- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.361
Şimdiden iyi yolculuklar iyi tatiller canım. Gez dolaş biraz da ye iç gelince nasılsa halledersin.Aylar sonra bir güzel pazar kahvaltısı yaptımbugün kaçamaklı geçecek,yarın sabah normal düzenime dönüyorum
Sibelle randevum 8 aralıktaçünkü 1 aralık cuma günü 3 günlüğüne üsküp'e gidiyorum.sibelcim de sağolsun 3 gün özgürsün karışmıyorum yemek düzenime geldiğinde halledersin sen zaten dedi onun da rahatlığı var sağolsun germiyor hiç beni
Ben zaten korumada hiç iddialı değilimdir ama şu an ciddi ciddi açım yani. Tatlı isteği hadi kaçamaktan ama her zaman yediğim ölçülerde 1 porsiyon yemekle karnım doymuyor :) hele sebze yemeği bitince üstüne bir peynir kefir yiyesim geliyor anlamadım gitti. 88 kiloyken kullandığım İlk diyet listeme döndüm herhalde midem o zamankinden büyük olamaz diye.2- 3 porsiyon meyve var bir o kadar daha yerim yani :) neyse bir şekilde geçecek kendimi en azından cips yemiyorum diye motive ediyorum ama tabiki bol meyve veya fazladan peynir ekmek ile de aşırı kalori aldığımın farkındayım. Düzenli spor yok neyse ki su içiyorum. Eskiden sabah 2 haşlanmış yumurta yesem neredeyse tüm gün tok tutardı şimdi saat 11 da ne yesem acaba diyorum. Yani ciddi ciddi de acıkıyorum :)
Şu an bu listeyi öğlene kadar yiyebilirim.. of ben çok açım ama neden :)
Tabiki canım. Hatta bol bol ye abur cubura yer kalmasınBende fırında kabak, kırmızı biber, patlıcan falan yapayım bari salata ile yesem bunları olur değil mi ?
Patlayana kadar yiyeceğim ama bu akşam dışarıdayım yarın akşam tüm hafta akşamları gömeceğim :))))Tabiki canım. Hatta bol bol ye abur cubura yer kalmasın
Tabiki takımda herkesin emeği var herkes çabalarken ben nasıl 250 gr çikilata yiyim :) Ben 62 altı benim için karanlık ben mezun olayım derken aslında bunu kastetmemiştim. Veremem diye düşünüyorum sadece, hızla geri alırımı kastetmedim :) olsun ama yine buradayım hala motive olabilirim. Sana da dediğim gibi veremediğim zamanlarda en azından almamayı deneyeceğim. Sonuçta kazanan ben olacağım ama :)Canim bence mezun olmak sana hiç yaramadı sanırım öyle daha çok motiveydin
Akşamı yazmamışsın canım? Birşey yemeden geçme en kötü salata yap az peynirle ama birşeyler ye bence.Pazar menüsü
Sabah
Soğanlı yumurta 1 yumurtayla
5 zeytin
Biraz peynir
Domates salatalık
Ara
1 nar
Öğlen
Patlıcan kavurma
3 kaşık yogurt
Salata
Ara
1 elma
Su 2 lt
2 kupa hibiskus
500 ip atladım
30 dk bacak basen çalıştım
fancynancy
Tabiki takımda herkesin emeği var herkes çabalarken ben nasıl 250 gr çikilata yiyim :) Ben 62 altı benim için karanlık ben mezun olayım derken aslında bunu kastetmemiştim. Veremem diye düşünüyorum sadece, hızla geri alırımı kastetmedim :) olsun ama yine buradayım hala motive olabilirim. Sana da dediğim gibi veremediğim zamanlarda en azından almamayı deneyeceğim. Sonuçta kazanan ben olacağım ama :)
Akşamı yazmamışsın canım? Birşey yemeden geçme en kötü salata yap az peynirle ama birşeyler ye bence.
Iyi tatiller cnm sen leylegi havada gordun yakisikli oglusunla mi gidecenAylar sonra bir güzel pazar kahvaltısı yaptımbugün kaçamaklı geçecek,yarın sabah normal düzenime dönüyorum
Sibelle randevum 8 aralıktaçünkü 1 aralık cuma günü 3 günlüğüne üsküp'e gidiyorum.sibelcim de sağolsun 3 gün özgürsün karışmıyorum yemek düzenime geldiğinde halledersin sen zaten dedi onun da rahatlığı var sağolsun germiyor hiç beni
Deniz cim buharda karnibahar brokoli de yapabilirsin icine limon sarimsakla sos yap biraz da yogurt istersen 1 tencereyi ye gozun doyar iyiceBende fırında kabak, kırmızı biber, patlıcan falan yapayım bari salata ile yesem bunları olur değil mi ?
Her sınavdan da 100 alınmaz amaIyi aksamlar kizlar bugunki sinavlar cok iyi gecmedi gecerim heralde ama yuksek not olmaz
Evet bu da güzel fikirDeniz cim buharda karnibahar brokoli de yapabilirsin icine limon sarimsakla sos yap biraz da yogurt istersen 1 tencereyi ye gozun doyar iyice
Gözüm doysa karnım doyacak zaten.. bunu da değerlendireceğim :)Deniz cim buharda karnibahar brokoli de yapabilirsin icine limon sarimsakla sos yap biraz da yogurt istersen 1 tencereyi ye gozun doyar iyice
Tamam kaptanım inşallah iyi olacak.Aynen tatlim bu haftaki hezimetten sonra derece yapmamiz gerekiyor herkes elinden geleni sonuna kadar yapacak
E napalım canım geçeriz bizde :)Artık böyle diyelim
Evet canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?