Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay bana çok uzak geliyor o günler

Valla banada öyle geliyor da bizde büyüdüklerinde gideriz inşallah seninki daha çok küçük tabi biz yemeğe felan gittiğimiz de restaurant ı birbirine katıyor benimki çok hareketli bide sinema düşünemiyorum kovarlar heralde salondan

Vay vay vay kaptanın menü paylaşmışsın gözlerim yaşardı

Kaptanım glutensiz beslenmeye başlamadın galiba değil mi? Başlayacak mısın napacaksin merak ettim, bana da bi motivasyon lazım bu konuda :)
Yok ordegim glutensiz beslenmeye gecemedim dun gittigimiz markette 1 adet 250 gr glutensiz un kalmisti karabugday unu vs de bulamadim yolu karistirdik gimatttaki halk ekmegi bulamayinca ordan glutensiz unda alamadik velhasul kaldi once acikcasi psikolojik hazirlanmam lazim haftasonu sinavlar sonrasinda hastaneye geldim yarinda babam geliyor ankaraya ogleyin onu hizli trenden alip hastaneye goturecem acikcasi diyetime dikkat etmeye calisacagim ama spor maalesef yapamiyorum hastanede arkadasi yuruturken 3000 adim atmisim

Baha 4 yaşındayken biz bir başladık animasyon filimlere gitmeye; sonu gelmedi. Sizde merak etmeyin tüm animasyonlar sizi bekliyor

Cocuklular olarak bugün @bluedolphin ne yapsa gözümüze battı sanki
Olsun olsun, sorun değil.
ben çocuklu arkadaşlarımdan biliyorum, Allah kolaylık versin hepinize.
Ama morordek Dirilisci hatun
Siz çok şanslısınız.
Keşke benim de bir bebeğim olsaydı da 1 dakika boş vaktim olmayaydı.
Keşke çok yorulsaydım, uykusuz kalsaydım; ama kucağıma alınca herşeyi unutsaydım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilo verme sürecinde ekmek konusunda ne düşünüyorsunuz?
Diyetisyenim sabah kahvaltıda 1-2 dilim esmer ekmek, öğlearasında 1 dilim esmer ekmek veriyor. Akiam yemeğinde mümkünse ekmek yememi pek istemiyor.
Esmer ekmek olarak tam buğday ekmeği, çavdar ekmeği yiyebilirsiniz.
Kahvaltıda ekmeği muhakkak yiyin doyurucu olması açısından.
İyi geceler. Sevgiler.

Aynen canım bi kıskandık sanki darısı başımıza ne diyelim
Ben de çocuk konusunda darısı başıma diyeyim. Tabii önce bi koca lazım.Kusura bakmayın, sinirlerim bozuldu biraz. Kafam bozuluyor düşündükçe. Bu zamanda iyi bir eş adayı bulmak zor bence. Hayırlısı diyelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesınlıkle haftasonu oyle olmayınca haftaıcı patlıyor snr
En azından haftasonu yedım deyıp haftaıcı dısıplıne oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…