- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.261
Ya bırak şunu bıktım şunun adresındennn verse de gondermem artıklkAdedini ver gönderelim
Ya bırak şunu bıktım şunun adresındennn verse de gondermem artıklk
Nasıl tanımyorum malımıkız baharat ve kahve öğütüyor keten tohumu için almıştım
Asla yapmazsın. Bende veysiş gibi sana inanıyorumsen inanıyormusun netten alıntı yapacağıma
Olmazİlk piştiğinde çıtır ertesi gün pammik olur mu
Ilk piştiğinde çıtırdi canım sonra yumuşadı. Ben onu yağ olmadığı için hamur gibi olmadı birbirine yapışması manasinda dedim yaa....Aynen yumusak olunca ekmek hıssı verıyor
Kıvrak zekalı olmak ayrıcalıktırSenin buluşların beni benden alıyor veysiş
Aslında kalkıp kek borek yapasım var ama dunu hatırlıyorummm vazgecıyorumIlk piştiğinde çıtırdi canım sonra yumuşadı. Ben onu yağ olmadığı için hamur gibi olmadı birbirine yapışması manasinda dedim yaa....
Ya bırak şunu bıktım şunun adresındennn verse de gondermem artıklk
Alt katta depoluyordu kaygana gelince bazanin altına ve küçük odaya doldurmaya basladi. Bir kısmınıda evde aksesuar olarak kullanıyorNasıl tanımyorum malımı
Bu kdr gereksız malzemeyı nerde depoluyorsun
Kaynana haklı yemınleeeeeeAlt katta depoluyordu kaygana gelince bazanin altına ve küçük odaya doldurmaya basladi. Bir kısmınıda evde aksesuar olarak kullanıyor
Senin beyninde hiç düzlük yok canım maşallah kıvır kıvırKıvrak zekalı olmak ayrıcalıktır
Yok canım o kadar bakım malzeme uğraşıyorlar. Yoksa kendiliğinden değil.Su unlulerın cıldı nadıl ısıl ısıl dımı
ay sorma herşeyin altı doluuuuNasıl tanımyorum malımı
Bu kdr gereksız malzemeyı nerde depoluyorsun
Asla yapmazsın. Bende veysiş gibi sana inanıyorum
Bence haklı değil. Şaka bile olsa Nilgüşümü o kaynanaya harcatmamKaynana haklı yemınleeeeee
Servey yeminle PİSİŞİKSİN rahatsızsın bu u bılerek yasaO ses turkıye yı actık
Gecen seneden bır yarısmacı cıktı
Bır sene oncekı dıyalogları ezbere hatırlıyorum gereksız yere
Kadın cıktı bunun kardesı olmustu
Şimdı su sarkıyı ısteyecek dedım
Esım beynını rahat bırak dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?