Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet sabah kahvaltın çok güzel görünüyordu bayıldımmmm...afiyet olsun bugün bende başlayacağım menü yazmaya

denizzz yapma kuzum yaaaa 9 ay koruyamazsan vucut eski kilosuna gelmek için beyin oyun oynuyormuş ona göre 9 ay kontrol ettin mi beynin oto kontrolu düzeliyormuş yemeklere karşı
Kuzum bu zamana kadar cidden sapıttım kaçamaklar büyük büyüktü böyle 1500 kalori falan :) ama bu hafta kaçamaklar ölçülü ve bir şekilde telafi ettim.Cuma günü bariz daha zayıftım.beli bol gelen pantolon dün akşam tam gelmeye başladı. Saçma yani..neyse çok takılmayacağım ama daha çok dikkat edeceğim.

Ben de menü yazayım da ona uyayım bugün

Sabah ; 2 dilim ekmek 2 yumurta ile menemen domates salatalık

Ara : 1 sadece Türk kahvesi 3 hurma

Öğlen ; 2 fırın baget 1 dilim ekmek salata

Ara ; 1 kuru incir 2 ceviz

Ara; 2 mandalina

Akşam ; 5 kaşık ıspanak 4 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek

Ara; 1 bardak dereotlu kefir

3 litre su
Spor bitki çayı yok.

Benim akşamları sınırsız sebzem ve 2kk peynirim vardı. Sende sınırsız sebze yesen akşam belki dizginler bilemedim ki

Senin acil duruma geçmen lazım. Hemde hemen. Bu diyet olur spor olur. Son alınan ilk gider. Çabuk toparlarsın. Ben bu Deniz'i beğenmedim ona göre. Sen baya baya diyette yemedigin şeylerin acısını çıkardın 6-7kiloda aldın. Artık diyet mode on. Hadi bakalım 1, 2 1,2

Yürüyeyim de ense traşını gör benim ortim :) evet bende mazeret çok şu ara ama neyse bir denge bir orta yol bulacak eski Deniz olacağım..teşekkürler canım

Yürüyeyim de ense traşını gör benim ortim :) evet bende mazeret çok şu ara ama neyse bir denge bir orta yol bulacak eski Deniz olacağım..teşekkürler canım
Yok o zeynep ile benim aramda spor manasına geliyor. Anne hadi 1, 2 1, 2 yapalım diyor

Günaydıııın
Saat 11:00'de uyanıp, 11:45'de kahvaltı yapabildim. Annemlerdeyim bugün. Biraz geç oturduk sofraya, tam öğle yemeği gibi Pazar kahvaltısı oldu. 1 haşlanmış yumurta, 4 siyah zeytin, 1/2 kibrit kutusu kaşar peyniri, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, cherry domates, 1 dilim esmer ekmek yedim.
Ara öğün olarak da 1 portakal yedim saat 14:00'de.
Öğle yemeği yemem artık. Akşam yemeğinde de pirzolam var, onu haşlayıp yiyeceğim. 3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasam kaldı, onu da bitireceğim.
Sonra akşam ara öğününde 1 kivi yerim.
Herkese güzel bir gün diliyorum.
Sevgiler.

Aylar sonra bir güzel pazar kahvaltısı yaptımbugün kaçamaklı geçecek,yarın sabah normal düzenime dönüyorum
Sibelle randevum 8 aralıktaçünkü 1 aralık cuma günü 3 günlüğüne üsküp'e gidiyorum.sibelcim de sağolsun 3 gün özgürsün karışmıyorum yemek düzenime geldiğinde halledersin sen zaten dedi onun da rahatlığı var sağolsun germiyor hiç beni

Size yazarken bir büyük kupa türk kahvemi içiyorum bi yandan filtre içemiyorum çünkü çekmem lazım üç saat uğraşamıcam şimdi
Keyif yapayım az ,sonrasın da evi toplayıp temizlik yapıcam
Böreğide akşam yapmadım mutfağı toplayınca onu da yapayım , merve her şeyini hazırladı becerikli hatun maşallah,2 3 saate misafirleri gelir onların.
Hadi bana müsade prenseslik bitti külkedisi mode on

En son saat 11'de ne zaman kalktım acaba hatırlamıyorum
Gezenti hatun seni :)
İyi yolculuklar, Sibel'den de izni almışsın hadi yine iyisin, tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…