- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.321
Veysis bu yazdiklarin onceki haftanin yazmadigin mesajlari idi haberin ola hergun en az 5 msj
Bu arada dirisici hatunun dedigi salatayi ben cok yaparim bolca taze nane de cok yakisir
Hahaha yavv bırak ben yap diyince yaptın yaaa:)Ne komıksın yaaa ben zaten bılıyordum ama yapmıyotdum
Günaydın canım ve 5. Takımın tüm kilo savaşçıları. Kalkam da bir tartılam ben de. Dün ekmeği biraz fazla kaçırmış olabilirim. Çok tatlı istiyordu canım gittim geldim hurma yedim ve o da biraz kaçtı sanki. 2 gün azıcık yürüdüm ya hemen yiyerek geri koydum yani :) bu hafta enteresan şekilde doymuyorum. Sanırım kaçamaklardan sonra midem biraz büyüdü.salata vs ile bastırmaya çalışıyorum fakat o da bazen işe yaramıyor.Günaydın kızlarr hayırlı bir gün olsun inşallah
Günaydın kızlarr hayırlı bir gün olsun inşallah
Yollayalım dicem asena ya bağlıcan o yüzden sen bana öğütücüyü yolla yanında da mahmut hariç diğerlerini
Açık adresimi ayşeden alırsın benim bilmediğim bi ayrıntı falan vardır numara vs.gibi kargom dönmesin garanti olsun
Dn:eski evimde mahmut terasda bekliyo o yüzden şeettim.
Günaydın canım ve 5. Takımın tüm kilo savaşçıları. Kalkam da bir tartılam ben de. Dün ekmeği biraz fazla kaçırmış olabilirim. Çok tatlı istiyordu canım gittim geldim hurma yedim ve o da biraz kaçtı sanki. 2 gün azıcık yürüdüm ya hemen yiyerek geri koydum yani :) bu hafta enteresan şekilde doymuyorum. Sanırım kaçamaklardan sonra midem biraz büyüdü.salata vs ile bastırmaya çalışıyorum fakat o da bazen işe yaramıyor.
Limon sıkacağinın asli görevi "içli köfte"Lımon aıkacagında içliköfte enfessss oluyor
Buyuk lımon sıkacagı buldum
Açyao buzluga at hazır olsunnn
Deniz dikkat et korumakta vermek kadar zorGünaydın canım ve 5. Takımın tüm kilo savaşçıları. Kalkam da bir tartılam ben de. Dün ekmeği biraz fazla kaçırmış olabilirim. Çok tatlı istiyordu canım gittim geldim hurma yedim ve o da biraz kaçtı sanki. 2 gün azıcık yürüdüm ya hemen yiyerek geri koydum yani :) bu hafta enteresan şekilde doymuyorum. Sanırım kaçamaklardan sonra midem biraz büyüdü.salata vs ile bastırmaya çalışıyorum fakat o da bazen işe yaramıyor.
5.takımın muhtarından duymuş
Zaten bu konuda hiç iyi olmadığımı biliyorum :) Türkiye’ye gelsem de kontrole gitsem diyetisyene diye bekliyorum şu ara.Deniz dikkat et korumakta vermek kadar zor
Günaydın kızlarr hayırlı bir gün olsun inşallah
Günaydın canım ve 5. Takımın tüm kilo savaşçıları. Kalkam da bir tartılam ben de. Dün ekmeği biraz fazla kaçırmış olabilirim. Çok tatlı istiyordu canım gittim geldim hurma yedim ve o da biraz kaçtı sanki. 2 gün azıcık yürüdüm ya hemen yiyerek geri koydum yani :) bu hafta enteresan şekilde doymuyorum. Sanırım kaçamaklardan sonra midem biraz büyüdü.salata vs ile bastırmaya çalışıyorum fakat o da bazen işe yaramıyor.
Günaydınlar size ve herkese.Günaydın canım
Ben zaten korumada hiç iddialı değilimdir ama şu an ciddi ciddi açım yani. Tatlı isteği hadi kaçamaktan ama her zaman yediğim ölçülerde 1 porsiyon yemekle karnım doymuyor :) hele sebze yemeği bitince üstüne bir peynir kefir yiyesim geliyor anlamadım gitti. 88 kiloyken kullandığım İlk diyet listeme döndüm herhalde midem o zamankinden büyük olamaz diye.2- 3 porsiyon meyve var bir o kadar daha yerim yani :) neyse bir şekilde geçecek kendimi en azından cips yemiyorum diye motive ediyorum ama tabiki bol meyve veya fazladan peynir ekmek ile de aşırı kalori aldığımın farkındayım. Düzenli spor yok neyse ki su içiyorum. Eskiden sabah 2 haşlanmış yumurta yesem neredeyse tüm gün tok tutardı şimdi saat 11 da ne yesem acaba diyorum. Yani ciddi ciddi de acıkıyorum :)Günaydınlar size ve herkese.
Denizciğim; kaçamak maalesef kaçamağı getiriyor. Herşey beyinde bitiyor. Beyine söyle yemesin daha fazla
Şu an bu listeyi öğlene kadar yiyebilirim.. of ben çok açım ama neden :)Ben dün menü paylaşmadım sanıyorum.
Sabah
1yk yulaf + 1 portakal
2 kl beyaz peynir 4-5tane cherry domates dereotu nane maydanoz
Öğlen hamsi kuşu yapmışlardı ondan aldım ama çok yağlı diye yemedim yeşil salata sadece
Ara
Yeşil elma
Ara
K.incir+200ml süt
Akşam
2tane fırın köfte
Salata
2lt su
2 büyük kupa yeşil çay
Evet ya öyle yapayım bari :)Yazık olmuş güzelim kahveye ya :) bir daha evdeki kahveyi bitir öyle git ki alır almaz tüketirsin :))
Hahah evet, keşke ben de rondoda da olsa çektirip içebileydimiyimiş
En azından ben öyle böyle de olsa içtim
Deniiiiiiiiiz kendine gel kuzum hemen düşmen gereeeekmoni kilom 65,4 canım
Öğlen olmuş, tünaydınlar :)
Baya mesaj birikmiş, cidden kaptanın carlaması lazımmış demek :)
Evet ya öyle yapayım bari :)
Hahah evet, keşke ben de rondoda da olsa çektirip içebileydim
Deniiiiiiiiiz kendine gel kuzum hemen düşmen gereeeek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?