- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.401
Ay bana çok uzak geliyor o günlerAynen canım bi kıskandık sankidarısı başımıza ne diyelim
Ay bana çok uzak geliyor o günler
Vay vay vay kaptanın menü paylaşmışsın gözlerim yaşardıBugun ki menu
Sabah 3 dilim sucuk
3-4catal yumurta
1/2kk peynir
2 dl tbe
Ara
4 parca kuru elma
2-3 musmula
Ogle-aksam yemek
1 kase corba
1 dl tbe
1 tabak haslanmis brokoli uzerine kirmizi pancarli yogurt
Ara
1 mandalina
Su 2 lt civari
Spor iki gundur pek yok ama mumkun oldugunca yuruyorum
Yarindan itibaren daha duzenli olur menulerim
Yok ordegim glutensiz beslenmeye gecemedim dun gittigimiz markette 1 adet 250 gr glutensiz un kalmisti karabugday unu vs de bulamadim yolu karistirdik gimatttaki halk ekmegi bulamayinca ordan glutensiz unda alamadik velhasul kaldi once acikcasi psikolojik hazirlanmam lazim haftasonu sinavlar sonrasinda hastaneye geldim yarinda babam geliyor ankaraya ogleyin onu hizli trenden alip hastaneye goturecem acikcasi diyetime dikkat etmeye calisacagim ama spor maalesef yapamiyorum hastanede arkadasi yuruturken 3000 adim atmisimKaptanım glutensiz beslenmeye başlamadın galiba değil mi? Başlayacak mısın napacaksin merak ettim, bana da bi motivasyon lazım bu konuda :)
Baha 4 yaşındayken biz bir başladık animasyon filimlere gitmeye; sonu gelmedi. Sizde merak etmeyin tüm animasyonlar sizi bekliyorValla banada öyle geliyor da bizde büyüdüklerinde gideriz inşallah seninki daha çok küçük tabi biz yemeğe felan gittiğimiz de restaurant ı birbirine katıyor benimki çok hareketli bide sinema düşünemiyorum kovarlar heralde salondan
Diyetisyenim sabah kahvaltıda 1-2 dilim esmer ekmek, öğlearasında 1 dilim esmer ekmek veriyor. Akiam yemeğinde mümkünse ekmek yememi pek istemiyor.Kilo verme sürecinde ekmek konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben de çocuk konusunda darısı başıma diyeyim.Aynen canım bi kıskandık sankidarısı başımıza ne diyelim
Ben ekmeği ekmek arası bısey yıyeceksem tuketıyorum yoksa yemıyorumKilo verme sürecinde ekmek konusunda ne düşünüyorsunuz?
Kesınlıkle haftasonu oyle olmayınca haftaıcı patlıyor snrİyi akşamlar kızlar
Fazla kaçırmış olabilirim ama telafi edicem merak etmeyin
Aslında uzun aradan sonra yemek yemede özgürlük hoşuma gitti belkide ihtiyacım vardı buna daha isrikrarlı devam edebilmek için,iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?