- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #263.881
Ama terör örgütü gibi hep bizi içten içten bitirmeye çalışıyor baksana. Biz direndikçe içimizdeki yağlar da direniyor. Beynimiz direniyor. Ama güçlüyüz başedeceğiz. Haa... Ben kaçamak yaptım mi? Artık ne yaptığımı da bilmiyorum. Dün akşam 4 dilim ekmek yedim. Şuursuz şuursuzBurda isek biz bu işin üstesinden geliriz.
Çok teşekkür ederim.evet canım cok karbonhidratli bi gun olmuş neyse aksam dengelersin gecmis olsun bu arada
Aynen canım.Yemeyeceğim stresine girdim böyle yaptıkça daha çok yiyorum. Sakin olmak lazım o da şimdilik bende yok :)
Bende akşama kadar sorun yok ne oluyorsa akşam okuyor ve yarım saat içinde tüm suçları işliyorum. Bir de her seferinde mutlaka bir mazeretim var :)
ohh çok şükür sevindimYemedim atlattım hamdolsun
menun guzel canim bol yumurtali bi gun olmuş eminim hic acikmamissindir. Ben ne zaman kahvaltida yumurta yesem o gün hic acıkmıyorum21 Kasım 2017
07,30
2 yumurta, 5 zeytin, az peynir, yeşillik, yeşil çay.
12.00
6 kaşık yumurtalı ıspanak
17.30
1 kase çorba
Salata
6- 7 Fındık
Çay
2 Litre su
öğleni çözemedim galiba cok fenaydi o zaman keske aksam bisey yemeseydin ben oyle durumlarda aksam yemegini kaldiriyorumKahvaltı
2 dilim ekmek
Tulum peyniri
Çay
Ara
Mandalina
Öğle
Cısssss
Ara
Filtre kahve
1 avuç Kuru kayısı ve kuru üzüm
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
6 yk kuru fasulye
3 yk pilav
Gece
Sütlü filtre kahve
Su: 2 lt
Spor: 1500 kez ip (öğlen yediğimin belki yarısını yakabildim.)
Karın çalışacağım yatmadan. Yazarım yine.
4 dilim ekmekmi bide corba cok fena olmus neyse bugün bol sporla çözersinAma terör örgütü gibi hep bizi içten içten bitirmeye çalışıyor baksana. Biz direndikçe içimizdeki yağlar da direniyor. Beynimiz direniyor. Ama güçlüyüz başedeceğiz. Haa... Ben kaçamak yaptım mi? Artık ne yaptığımı da bilmiyorum. Dün akşam 4 dilim ekmek yedim. Şuursuz şuursuzsanki ekmek değişik birşey. sanki hicbir zaman yiyemeyecegim birşey
sevindim canim tekrar gecmus olsunÇok teşekkür ederim.
Neyse ki diş çekimim iyi geçti. Sonrasında da sorun olmadı çok şükür.
Akşam hiç ekmek yemedim. 1 kase düğün çorbası ve karnıbahar yemeği. İnşallah dengelenmiştir.
