- 6 Nisan 2010
- 4.518
- 16.076
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #264.421
Fılmı ben de merak edıyorum dogrusuÖğleden sonra ailemle Şener Şen'in Yol Ayrımı filmini izledik sinemada arkadaşlar. Tavsiye ederim. Çok güzeldi.
Sinema çıkışı marketten alışveriş yapıp, karnımı doyurup, öyle eve geçeyim dedim.
En masum yiyecek olarak tavuk soteyi buldum.
Sman ıyı barı gecmış olsun kaptanımBen hastaneye geldim bu gece refakatci olarak kalacagim allaha sukur baya iyi durumda
Offf menuye gellllllBugun ki menu
Sabah 3 dilim sucuk
3-4catal yumurta
1/2kk peynir
2 dl tbe
Ara
4 parca kuru elma
2-3 musmula
Ogle-aksam yemek
1 kase corba
1 dl tbe
1 tabak haslanmis brokoli uzerine kirmizi pancarli yogurt
Ara
1 mandalina
Su 2 lt civari
Spor iki gundur pek yok ama mumkun oldugunca yuruyorum
Yarindan itibaren daha duzenli olur menulerim
Gec de yuksek olmasa da olurIyi aksamlar kizlar bugunki sinavlar cok iyi gecmedi gecerim heralde ama yuksek not olmaz
Gercekten ona ben de ınanıyorumdenizzz yapma kuzum yaaaa 9 ay koruyamazsan vucut eski kilosuna gelmek için beyin oyun oynuyormuş ona göre 9 ay kontrol ettin mi beynin oto kontrolu düzeliyormuş yemeklere karşı
Neeeeeeee 6-7 kg mu almışşşşşSenin acil duruma geçmen lazım. Hemde hemen. Bu diyet olur spor olur. Son alınan ilk gider. Çabuk toparlarsın. Ben bu Deniz'i beğenmedim ona göre. Sen baya baya diyette yemedigin şeylerin acısını çıkardın 6-7kiloda aldın. Artık diyet mode on. Hadi bakalım 1, 2 1,2
Sacmalama naptın denızmoni kilom 65,4 canım
Bu film hakkında farklı izlenimler okumuştum. Olumlu görüşler olduğu kadar, olumsuz görüşler de vardı. İzleyen iki arkadaşım muhakkak gitmemi tavsiye edince izlemek istedim. Gerçekten etkileyici.Fılmı ben de merak edıyorum dogrusu
Ama gıdebılmem guc bu aralar
Ekmeksiz diyet olmaz diye düşünenlerdenim. Benim bu haftaya kadar her sabah 2 dilim ekmeğim vardı. Şimdi onun yerine 1yk yulaf var. Akşamları bu sefer 1 dilim ekmeğim var. Ama ekmegekmeğe karşılık gelen bir kh mutlaka var. Tercihimiz kinoa, karabuğday, bunların haşlanmış olarak 3yk miktari 1dilim ekmeğe karşılık geliyor. Benim listemde de 6yk var. Vayyyy önceden 3yk'ydı. Arttırmış.Kilo verme sürecinde ekmek konusunda ne düşünüyorsunuz?
ALLAH herşeyin hayırlısını versin.Ben de çocuk konusunda darısı başıma diyeyim.Tabii önce bi koca lazım. Kusura bakmayın, sinirlerim bozuldu biraz. Kafam bozuluyor düşündükçe. Bu zamanda iyi bir eş adayı bulmak zor bence. Hayırlısı diyelim.
Aşkolsun canım. Benim sinemaya gidemem sebebim çok muhterem eşim. Bir insan sinemayı neden sevmezArkadaşlar
Bak darılacağım vallahi
morordek Dirilisci hatun lydznp
Ben sadece çok güzel bir film olduğunu paylaşmak istemiştim. Amacım sinemaya gittiğimi söylemek değildi
Çok şanslı olduğunuzu hiç unutmayın, olur mu? Çocuğum olsaydı keşke de yıllarca evden çıkamasaydım. Benim durumumda da nice kişi var, sayımız hiç az değil. Evli olup çocuğu olamayan, bekar olup evlenip, çocuk sahibi olmayan nice bayan var.
Canım sen alınma boşver bizi. Onan bana ben dahil hadi çocuklara ben bakacağım siz gidin desen 1gun düşünürüz acaba gitsek mı diye. Ben kac kere org. yaptım eşim sevmiyor zaten kızı bırakıp gideceğim diye içime sönmedi gidemedimHerkese iyi geceler. Alınganlık ettiysem kusuruma bakmayın arkadaşlarmorordek Dirilisci hatun lydznp
Sadece bu sinema konusunun espri konusu olması hoşuma gitmedi sanırım.
Her zaman kısmet olmuyor, uzun aradan sonra bugün gittim.
Ben sizleri çok seviyorum
arkadaşlar.
Canınız sağolsun.
Sağolasın canım.Canım sen alınma boşver bizi. Onan bana ben dahil hadi çocuklara ben bakacağım siz gidin desen 1gun düşünürüz acaba gitsek mı diye. Ben kac kere org. yaptım eşim sevmiyor zaten kızı bırakıp gideceğim diye içime sönmedi gidemedim
Ben de uyanığım canım"Gecenin tam üçündeyim
Dertlerin en gücündeyim"
Nedir benim bu gecelerce çektiğim bilmem ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?