- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #263.841
Herkes nerelerde acaba yemek hazırlayacağım bir bakayım dedim kimse yazmamış. Herkes iyi mi diyete uygun bir gün geçiriyor mu? Benim için bu saatler normal zaten akşam içimden canavar çıkıyor sanki
MerhabalarHerkes nerelerde acaba yemek hazırlayacağım bir bakayım dedim kimse yazmamış. Herkes iyi mi diyete uygun bir gün geçiriyor mu? Benim için bu saatler normal zaten akşam içimden canavar çıkıyor sanki
Rehavete kapıldın bebeyim o zamaannn. Aman dikkat et, sen artık korumak zorundasın Denizcim.Ortim süpersin.
Ben yine yedim benim ağzımı birisi tutsun bana anormal şeyler oluyor :)
Ooovvvv şimdiden geçmiş olsun. Benimde dişçiye gitmem lazım. Haftaya başlayayım bari yine. Of.Merhabalar
Bugün sabah 2 kayısı yedim, 1 bardak ılık su içtim. Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, 4 siyah zeytin, 1 kibrit kutusu light beyaz peynir getirdim evden, işyerinde yedim. Ama ekmek getirmeyi unutmuşum, simit aldım.
Ara öğünde 3 kuru kayısı, 2 ceviz yedim.
Öğlene kadar yine acıkınca, öğleden sonra ara öğünü için getirdiğim portakalı yedim.
Öğlearasında 1 kase brokoli çorbası, tavuklu beğendi kebap, 3 yemek kaşığı spagetti yedim.
Sabahki 1 simit=4 dilim ekmek demek. Öğlen yediğim 3 yemek kaşığı makarna=1 dilim ekmek demek. Akşama çok dikkat etmeliyim, ekmek yememeliyim.
Bugün işyerimden biraz erken çıkacağım. Apse yapan dişim çekilecek. Bana şans dileyin emi?
Hepinize sevgiler. Öpüyorum.
Çok teşekkür ederim canım.Ooovvvv şimdiden geçmiş olsun. Benimde dişçiye gitmem lazım. Haftaya başlayayım bari yine. Of.
Bir an önce toparlamak lazım canım. Tekrar eden kaçamaklar + olarak dönüyor maalesefBende aynı canim 1 haftadr ne bulduysam yiyorum bugün kaçamak yok simdilik
Yemeyeceğim stresine girdim böyle yaptıkça daha çok yiyorum. Sakin olmak lazım o da şimdilik bende yok :)Rehavete kapıldın bebeyim o zamaannn. Aman dikkat et, sen artık korumak zorundasın Denizcim.
Bende akşama kadar sorun yok ne oluyorsa akşam okuyor ve yarım saat içinde tüm suçları işliyorum. Bir de her seferinde mutlaka bir mazeretim var :)Merhabalar
Ben burdayııım.
Sorma canım akşamları benim de canım birşeyler istiyor.Aç olduğum için değil, çoğunlukla sıkıntıdan yediğimi farkettim. Özellikle de birşeye canım sıkkınsa iştahım artıyor.
Akşam evde aç hissettiğim zaman, oturuyorsam kalkıp evde biraz dolanıyor, bazı ertelediğim işlerimi yapıyorum. Bulaşık makinesini boşaltıyorum, yarın işyerine götüreceğim kahvaltılıklarımı ve ara öğünlerimi hazırlıyorum mesela. Dikkatim dağılıyor o arada. Faydası oluyor.
Menümü de paylaşayım.
Bugün sabah 2 kayısı yedim, 1 bardak ılık su içtim. Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, 4 siyah zeytin, 1 kibrit kutusu light beyaz peynir getirdim evden, işyerinde yedim. Ama ekmek getirmeyi unutmuşum, simit aldım.
Öğlene kadar yine acıkınca, öğleden sonra ara öğünü için getirdiğim portakalı yedim.
Öğlearasında 1 kase brokoli çorbası, tavuklu beğendi kebap, 3 yemek kaşığı spagetti yedim.
Sabahki 1 simit=4 dilim ekmek demek. Öğlen yediğim 3 yemek kaşığı makarna=1 dilim ekmek demek. Akşama çok dikkat etmeliyim, ekmek yememeliyim.
İşyerimden biraz erken çıkacağım. Apse yapan dişim çekilecek. Bana şans dile emi?
Sevgiler.
evet canım cok karbonhidratli bi gun olmuş neyse aksam dengelersin gecmis olsun bu aradaMerhabalar
Ben burdayııım.
Sorma canım akşamları benim de canım birşeyler istiyor.Aç olduğum için değil, çoğunlukla sıkıntıdan yediğimi farkettim. Özellikle de birşeye canım sıkkınsa iştahım artıyor.
Akşam evde aç hissettiğim zaman, oturuyorsam kalkıp evde biraz dolanıyor, bazı ertelediğim işlerimi yapıyorum. Bulaşık makinesini boşaltıyorum, yarın işyerine götüreceğim kahvaltılıklarımı ve ara öğünlerimi hazırlıyorum mesela. Dikkatim dağılıyor o arada. Faydası oluyor.
Menümü de paylaşayım.
İşyerimden biraz erken çıkacağım. Apse yapan dişim çekilecek. Bana şans dile emi?
Sevgiler.
Hâlâ mi yemekBen de 63 bana kırmızı kart da yetmez beyzbol sopası :)moni
O içindeki canavar yesin beyzbol sopasını. Sen mümkünse yeme artık canım. O kadar emek verdin. Dur bi ağır ol derle. Kilo olarak ağır gel demedik tatlımHerkes nerelerde acaba yemek hazırlayacağım bir bakayım dedim kimse yazmamış. Herkes iyi mi diyete uygun bir gün geçiriyor mu? Benim için bu saatler normal zaten akşam içimden canavar çıkıyor sanki
Sende miBende aynı canim 1 haftadr ne bulduysam yiyorum bugün kaçamak yok simdilik
Bir an önce toparlamak lazım canım. Tekrar eden kaçamaklar + olarak dönüyor maalesef
Bır tabak da ben alayımmmİyi akşamlar kızlar,
listeme harfiyen uyduğum halde tartıda değişiklik yok ve bu haftaki listem detoks tarzıydı.hem açım hem gram oynamıyor bu durum beni etkiliyor.bir tencere makarna yapıp yiyesim var kafayı yicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?