- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.381
Canim normalde detoks u pek tasvip etmiyoruz ama otelde aldiklari vermek icin yapabilirsinBen bu iki gün menü paylaşamadım oteldeydim yemekler biraz değişik oldu ama porsiyonları kıstım birde baya spor yaptım.ama yarından itibaren düzenli ve güzel menülerle gelicem.toplight kaptanım Detox türü 1 2 günlük şok yapabiliyomuyduk
Dimi ama gecsem yeterHer sınavdan da 100 alınmaz ama
Kaptanım glutensiz beslenmeye başlamadın galiba değil mi? Başlayacak mısın napacaksin merak ettim, bana da bi motivasyon lazım bu konuda :)Bugun ki menu
Sabah 3 dilim sucuk
3-4catal yumurta
1/2kk peynir
2 dl tbe
Ara
4 parca kuru elma
2-3 musmula
Ogle-aksam yemek
1 kase corba
1 dl tbe
1 tabak haslanmis brokoli uzerine kirmizi pancarli yogurt
Ara
1 mandalina
Su 2 lt civari
Spor iki gundur pek yok ama mumkun oldugunca yuruyorum
Yarindan itibaren daha duzenli olur menulerim
Eşim ve oğlumla kaptanımIyi tatiller cnm sen leylegi havada gordun yakisikli oglusunla mi gidecen
Iyi aksamlar kizlar bugunki sinavlar cok iyi gecmedi gecerim heralde ama yuksek not olmaz
Ben hastaneye geldim bu gece refakatci olarak kalacagim allaha sukur baya iyi durumda
En son saat 11'de ne zaman kalktım acaba hatırlamıyorum
[\QUOTE]
Haklısın @morordek
Bebiş varsa erken uyanıyorsundur canım.
İyi geziler diliyorum.Aylar sonra bir güzel pazar kahvaltısı yaptımbugün kaçamaklı geçecek,yarın sabah normal düzenime dönüyorum
Sibelle randevum 8 aralıktaçünkü 1 aralık cuma günü 3 günlüğüne üsküp'e gidiyorum.sibelcim de sağolsun 3 gün özgürsün karışmıyorum yemek düzenime geldiğinde halledersin sen zaten dedi onun da rahatlığı var sağolsun germiyor hiç beni
Öğleden sonra ailemle Şener Şen'in Yol Ayrımı filmini izledik sinemada arkadaşlar. Tavsiye ederim. Çok güzeldi.
Sinema çıkışı marketten alışveriş yapıp, karnımı doyurup, öyle eve geçeyim dedim.
En masum yiyecek olarak tavuk soteyi buldum.
Teşekkür ederim arkadaşım.Afiyet olsun canım sinemaya gitmeyrli çok uzun zaman oluyor çocuk buyumeden de imkansız
Çok geçmiş olsun.Ben hastaneye geldim bu gece refakatci olarak kalacagim allaha sukur baya iyi durumda
Teşekkür ederim arkadaşım.
Haklısın, sinemaya gitmen zor bu dönemde.
Sonra internetten veya DVD'den izleme imkanın olursa Yol Ayrımı'nı izle muhakkak.
Cocuklular olarak bugün @bluedolphin ne yapsa gözümüze battı sankiAfiyet olsun canım sinemaya gitmeyrli çok uzun zaman oluyor çocuk buyumeden de imkansız
Tamam teşekkür ederim en azından yol ödemi filan olduysa onları da atarım:)Canim normalde detoks u pek tasvip etmiyoruz ama otelde aldiklari vermek icin yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?