu arada eksi görmen de süper :)
nice mutlu senelere canım
tesekkur ederim canım umarim devami gelir
Ayyy listeye boyle donmem çok kötü oldu resmen eksilerdeyim
cok iyi tebrik ederimcanim
listedeyimde ben simdi eksiylemi başladım cok üzüldüm
Bu uafta kötü olmus gercekten haftaya iyi hazirlanip ilk üçe girelim bence
canim evdeydim oglumla ilgilendim ugrayamadim buraya aksamada tonla misafirim vardi. Ama bol spoelu ve yürüyüşlü bi gündü toplamda 3 saat falan yürüdum sanirim ve leslie 2 mil yaptim
cok iyiymis ben bi arastirayim neler yapmis
Çok teşekkür ederim kızlar. Hep birlikte inceceik ömürlerimiz olsun inşALLAHEki Görüntüle 2069409 Doğumgünün kutlu olsun Ayşeciğimlydznp ailenle birlikte nice sağlıklı, mutlu yaşların olsun.
Süper gitti 500gr daha
Hoşgeldin. InşALLAH istediğin kiloya ulaşırsınMerhaba 6 aylik bir bebegim var ve zayiflamaya karar verdim 74 kiloyum boyum 1.68 şu an hedefim hedefim dogumdan onceki kilom olan 62 ye dönmek.insallah yardimlarinizla o gunleri de gorurum
HoşgeldinIyi geceler.
Ben 6. Takımdan mayıs ayına kendi isteğimle ayrıldım. 6 Ay doldu yada dolmak üzere mümkünse bende aranı
Sen başarırsın. Ben biliyor ve inanıyorumSelam kızlar
Haftasonum kaçamak dolu okul başlasa da düzenime dönsem. Ne misafir bitiyor ne misafirlik çıldıracağım ya bir şeyden kaçsam bir şeye yakalanıyorum. Herkes ne çok abur cubur yiyor. Yarın okula git gel yürüyeceğim.
CMerhaba 6 aylik bir bebegim var ve zayiflamaya karar verdim 74 kiloyum boyum 1.68 şu an hedefim hedefim dogumdan onceki kilom olan 62 ye dönmek.insallah yardimlarinizla o gunleri de gorurum
Cnm sen de holsgleldin kurallarimiz ilk sayfada tanisiriz zamanlaKusura bakmayın uzun süre geçtiği için herhalde önce sistem kabul etmedi sonra kabul etti. Aranıza katılmak isterim.
Teşekkür ederim.Süper gitti 500gr daha
Bir de hergun tartılma canım ödem bir var bir yok. Insani kötü etkiliyor
Hoşgeldiniz.Merhaba 6 aylik bir bebegim var ve zayiflamaya karar verdim 74 kiloyum boyum 1.68 şu an hedefim hedefim dogumdan onceki kilom olan 62 ye dönmek.insallah yardimlarinizla o gunleri de gorurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?