Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar
Bak darılacağım vallahi
morordek Dirilisci hatun lydznp
Ben sadece çok güzel bir film olduğunu paylaşmak istemiştim. Amacım sinemaya gittiğimi söylemek değildi
Çok şanslı olduğunuzu hiç unutmayın, olur mu? Çocuğum olsaydı keşke de yıllarca evden çıkamasaydım. Benim durumumda da nice kişi var, sayımız hiç az değil. Evli olup çocuğu olamayan, bekar olup evlenip, çocuk sahibi olmayan nice bayan var.

Fılmı ben de merak edıyorum dogrusu
Ama gıdebılmem guc bu aralar

Offf menuye gellllll

denizzz yapma kuzum yaaaa 9 ay koruyamazsan vucut eski kilosuna gelmek için beyin oyun oynuyormuş ona göre 9 ay kontrol ettin mi beynin oto kontrolu düzeliyormuş yemeklere karşı
Gercekten ona ben de ınanıyorum
Vucut eskı aralıgına donmek ıcın cabakıyor
Ben de aynı dertten muzdarıbımmm

Neeeeeeee 6-7 kg mu almışşşşş

Kilo verme sürecinde ekmek konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ekmeksiz diyet olmaz diye düşünenlerdenim. Benim bu haftaya kadar her sabah 2 dilim ekmeğim vardı. Şimdi onun yerine 1yk yulaf var. Akşamları bu sefer 1 dilim ekmeğim var. Ama ekmegekmeğe karşılık gelen bir kh mutlaka var. Tercihimiz kinoa, karabuğday, bunların haşlanmış olarak 3yk miktari 1dilim ekmeğe karşılık geliyor. Benim listemde de 6yk var. Vayyyy önceden 3yk'ydı. Arttırmış.

Aşkolsun canım. Benim sinemaya gidemem sebebim çok muhterem eşim. Bir insan sinemayı neden sevmez

Canım sen alınma boşver bizi. Onan bana ben dahil hadi çocuklara ben bakacağım siz gidin desen 1gun düşünürüz acaba gitsek mı diye. Ben kac kere org. yaptım eşim sevmiyor zaten kızı bırakıp gideceğim diye içime sönmedi gidemedim

Sağolasın canım.
Annemle Babamda da benzer bir durum var aslında. Babam güzel bir film olursa sinemaya gitmek istiyor. Bu filmin methini duyunca, uzun zamandır da sinemaya gitmemiştik beraber, hadi sinemaya gidelim dediler, ben de onlara katıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…