Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şimdiden iyi yolculuklar iyi tatiller canım. Gez dolaş biraz da ye iç gelince nasılsa halledersin.

Şu an bu listeyi öğlene kadar yiyebilirim.. of ben çok açım ama neden :)

Canim bence mezun olmak sana hiç yaramadı sanırım öyle daha çok motiveydin

Canim bence mezun olmak sana hiç yaramadı sanırım öyle daha çok motiveydin
Tabiki takımda herkesin emeği var herkes çabalarken ben nasıl 250 gr çikilata yiyim :) Ben 62 altı benim için karanlık ben mezun olayım derken aslında bunu kastetmemiştim. Veremem diye düşünüyorum sadece, hızla geri alırımı kastetmedim :) olsun ama yine buradayım hala motive olabilirim. Sana da dediğim gibi veremediğim zamanlarda en azından almamayı deneyeceğim. Sonuçta kazanan ben olacağım ama :)

Akşamı yazmamışsın canım? Birşey yemeden geçme en kötü salata yap az peynirle ama birşeyler ye bence.

Orası kesin canım sen neler başardın bunu da başarırsın

Iyi tatiller cnm sen leylegi havada gordun yakisikli oglusunla mi gidecen

Bir menüde benden gelsin.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2kk peynir
Domates salatalık dereotu maydanoz
1/2 simit

Ara
1 armut
Ara
4tn ceviz

Akşam
6yk patlıcan musakka yağsız
1kase kuru cacık
1 tabak Kereviz sote
3yk bulgur pilavı
2lt su
2kupa ananas, çubuk tarçın,kiraz sapı, taze zencefilli yeşil çay.

Pazar günü menüm 2 öğün. Diyetisyenimle böyle ayarladık. Çünkü pazar günü evde 3 öğün yiyen sadece zeynep. Akşam 2 2porsiyon meyvem var. Spor yaparsam yazarım.

Ben bu iki gün menü paylaşamadım oteldeydim yemekler biraz değişik oldu ama porsiyonları kıstım birde baya spor yaptım.ama yarından itibaren düzenli ve güzel menülerle gelicem. toplight kaptanım Detox türü 1 2 günlük şok yapabiliyomuyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…