- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.301
Sabah kahvaltısında enteresan seyler yıyenı cekıyoruz galıbaaa
Servey 1000 ıpı begendııı
roma gittin kahve aldın ama kahve öğütücün yok havanı sevsinler
iyimişAhaha ay monis cok alemsin
Sen benim yaşadığım şeyi biliyor musun peki? Gecen sene haziranda İspanya'dan filtre kahve aldım. Alırken çektirmiştim de. Neyse evdeki kahve bitsin öyle ona başlarım diyordum ki hamile kaldım. Filtre kahvenin f'si geçmedi boğazımdan hatta ilginç bi şekilde kahve kokusu midemi bulandırıyordu. Nisan 2017 de son kullanma tarihiymis. Direkt çöpe gitti
EvetttHıc olmafı agzınla cıgnet oğutur ustune su ıcıp gargara yapardınnnn
Yollayalım dicem asena ya bağlıcan o yüzden sen bana öğütücüyü yolla yanında da mahmut hariç diğerlerinikahve makinem yok
Sevindim camım,inşallahBayıldım hedefime.inşallah görürüz hepimizde.
Ellerine sağlık.
Veysis bu yazdiklarin onceki haftanin yazmadigin mesajlari idi haberin ola hergun en az 5 msjSabah kahvaltısında enteresan seyler yıyenı cekıyoruz galıbaaa
böğürdüm resmen gülerkenYollayalım dicem asena ya bağlıcan o yüzden sen bana öğütücüyü yolla yanında da mahmut hariç diğerlerini
Açık adresimi ayşeden alırsın benim bilmediğim bi ayrıntı falan vardır numara vs.gibi kargom dönmesin garanti olsun
Dn:eski evimde mahmut terasda bekliyo o yüzden şeettim.
Bir de böyle deneyeyim canım.Yulaf ezmesine elma rendeleyip tarçınla yiyorum ben ve çok seviyorum. Bazen de 3 kayısı 1 kaşık yulaf ezmesi yoğurt yiyorum.
Sen ıste yeter kı ablammmVeysis bu yazdiklarin onceki haftanin yazmadigin mesajlari idi haberin ola hergun en az 5 msj
Bu arada dirisici hatunun dedigi salatayi ben cok yaparim bolca taze nane de cok yakisir
kimden duydun acabaaaLımon aıkacagında içliköfte enfessss oluyor
Buyuk lımon sıkacagı buldum
Açyao buzluga at hazır olsunnn
Ne komıksın yaaa ben zaten bılıyordum ama yapmıyotdumkimden duydun acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?