Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlarr hayırlı bir gün olsun inşallah
Günaydın canım ve 5. Takımın tüm kilo savaşçıları. Kalkam da bir tartılam ben de. Dün ekmeği biraz fazla kaçırmış olabilirim. Çok tatlı istiyordu canım gittim geldim hurma yedim ve o da biraz kaçtı sanki. 2 gün azıcık yürüdüm ya hemen yiyerek geri koydum yani :) bu hafta enteresan şekilde doymuyorum. Sanırım kaçamaklardan sonra midem biraz büyüdü.salata vs ile bastırmaya çalışıyorum fakat o da bazen işe yaramıyor.

Denizcim sen bizim gururumuzsun inşallah en kısa zamanda toparlarsn kuzum

Deniz dikkat et korumakta vermek kadar zor

Günaydın kızlarr hayırlı bir gün olsun inşallah
Günaydın canım
Günaydınlar size ve herkese.
Denizciğim; kaçamak maalesef kaçamağı getiriyor. Herşey beyinde bitiyor. Beyine söyle yemesin daha fazla

Ben dün menü paylaşmadım sanıyorum.
Sabah
1yk yulaf + 1 portakal
2 kl beyaz peynir 4-5tane cherry domates dereotu nane maydanoz

Öğlen hamsi kuşu yapmışlardı ondan aldım ama çok yağlı diye yemedim yeşil salata sadece

Ara
Yeşil elma
Ara
K.incir+200ml süt

Akşam
2tane fırın köfte
Salata
2lt su
2 büyük kupa yeşil çay

Günaydınlar size ve herkese.
Denizciğim; kaçamak maalesef kaçamağı getiriyor. Herşey beyinde bitiyor. Beyine söyle yemesin daha fazla
Ben zaten korumada hiç iddialı değilimdir ama şu an ciddi ciddi açım yani. Tatlı isteği hadi kaçamaktan ama her zaman yediğim ölçülerde 1 porsiyon yemekle karnım doymuyor :) hele sebze yemeği bitince üstüne bir peynir kefir yiyesim geliyor anlamadım gitti. 88 kiloyken kullandığım İlk diyet listeme döndüm herhalde midem o zamankinden büyük olamaz diye.2- 3 porsiyon meyve var bir o kadar daha yerim yani :) neyse bir şekilde geçecek kendimi en azından cips yemiyorum diye motive ediyorum ama tabiki bol meyve veya fazladan peynir ekmek ile de aşırı kalori aldığımın farkındayım. Düzenli spor yok neyse ki su içiyorum. Eskiden sabah 2 haşlanmış yumurta yesem neredeyse tüm gün tok tutardı şimdi saat 11 da ne yesem acaba diyorum. Yani ciddi ciddi de acıkıyorum :)

Şu an bu listeyi öğlene kadar yiyebilirim.. of ben çok açım ama neden :)

Öğlen olmuş, tünaydınlar :)
Baya mesaj birikmiş, cidden kaptanın carlaması lazımmış demek :)
Yazık olmuş güzelim kahveye ya :) bir daha evdeki kahveyi bitir öyle git ki alır almaz tüketirsin :))
Evet ya öyle yapayım bari :)
iyimiş
En azından ben öyle böyle de olsa içtim
Hahah evet, keşke ben de rondoda da olsa çektirip içebileydim
Deniiiiiiiiiz kendine gel kuzum hemen düşmen gereeeek

Ve daha bir sürü şey ..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…