Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim arkadaşım inşallah
Benide en çok etkileyen yorgunluk,

Merhaba canım,tartıya pek takılma regl dönemi ödem olabiliyor hepimizde.

Hosbuldumm.İlac cok kotu kullanamiycam gibi geliyor duzenli diyetle cozmeye calisicam bakalim kilom coook.fazla ya
İnsülin direncimin yüksek olduğu dönemde Endokrin uzmanım bana Glukophage vermişti. Günde 1 adet içiyordum. İshal durumu olunca günde 1/2 adete düşürdü. Fakat yine ishal devam edince bu ilacı bıraktırdı. Diyetle kilo vermem için diyetisyene yönlendirdi.
Bırakmadan önce Endokrinoloji uzmanınıza danışmanızda fayda olabilir. Sizde de ilaç yan etki mi yapıyor?
Hipotiroidim için Levotiron kullanıyorum uzun süredir. Bu ilacı aksatmamın veya bırakmamın zararlı olacağını söylemişti doktorum.

Merhabalar Arkadaşlar,
Merhaba morordek
Merhaba moni
Bugün sabah tartıda 94,5 kg'ı gördüm.
Kilomda 0,5 kg azalma görmek beni gerçekten çok mutlu etti.
Yağ miktarı da 41.2 fat olan eski değerim çıktı. Sanırım bir gün evvel ödemim varmış ve bu yüzden yağ miktarında 41.9 fat'i görmüşüm.
Bu arada hala regl olmadım. Olsa da bi rahatlasam diyorum. Davul gibi şiş hissediyorum hala.
Dün pek mesaj yazamadım, kusura bakmayın toplight , çok hastaydım. Boğaz ağrısı ile başlayan soğuk algınlığı nezleye dönüştü.
Neyse ki bugün daha iyiyim çok şükür. Sıcak şeyler içip evde istirahat ediyorum.
Mutlu bir akşam diliyorum hepinize.
Sevgilerimi gönderiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
nice mutlu senelere canım

tesekkur ederim canım umarim devami gelir

Ayyy listeye boyle donmem çok kötü oldu resmen eksilerdeyim
Günaydın herkese herkese bol bol eksiler inşallah..
Geçen cuma 83.4 bu sabah 81.5 :)
cok iyi tebrik ederimcanim

listedeyimde ben simdi eksiylemi başladım cok üzüldüm

Selam kızlar sondan 1. liğimiz hayırlı olsun
Bu uafta kötü olmus gercekten haftaya iyi hazirlanip ilk üçe girelim bence

Ayy ipimi iş yerinde unuttum ya

prensesss016 senden ses gelmedi bugün evdeydin?
canim evdeydim oglumla ilgilendim ugrayamadim buraya aksamada tonla misafirim vardi. Ama bol spoelu ve yürüyüşlü bi gündü toplamda 3 saat falan yürüdum sanirim ve leslie 2 mil yaptim

7. Takımdan bir arkadaş 59,9 dan 55,9 a düşmüş gözlerime inanamıyorum, o azimle tüm kiloyu 2-3 haftada veririm ki ben, yapabilir miyim sizce?
cok iyiymis ben bi arastirayim neler yapmis

Bugün kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, 1/2 kibrit kutusu kaşar peyniri, 4 siyah zeytin, 1 dilim esmer ekmek yedim.
Ara öğünde 2 fincan yeşil çay içtim.
Soğuk algınlığından olsa gerek iştahım kesildi.
Birazdan 1 meyve yiyip, yanında 1 bardak kefir içeceğim.
Akşam yemeğinde ise 1 kase tarhana çorbam ve 1 porsiyon kapuskam var.

Tebrikler cnm su regli de olsan super gidecek bu hafta
Bu arada dikkat et kendine aaar sogudu iyice ihlamur falan yap

Cnm haftasonu sakin oluyor zaten ben bile ugrayamadim
Gunu de guzel atlatmissin ilk girisin eksi oldu ama bundan sonra cabuk kg vereceksin bu azimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…