- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.281
Bencede biraz deşarj olsunO ses turkıye yı actık
Gecen seneden bır yarısmacı cıktı
Bır sene oncekı dıyalogları ezbere hatırlıyorum gereksız yere
Kadın cıktı bunun kardesı olmustu
Şimdı su sarkıyı ısteyecek dedım
Esım beynını rahat bırak dedı
NereyeeeeeeeeeAyy gozlerime inanamadim eve gelip baktim ki ogleden beri 61 msj var
Demekki size arada cirlamak gerekiyor
Neyse ben alisverisimi yerlestirip accik ders calisayim
Uyusam olcak da uyumuyorum kıııBencede biraz deşarj olsun
Servey yeminle PİSİŞİKSİN rahatsızsın bu u bılerek yasa
Yok canım ayag bılegımın yan taragı topuk segıl
Vaaaayyyyyyyy yuru be AyseeeeBence haklı değil. Şaka bile olsa Nilgüşümü o kaynanaya harcatmam
Ay ben yapıyorum.Siz de konusurken cumle aralarında bu emojıler gıbı davranma geregı hıssedıyor musunuz
Mesela
Gıbı yapıp devam edıyor musunuz konusmanıza cok merak edıyorummmm
Bak bunu yaptıgım da oluyor ama bunu tek basımayken ve sasırınca yapıyorummm
IYI hersry yolunda bır ben MANYAK degılımm demek kıAy ben yapıyorum.
Ben bunu hep yapıyorum dermişimBak bunu yaptıgım da oluyor ama bunu tek basımayken ve sasırınca yapıyorummm
Afiyet olsun canım. Geç kalktığın için ara öğün eklemene de gerek kalmayacak mevcut menün sana yetecek sanırımÖğle yemeğinde kıymalı karnıbahar yemeği yedim. Sonra yeşil çayımı içtim. Ara öğünde de muz yedim.
Bugün çok geç uyandığım için kahvaltı yapamadım. Geçen haftasonunda griptim ya, vücudum çok güçten düştü, Haftaiçi pek dinlenemeyince, bugün uyumak çok iyi geldi.
Akşam ızgara uskumru, salata, 1 dilim tb ekmeği yiyeceğim. Sonrasında da 1 meyve yerim.
Herkese sevgiler. Mutlu haftasonları.
Siz de konusurken cumle aralarında bu emojıler gıbı davranma geregı hıssedıyor musunuz
Mesela
Gıbı yapıp devam edıyor musunuz konusmanıza cok merak edıyorummmm
Bende öyle bir etki yapmıyor ama limon yüzünden tansiyonu düşen insanlar biliyorum canım. 1 litreden fazla tüketme bence.1 lt'lık suyumun içine limon koyup içtim. Çok lezzetli oldu. Hatta hoşuma gidince 1 lt daha limonlu su içtim. Ama sanırım tansiyonu biraz düşürüyor arkadaşlar. Sizin hiç başınıza geldi mi?
Yulaf ezmesine elma rendeleyip tarçınla yiyorum ben ve çok seviyorum. Bazen de 3 kayısı 1 kaşık yulaf ezmesi yoğurt yiyorum.Arkadaşlar yulaf ezmesi kilo vermede çok faydalı imiş. Diyetisyenim haftasonunda öğlen yemeği yerine arada yulaf azmesi süt karşımı yiyebilirsin dedi. Siz yulafı ezmesini seviyor musunuz? Ben yulaf ezmesini pek sevemedim; ama yulaf lapası yapıp,sütün içine muz koyunca hoşuma gidiyor.
Yazık olmuş güzelim kahveye ya :) bir daha evdeki kahveyi bitir öyle git ki alır almaz tüketirsin :))Hello ladies
Hafta sonu alınacak şeyler olduğundan avm'ye gittik bugün her yerde bir black Friday çılgınlığı, ne kalabalık aman Allahım
Dışarıda yediğim için biraz abarttım ama akşam yemeği yememeyi düşünüyorum. Zaten yiyecek yerim yok
Ahaha ay monis cok alemsin
Sen benim yaşadığım şeyi biliyor musun peki? Gecen sene haziranda İspanya'dan filtre kahve aldım. Alırken çektirmiştim de. Neyse evdeki kahve bitsin öyle ona başlarım diyordum ki hamile kaldım. Filtre kahvenin f'si geçmedi boğazımdan hatta ilginç bi şekilde kahve kokusu midemi bulandırıyordu. Nisan 2017 de son kullanma tarihiymis. Direkt çöpe gitti
Ben de süt ve muz ile seviyorum, sade pek tadı yok.
Bir de yulaf ezmesi ve muz ile yapılan kurabiye tarifi vardı, ben öyle de tüketiyordum yulafı
Sabah kahvaltısında enteresan seyler yıyenı cekıyoruz galıbaaaSabah
Soğanlı yumurta (haslanmis yumurtayla sogani minik dograyip limon ve baharatla yedim çok güzel oluyor)
Biraz peynir
5 zeytin
Marul domates salatalik
Ara
3 kuru kayısı 1 elma
Öğlen
4 sıkım mercimekli Köfte
Poğaça vardı bir lokma da ondan aldım komsudaydm ayıp olmasin diye yedim
4 yaprak marul
Ara
1 ayva
Aksam
Yarım patatesle bol yesillikli salata
2 lt su evde olmayınca az oldu biraz
1000 tane ip atladımfancynancy
Servey 1000 ıpı begendıııSabah
Soğanlı yumurta (haslanmis yumurtayla sogani minik dograyip limon ve baharatla yedim çok güzel oluyor)
Biraz peynir
5 zeytin
Marul domates salatalik
Ara
3 kuru kayısı 1 elma
Öğlen
4 sıkım mercimekli Köfte
Poğaça vardı bir lokma da ondan aldım komsudaydm ayıp olmasin diye yedim
4 yaprak marul
Ara
1 ayva
Aksam
Yarım patatesle bol yesillikli salata
2 lt su evde olmayınca az oldu biraz
1000 tane ip atladımfancynancy
1ARALIK CUMA
servey (67,8/67,0)
@moni (80,4/79,6)
@inatettimolacak (59,4/59,0)
Dirilisci hatun (78,6 / 77,8)
lydznp (79,9/78,8)
@bluedolphin (96,5/ 95,5)
@prensesss016 (60,2/59,5 )
@matilda34 (74,6/73,8)
@toplight (73,2 /72,5)
@morordek (63,4/63,2)
@wendigo (?/)beni etiletleyip güncel kilon
@nilsub (82/81,5)
@0zlem (75 /74,5)
fancynancy (? /)beni etiketleyip güncel kilon
dennisgo (?/)beni etiketleyip güncel kilon
Metben (65,4/64,9)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?