Teşekkürler, sevgiler.ohh çok şükür sevindim
menun guzel canim bol yumurtali bi gun olmuş eminim hic acikmamissindir. Ben ne zaman kahvaltida yumurta yesem o gün hic acıkmıyorum
öğleni çözemedim galiba cok fenaydi o zaman keske aksam bisey yemeseydin ben oyle durumlarda aksam yemegini kaldiriyorum
4 dilim ekmekmi bide corba cok fena olmus neyse bugün bol sporla çözersin
sevindim canim tekrar gecmus olsun
ooo kaçaklar gelmişSlm kızlar burdan izne ayrılalı baya oluyor epey de kilo aldım.kaptanımız aynı mı bilmiyorum nasıl geri dönebilirim hiç onu da bilmiyorum
canım bence matilda kaptan değişti mi diye sormak istemiş ama bu cevap da güzel olmuşlKaptanımız aynı bıraktığın gibi. Ne aldı ne verdi :) inşALLAH dönersin
Geldim valla kaptanım artık temelli kurtulmak istiyorum şu kilolardan.ooo kaçaklar gelmiş
hoşgeldin tatlım
canım bence matilda kaptan değişti mi diye sormak istemiş ama bu cevap da güzel olmuşl
Bu sabah itibariyle 74.7 i. biliyorum çok aldım ama biraz sağlık problemlerimin etkisi oldu bunda.inşallah dönebilirim.***5. Takım 512. Etap***BEŞİNCİSİ***
toplight (70,4/) sabit
servey (71,9/71,5/0,4/%0,56)
matilda34 (65.9/65,5/0,4/%0,61) izne ayrılmak istiyor
0zlem (74,7/) sabit
inatettimolacak (63,3/) bildirim yapmadı
fattofit85 (77,7/76,5/1.2/%1,54)
moni (105,7/103,3/2,4/%2,27)
fancynancy (80,5/79,5/1/%1,24)
Cikilatacanavari (84.4/) sabit
lydznp (86,9/86,0/0,9/%1,04)
BuRCuCuKkK (56.6/55.6/1/%1.76)
maJun (72,7/71.9/0.8/%1.10)
aytozuvegece (74.3/74,8/-0,5/-%0,67)
5. Takım Ortalama: % 0,727
@matilda34 tatlım listeden 65,5 la ayrılmışsın şu an kaç kg sun ona göre listeye girip giremeyeceğine bakarız
Geçmiş olsun canım, hepimizin ara ara başına geliyor maalesef sıkıntılar. İnşallah bir daha yaşamazsın.Biraz sağlık sorunları vardı onunla uğraştım.Bazı sıkıntılarım oldu ama şimdi şükür daha iyiyim.Artık kendimi iyi ve hazır hissedince dönmek istedim.Listeye girmek beni çok motive ederdi ama dönebiliyormuyum bakarsan çok sevinirim.senin bebiş nasıl oldu büyümüştür sen nasılsın kilo filan kalmamıştır heralde:)
Canım izne çıkalı 6 ayı geçmiş ve %5 üzeri kg aldığın için dönebilirsin galiba listeye.Bu sabah itibariyle 74.7 i. biliyorum çok aldım ama biraz sağlık problemlerimin etkisi oldu bunda.inşallah dönebilirim.
Hoşgeldiniz.Biraz sağlık sorunları vardı onunla uğraştım.Bazı sıkıntılarım oldu ama şimdi şükür daha iyiyim.Artık kendimi iyi ve hazır hissedince dönmek istedim.Listeye girmek beni çok motive ederdi ama dönebiliyormuyum bakarsan çok sevinirim.senin bebiş nasıl oldu büyümüştür sen nasılsın kilo filan kalmamıştır heralde:)
Sağol canım bundan sonra buralardayım:)
Verdiklerimiz yerleşmeden bozunca geri alıyoruz tek seferde kurtulmak lazım diyeceğim de orada da cips yememek lazım:)
Saçmalama cumaya artı yüzde mi gelmek istiyorsun
Sağol canım daha iyiyim şükür.Maşallah bebişine ek gıdalara da başladın biraz daha rahat edersin artık.Günaydın hanımlar
Geçmiş olsun canım, hepimizin ara ara başına geliyor maalesef sıkıntılar. İnşallah bir daha yaşamazsın.
Bebiş 6 aylık oldu :) Büyüdü baya. Ben de şu ara 64 civarında geziniyorum. Çoğu gitti 2-3 kg kaldı ama hiç diyet moduna girmedim zaten. Aslında biraz dikkat etsem onlar da gider ama bi türlü irade gösteremedim :)
Canım izne çıkalı 6 ayı geçmiş ve %5 üzeri kg aldığın için dönebilirsin galiba listeye.
Teşekkür ederimHoşgeldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?