- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #263.861
Aynı canım aynı nerelerdesin sen :)Slm kızlar burdan izne ayrılalı baya oluyor epey de kilo aldım.kaptanımız aynı mı bilmiyorum nasıl geri dönebilirim hiç onu da bilmiyorum
Ben de önlenemez şekilde cips yiyorum :) artık enfeksiyonum var diye düşünmeye başladım :) belki bilimsel bir açıklaması vardır ama eğer yoksa da enteresan şekilde bizim ailede enfeksiyonu olan cipse sarıyor :)İyi akşamlar kızlar,
listeme harfiyen uyduğum halde tartıda değişiklik yok ve bu haftaki listem detoks tarzıydı.hem açım hem gram oynamıyor bu durum beni etkiliyor.bir tencere makarna yapıp yiyesim var kafayı yicem.
Verdiklerimiz yerleşmeden bozunca geri alıyoruz tek seferde kurtulmak lazım diyeceğim de orada da cips yememek lazım:)Malesef canım 78 olmuşum bile hemen arada böyle oluyor diyet yapmaktan yoruluyorum ve salıyorum kendimi
yok canım öyle makarna falan boyle istekler gelince ne yapiyoruz kocaman bir bardak su içiyoruzİyi akşamlar kızlar,
listeme harfiyen uyduğum halde tartıda değişiklik yok ve bu haftaki listem detoks tarzıydı.hem açım hem gram oynamıyor bu durum beni etkiliyor.bir tencere makarna yapıp yiyesim var kafayı yicem.
sen korumadaydin demi canim dikkat et kendine tekrar dönme sahalaraBen de önlenemez şekilde cips yiyorum :) artık enfeksiyonum var diye düşünmeye başladım :) belki bilimsel bir açıklaması vardır ama eğer yoksa da enteresan şekilde bizim ailede enfeksiyonu olan cipse sarıyor :)
Ben de önlenemez şekilde cips yiyorum :) artık enfeksiyonum var diye düşünmeye başladım :) belki bilimsel bir açıklaması vardır ama eğer yoksa da enteresan şekilde bizim ailede enfeksiyonu olan cipse sarıyor :)
Yemedim atlattım hamdolsunyok canım öyle makarna falan boyle istekler gelince ne yapiyoruz kocaman bir bardak su içiyoruz
sen korumadaydin demi canim dikkat et kendine tekrar dönme sahalara
Saçmalama cumaya artı yüzde mi gelmek istiyorsunMalesef canım 78 olmuşum bile hemen arada böyle oluyor diyet yapmaktan yoruluyorum ve salıyorum kendimi
Sakın monişim. Makarna yersen hiçbirşey daha iyi olmayacak. Sen bunun üstesinden gelirsinİyi akşamlar kızlar,
Tatlım cipslerde çin yüzü var. Monosodyum glutamat. En pis şeyin üzerine bile döksen lezzetli sinyali gönderiyor beyne. Ay Rica bağımlılık yapıyor. Bunu bol ve uzak durmaya çalış. Yaptığın en yanlış şey bence cipsBen de önlenemez şekilde cips yiyorum :) artık enfeksiyonum var diye düşünmeye başladım :) belki bilimsel bir açıklaması vardır ama eğer yoksa da enteresan şekilde bizim ailede enfeksiyonu olan cipse sarıyor :)
Kaptanımız aynı bıraktığın gibi. Ne aldı ne verdi :) inşALLAH dönersinSlm kızlar burdan izne ayrılalı baya oluyor epey de kilo aldım.kaptanımız aynı mı bilmiyorum nasıl geri dönebilirim hiç onu da bilmiyorum
Tebrikler tatlım. Tekrarı olmasın inşALLAHYemedim atlattım hamdolsun
Amerika iştah bombası atmış bizim üstümüze. Kesinlikle böyle birşey var. Yoksa herkes birden mi diyet bozar
Yaa biliyorum çok ara verdim pişmanım.ama bazen araya başka şeyler giriyor..çok istiyorum nasıl dönebilirim.Aynı canım aynı nerelerdesin sen :)
Hadi dön aramıza da ver fazlalıkları :)
Liste dışı takıl istersen ya da listeye dönme durumuna da bakarız :)Yaa biliyorum çok ara verdim pişmanım.ama bazen araya başka şeyler giriyor..çok istiyorum nasıl dönebilirim.
Hoşgeldin tekrar şekerim.Yaa biliyorum çok ara verdim pişmanım.ama bazen araya başka şeyler giriyor..çok istiyorum nasıl dönebilirim.
Biraz sağlık sorunları vardı onunla uğraştım.Bazı sıkıntılarım oldu ama şimdi şükür daha iyiyim.Artık kendimi iyi ve hazır hissedince dönmek istedim.Listeye girmek beni çok motive ederdi ama dönebiliyormuyum bakarsan çok sevinirim.senin bebiş nasıl oldu büyümüştür sen nasılsın kilo filan kalmamıştır heralde:)Liste dışı takıl istersen ya da listeye dönme durumuna da bakarız :)
Nasılsın neler yaptın bu arada? :)
Sağol canım bundan sonra buralardayım:)Hoşgeldin tekrar şekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?